Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Bu kadar yeter canım artık hevesimi aldım
Ama o 38 leri alınca çok morel oldu bana
Yemek yerken hiç bu kadar mutlu olmuyordum

Kilo verme yavaslasa da dursa da aynen devam edicez canim dişimizi sıkıp. Alışveriş yaptığımız iyi oldu bence, bana da çok moral oldu. Ben bir tane de 36 beden kot aldım çok lycralı olmayanlardan, içine girebiliyorum ama bel sıkıyor, şimdi onun içinde rahat hissetme hedefi koydum kendime kısa vadeli olarak Suveybe13

Bu kadar yeter canım artık hevesimi aldım
Ama o 38 leri alınca çok morel oldu bana
Yemek yerken hiç bu kadar mutlu olmuyordum
Bide zayıf olunca fiyat açısından seçenek de daha fazla oluo,çünkü aman surami kapasin da fln die düşünmeden beğendiğini aliosun.hic unutmam bundan 10 kusur kilo fazlayken boy da kısa olunca baya göbeğim fln vardı sırf göbeğimi kapio die bı tisorte dünyanın parasını vermistim

İnşallah en kısa sürede tam olur,ama çok gaza geldin sen buara su giden kilolar baya motive etti seni masallah

Hem öyle canım hemde insanın alası gelmiyor
İhtiyacım kadar aldım zevkine hiç kıyafet almadım
Ama inşalllah o günler geride kaldı
İdeal kiloma bile ulaşsam uyanık olucam inşallah yediklerimi abartmadan yicem

sabah peynir,zeytin,omlet,kahve
öğlen bir elma
akşam kıymalı kabak yemeği,cacık,söğüş salata,sütlü kahve
tarhana çorbası da yaptım ama içmedim unlu olduğu için
45 dk leslie 9 dk karın egzersizleri yaptım
3 lt suyumu içtim

Son düzenleme:
Aynen ben de kendime söz verdim,sağlıklı olduğum sürece bitek hamilelikte kilo alabilirim.bidaha yok tombik olmak,hep fit daima fit

Bu sabah yeniden 52.8 le 52 yi gördüm.tatilde kendimi salmak istiyorum aslında ama sanırım orda bile dikkat edicem.çok zor verince pervasız olamiosun ya tabi canlı görmeden konuşmamak lazım :))

Kızlar haftaya memlekete gidiyorum bir aya yakın orda olucam
Sonradan gelişti böyle normalde sadece bayramda gidecektik bir hafta bir şey olmaz diyordum aynı kiloda kalsam yeterli diyordum
Şimdi nasıl olacak bilmiyorum ben orda sporda yapamam yiyecek olarakta uygun şeyler olmayabilir

Günaydın!
Diyete son gaz devam edenler kulübüne selam olsun!
Sabah 1 bardak sütsüz nescafe ve 1 çay kaşığı fıstık ezmesiyle kahvaltımı tamamladım.
Öğlen ton balıklı salata.
Akşam kahve ile bitirmek istiyorum.
Yarın sabah tartı günü

Olur Cnm ya neden olmasın çorba yumurta salata her evde olur yemekleri de az yersin.ama spor yapmayınca gerçekten verim çok dusuo heleki vücut alıştıktan sonra daha da istio,onuda yürüyüşle cozebilirsin

Baya azmis tarti öncesi şok diyeti :))

Olur Cnm ya neden olmasın çorba yumurta salata her evde olur yemekleri de az yersin.ama spor yapmayınca gerçekten verim çok dusuo heleki vücut alıştıktan sonra daha da istio,onuda yürüyüşle cozebilirsin
Yürüyüşte yapamam oralarda inşallah kilo almadan dönerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…