- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Nasil gidiyo canim 62leri gordun mu? Ben bugun sabit ciktim yine 62.4
Bugün 62.8 çıktım ben.canım çok iyi gidiyorsun maşallah görüceksin inşallah sen 59 üNasil gidiyo canim 62leri gordun mu? Ben bugun sabit ciktim yine 62.4
Bugun yine çok az yemeye başladım, bayrama 3 hafta kaldı.
Baya azmis tarti öncesi şok diyeti :))
Cok sevindim canim 62yi gormene, resmen 59a cok yaklastik :)) spor yapamasan da yemene dikkat etmeye calis canim, ben neredeyse hic spor yapmiyorum ama ona ragmen kilo verdim, yediklerine dikkat etmek daha onemli spordanBugün 62.8 çıktım ben.canım çok iyi gidiyorsun maşallah görüceksin inşallah sen 59 ü
Ben haftaya memlekete gidiyorum bayram sonuna kadar oradayım spor hayal olur orda ama en azından yemek açısından dikkat edebilirim kilo almadan memleketten dönmek istiyorum dönüncede tam gaz devam
Memlekete gidince davetler,gezmeler malesef dikkat edilmiyor sen bayrama kadar verebilecegin kadar ver memlekete gidince de korusan bike yeterKızlar haftaya memlekete gidiyorum bir aya yakın orda olucam
Sonradan gelişti böyle normalde sadece bayramda gidecektik bir hafta bir şey olmaz diyordum aynı kiloda kalsam yeterli diyordum
Şimdi nasıl olacak bilmiyorum ben orda sporda yapamam yiyecek olarakta uygun şeyler olmayabilir
Canim okuldan eve gidince paso yatiyorum sonrada iftar hazirligi yeme icme sahur derken giremedim
Canim daha eksi gormedim ama arti da degilim pazara kadar duserim eksiye muhtemelenKilonda degisiklik var mi canim eksi gorebildin mimasal3487
Seni anlıyorum canım oruç değilim ama okulda da bir şey yiyip içemiyorum ve kendimi kötü hissetmeye başladımSelam kizlar nasilsiniz bakim:) dun biras kotuydum bas agrisi ve grip sukur bugun iyiyim oruca da alistim cok acikmiyorum.
Evet canım hedefim oraya gidince kilo almamak dönünce de tam gaz devam edicem diyetime inşallah ondan sonrada kurban bayramı varMemlekete gidince davetler,gezmeler malesef dikkat edilmiyor sen bayrama kadar verebilecegin kadar ver memlekete gidince de korusan bike yeter
Arti degilsen iyi canim gec saatte yiyip yatiliyor cunkuCanim daha eksi gormedim ama arti da degilim pazara kadar duserim eksiye muhtemelen
Evet canım ama sıkılaşmak için spor şartCok sevindim canim 62yi gormene, resmen 59a cok yaklastik :)) spor yapamasan da yemene dikkat etmeye calis canim, ben neredeyse hic spor yapmiyorum ama ona ragmen kilo verdim, yediklerine dikkat etmek daha onemli spordan
Kesinlikle. Ben hiç sıkılaşamadım maalesef. Spora yazılıcam mecburenEvet canım ama sıkılaşmak için spor şart
Geçmiş olsun bende de çok halsizlik var.Selam kizlar nasilsiniz bakim:) dun biras kotuydum bas agrisi ve grip sukur bugun iyiyim oruca da alistim cok acikmiyorum.
Canim bir seyler goturup yiyebilirsin aslinda,ulu orta rahatsiz oluyorsan bos sinifa gecip yersin zaten ogrenci gelmiyordur herhaldeSeni anlıyorum canım oruç değilim ama okulda da bir şey yiyip içemiyorum ve kendimi kötü hissetmeye başladım
Sagol canim,koca bir kisi hastaliksiz gecirdik simdi de kendimize gelemiyoruz bu mevsim hastaligi cok daha kotuGeçmiş olsun bende de çok halsizlik var.
Havalar bir soğuk bir sıcak hasta olmadan yaz olsaydı iyiydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?