Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kizlar ilk defa midemin kuculdugunu hissediyorum,corba ictikten sonra doyuyorum resmen normalde ramazan da hic boyle olmazdim asiri derece de cok yerdim ve hep kilo alirdim.

Kafama takilan neden kilo veremedigim acaba vucut alismadi mi bu duruma

Kizlar ilk defa midemin kuculdugunu hissediyorum,corba ictikten sonra doyuyorum resmen normalde ramazan da hic boyle olmazdim asiri derece de cok yerdim ve hep kilo alirdim.

Kafama takilan neden kilo veremedigim acaba vucut alismadi mi bu duruma
Toplamda ne kadar zamandir vermiyorsun csnim? Benim iki hafta hic veremedigim olmustu ama sonra illa ki gidiyor

Sabah: tost ( kalkamadım işyerinde başka alternatif yoktu )
Öğlen : tavuklu salata
Akşam: yarım yumurtalı pide,peynir ve söğüş domates salatalık
Hem sabah hem akşam karbon oldu maalesef of ya kilo verdiğim gün bişey oluo ve istemeden de yemek zorunda kalıyorum,şu diyette ne cektiysem cevremdekilerden çektim 50 kilo birine anorexia muamelesi yapiolar.

Selam kızlar masal3487 sana da geçmiş olsun Cnm korktuk bizi bıraktın die.
Walla 3 unuz beni yakaladınız neredeyse ben 3 kilo verinceye kadar siz rahat 55 olacaksınız
Sagol canim biraz daha iyiyim grip oruc ust uste geldi ama sukur daha iyiyim.

Esin hala yaninda mi?sen ne zaman gidicen yurt disina?

Sagol canim biraz daha iyiyim grip oruc ust uste geldi ama sukur daha iyiyim.

Esin hala yaninda mi?sen ne zaman gidicen yurt disina?
Bugün vizemi aldım çok sukur, bayramın son günü yolcuyum. önce 1 hafta norvecte kalcaz sonra da artik malum :))

Diyette cevreye kulagini gozunu kapatacaksin bana bile suan yeter verme diyorlar dusun daha en az 10 kilo fazlam olmasina ragmen ayy bi de yuzum cokermis pehh yani

Sabah bir muz,bir haşlanmış yumurta, bir domates,peynir,zeytin ve kahve
Öğlen Salatalıklı yoğur
Ara öğün çeyrek elma
Akşam bir kase mercimek çorbası,kuzu büryan,semizotlu yoğurt,bir kaç çatal soslu patcıcan ve biber kızartması,salata,ayran
Önümde iç pilav,sarma,su böreği,baklava vardı ama hiç birinden yemedim

Canim aksam davet mi vardi?menu bayagi kabarik sen en masumlarini yemissin

İrade tavan oldu sende alkışlıyorum. o baklavayı affetmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…