Toplamda ne kadar zamandir vermiyorsun csnim? Benim iki hafta hic veremedigim olmustu ama sonra illa ki gidiyorKizlar ilk defa midemin kuculdugunu hissediyorum,corba ictikten sonra doyuyorum resmen normalde ramazan da hic boyle olmazdim asiri derece de cok yerdim ve hep kilo alirdim.
Kafama takilan neden kilo veremedigim acaba vucut alismadi mi bu duruma
Iki haftadir canim veremedim ama bu hafta sanirim vucut direnci kirilacak gibi.Toplamda ne kadar zamandir vermiyorsun csnim? Benim iki hafta hic veremedigim olmustu ama sonra illa ki gidiyor
Maalesef canım bizim okulun her yerinde insan var yangın merdiveninde su içebildim sadece o kadarCanim bir seyler goturup yiyebilirsin aslinda,ulu orta rahatsiz oluyorsan bos sinifa gecip yersin zaten ogrenci gelmiyordur herhalde
Sagol canim biraz daha iyiyim grip oruc ust uste geldi ama sukur daha iyiyim.Selam kızlarmasal3487 sana da geçmiş olsun Cnm korktuk bizi bıraktın die.
Walla 3 unuz beni yakaladınız neredeyse ben 3 kilo verinceye kadar siz rahat 55 olacaksınız
Bugün vizemi aldım çok sukur, bayramın son günü yolcuyum. önce 1 hafta norvecte kalcaz sonra da artik malum :))Sagol canim biraz daha iyiyim grip oruc ust uste geldi ama sukur daha iyiyim.
Esin hala yaninda mi?sen ne zaman gidicen yurt disina?
Diyette cevreye kulagini gozunu kapatacaksin bana bile suan yeter verme diyorlar dusun daha en az 10 kilo fazlam olmasina ragmen ayy bi de yuzum cokermis pehh yaniSabah: tost ( kalkamadım işyerinde başka alternatif yoktu )
Öğlen : tavuklu salata
Akşam: yarım yumurtalı pide,peynir ve söğüş domates salatalık
Hem sabah hem akşam karbon oldu maalesef of ya kilo verdiğim gün bişey oluo ve istemeden de yemek zorunda kalıyorum,şu diyette ne cektiysem cevremdekilerden çektim 50 kilo birine anorexia muamelesi yapiolar.
Himm desene sende tum gun oruc tutuyor gibisin neyseki su icebiliyorsun.Maalesef canım bizim okulun her yerinde insan var yangın merdiveninde su içebildim sadece o kadar
Norvec mii?gidince bize bol bol anlat,senin gitmene de bir sey kalmamis ya,hakkinizda hayirlisi olsun.Bugün vizemi aldım çok sukur, bayramın son günü yolcuyum. önce 1 hafta norvecte kalcaz sonra da artik malum :))
Ne sinirler dimi, en zorlusu anneler kiramiosun daDiyette cevreye kulagini gozunu kapatacaksin bana bile suan yeter verme diyorlar dusun daha en az 10 kilo fazlam olmasina ragmen ayy bi de yuzum cokermis pehh yani
Aynen canım oruç tutsam bundan daha iyiydiHimm desene sende tum gun oruc tutuyor gibisin neyseki su icebiliyorsun.
Canim aksam davet mi vardi?menu bayagi kabarik sen en masumlarini yemissinSabah bir muz,bir haşlanmış yumurta, bir domates,peynir,zeytin ve kahve
Öğlen Salatalıklı yoğur
Ara öğün çeyrek elma
Akşam bir kase mercimek çorbası,kuzu büryan,semizotlu yoğurt,bir kaç çatal soslu patcıcan ve biber kızartması,salata,ayran
Önümde iç pilav,sarma,su böreği,baklava vardı ama hiç birinden yemedim
İrade tavan oldu sende alkışlıyorum. o baklavayı affetmezdimSabah bir muz,bir haşlanmış yumurta, bir domates,peynir,zeytin ve kahve
Öğlen Salatalıklı yoğur
Ara öğün çeyrek elma
Akşam bir kase mercimek çorbası,kuzu büryan,semizotlu yoğurt,bir kaç çatal soslu patcıcan ve biber kızartması,salata,ayran
Önümde iç pilav,sarma,su böreği,baklava vardı ama hiç birinden yemedim
Ha işte canım ben onlara inanmıyorum o yüzden onlar öyle dedikçe daha da hırslanmak Laz'ımDiyette cevreye kulagini gozunu kapatacaksin bana bile suan yeter verme diyorlar dusun daha en az 10 kilo fazlam olmasina ragmen ayy bi de yuzum cokermis pehh yani
Evet canım güzel bir mekanda davetteydikCanim aksam davet mi vardi?menu bayagi kabarik sen en masumlarini yemissin
Anlatırım Cnm Norveçin doğası guzel gibi duruo,eğlenceden ziyade.bilet ordan geçince ucuzdu bizde gitmisken kalıp gezelim dedik.Norvec mii?gidince bize bol bol anlat,senin gitmene de bir sey kalmamis ya,hakkinizda hayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?