Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

sahurda normal kahvaltı yapsan yatmasan ne yapıcan
iftardan sonra spor yapsak kurtarır mıyız
bir arkadaşım sahurda sadece su içerek 5 kilo vermiş
ben yapamam galiba

aynen ben de bir an önce 50lere düşmek istiyorum. ilk hedef 59.9. 5.6 kilom kaldıı en az 1 ay lazım daha uff (
sen benden 2 kilo daha yakınsın canım bir aya 50 leri görürsün inşallah
ben bu ay 65 olsaydım iyi olacaktı haftaya kadar düşemem galiba

Kızlar benim yine hatlar koptu . yani anlamıyorum nasıl yapıyorum bunu. Beynimde 2 kişi var biri ye birşey olmaz diğeri yeme zayıflamak istiyorsun diyor ve bende hep yiyorum. Yani bu kadar gariplik nasıl olabiliyor. Sizleri izliyorum maşallah ne kadar azimlisiniz. Hepiniz benim için birşeyler diyorsunuz ama yok olmuyor yani. Sizin de hakkınızi yiyormuş gibi hissediyorum ama kendime engel olamıyorum gerçekten. ne olacak benim halim .

Kızlar günaydın. Dün biraz kötü olmuştum. Bugün iyiyim çok şükür.
Sabah 1 elma 4 diyet bisküvi yedim.Kızlar diyetde var bunlar ama ben yerini değiştiriyorum. bu arada abarttım diyorum ya diyettekimden fazla olduğu için öyle diyorum.

Bugün öğleden sonra kilo bildiğimi yapacağım.

Günaydın herkese, kahvaltım: 1 dilim ekmek,peynir, 1 haşlanmış yumurta
Öğle yemegim: patlıcanlı güveç,1 dilim ekmek
Akşam: bol yeşil salata, ızgara balık
Kaçamak yaparsam yazarim

merhaba bayanlar, dun biraz erken konusmusum hasarsiz atlattik diye yolda yagda kizartilmis hamur cikardilar, biz de kandillerde yapilir. iki parca ondan yedim, herhalde daha diyet psikolojisine daha alisamadim, biraz kacamk sinifinda oldu.

ama ya ondan onceki salgam suyundan vucutta su tutmus, ya da dun cok su icemedim, bugun baya eksi gordum tartida.

sabah
chia puding, bu sefer tatlandirmayi 10 kuru uzumle yaptim, ustu acik kapta birakmistim buzdalaina bu sefer biraz koku cekmis.
1 haslanmis yumurta

Aynı ben dün yine okdr abarttımki özellikle akşamları abartıyorum. Bugün direk +300 çıktım. Bari sabah olsa bu abartma ama olmuyor.akşam gözüm dönüyor. Hayırlısı ben alıştım bu durumada buraya yazmaya utanıyorum menüleri

Bende seni okuyunca aynı ben diyorum. dediğin gibi olan akşam ve gece oluyor. Yani gelecegimi düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor. Yine bırakmak istemiyorum. Sende bırakma canım benim. Yoksa gerçekten daha fazla kilo alacağız. Dün biricik eşim bana canım sen zayıflayamazsin dedi. O kadar üzüldüm ki. Sabah gerçekten tam karar verdim ve eşime fotoğraflarımı çektirdim. Allahim o kadar kötü ki anlatamam ne olmuşum ben ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…