sok diyetler diyetin basinda ise yarar, bir de kilo duraklamasini kirmak icin. hazirda haftada yarim kilo bir kilo veriyorsan haftada, sok diyet hakkini sonra kullansan belki daha iyi olur.Günaydın kızlar
Yeni şok diyetler arıyorum
Haftada 2 kilo verdirecek falan
Bildiğiniz var mı
gecen yaz kaydiragi bos buldukca kaydim ben, valla kilolarimdan rahatsiz olanlar kendileri dusunsun :)Aynen cnm tatilde çok kötü oluyo. aquaparkı çok severim kilolulara hiç yakışmıyo
Sulu yemek yememem Laz'ım o zaman di miBence yagsiz sebze yogurt ve kucuk parca izgara et yesen verirsin canim
Doğru diyorsun canım. Gerçekten iradem çok zayıf sadece bu konuda. Buna da çözüm bulmak istiyorum.Dediklerini yapmaya çalışacağım. Desteğin için teşekkür ederim.Kızlar eğer iradeniz zayifsa yaşam seklinizi ona uygun hale getirin, çok yediğiniz seyleri eve almayin.mesela çikolata zaafin mı var evde çikolata olmazsa ne yiceksin.ekmek mı yiosun eve ekmek alma.ben diyete başlamadan önce tüm sağlıksız şeyleri yokettim evde pirinç yok,şeker yok,un yok,çikolata yok ya zaten istesem de yicek bişey bulamıyorum.Bozduğum tek ortam misafirlik vs olabilio. şimdi diceksiniz ki evde başkaları da var aman iki ay ekmek yemesin onlarda size destek olsunlar accik.neyse umarım bı fikir olmuştur.yapamiorum die sizlanmak yerine olumsuz durumları ortadan kaldırmaya çalışmak bana göre mantıklı olan yoksa sürekli ağla dur fayda etmez
umarim verirsin kilolari , hepimiz hakediyoruz guzel kilolalari, karamsarliga kapilmamak lazim.Ben sadece daha hareketli olmak istiyorum. Kızım ile yorulmadan oyunlar oynamak. Eşimden 5 yaş küçük olmama ragmen ondan büyük durmamak istiyorum. İstediğim elbise ve ayakkabıyi almak giymek istiyorum. Düğünler yaklaşıyor diye üzülmek istemiyorum. Mutlu olmak istiyorum ve bugün benim dönüm noktam. yeter artık.
Canım bende senin gibi yapıyorumKızlar eğer iradeniz zayifsa yaşam seklinizi ona uygun hale getirin, çok yediğiniz seyleri eve almayin.mesela çikolata zaafin mı var evde çikolata olmazsa ne yiceksin.ekmek mı yiosun eve ekmek alma.ben diyete başlamadan önce tüm sağlıksız şeyleri yokettim evde pirinç yok,şeker yok,un yok,çikolata yok ya zaten istesem de yicek bişey bulamıyorum.Bozduğum tek ortam misafirlik vs olabilio. şimdi diceksiniz ki evde başkaları da var aman iki ay ekmek yemesin onlarda size destek olsunlar accik.neyse umarım bı fikir olmuştur.yapamiorum die sizlanmak yerine olumsuz durumları ortadan kaldırmaya çalışmak bana göre mantıklı olan yoksa sürekli ağla dur fayda etmez
kilo vermekten zayif gorunmek daha oncemli diyorsan, sporunu arttir, belki o kadar cok kilo veremezsin ama, inan bes kilo vermis gibi gorunursun,janesagan 3 hafta oldu canım 3 Mayıs'a kadar 2 kilo vermek istiyorum ama bu hafta 800 gitti zor gözüküyor
tamam kabul 42 biraz zorlama oluyor :)kilo vermekten zayif gorunmek daha oncemli diyorsan, sporunu arttir, belki o kadar cok kilo veremezsin ama, inan bes kilo vermis gibi gorunursun,
ben bundan once 84 oldugumda baya sekilsiz bir seydim yuruyemezdim falan.
simdi spor yapiyorum, kilom 84 olsa da 42-44 beden giyiyorum. o da baya farkediyor tabi.
Sporumu yapıyorum elimden geldiğincekilo vermekten zayif gorunmek daha oncemli diyorsan, sporunu arttir, belki o kadar cok kilo veremezsin ama, inan bes kilo vermis gibi gorunursun,
ben bundan once 84 oldugumda baya sekilsiz bir seydim yuruyemezdim falan.
simdi spor yapiyorum, kilom 84 olsa da 42-44 beden giyiyorum. o da baya farkediyor tabi.
Ben de yazayım ondan sonra yaz olur mu ilk sayfayaSizlerin guncel kilolariniza bakayim ilk sayfaya eklerim.
Sabah bir haslanmis yunurta,7 zeytin,bir dilim ekmek ve yesil cay.
Olur canim baslangic kilon kacti?Ben de yazayım ondan sonra yaz olur mu ilk sayfaya
80.9 canımOlur canim baslangic kilon kacti?
Baslangic 80.9 peki guncel?80.9 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?