Geldim geldim hem de +900 lebiz burdayız canım seni bekliyorduk
seni birakmadilar memlekettekiler anlasilanGeldim geldim hem de +900 le
Sendeki peynir askina bayiliyorum valla,senin kadar olmasa da ben de cok seviyorum,malesef market peynirleri (lor da dahil)genelde yagli oluyor bence de sen bir sure cokelek ye..selam kızlar. ben eve çökelek dışında peynir almamaya karar verdim, ezineden sonra çok yağlı bir lor peynirine dadandım şimdi de :)) krema gibi resmen, içine krema atılır mı lorun acaba merak ettim
sabah: maydanozlu lor, 1 haşlanmış yumurta, şekersiz light sütlü nescafe
öğle: 1 ısırık pirzola, küçük parça biftek
ara: maydanozlu lor, 1 yumurta, nescafe
akşam: 2 büyük kase tuzsuz cacık
1.5 litre su. yatana kadar 2.5 olur. en son çarşamba günü yürüyüş yapmışımbu akşam üşenmezsem yürüyüşe çıkmaya çalışıcam. yarın tavuk alıcam, bu hafta hiç kırmızı et yememeyi düşünüyorum. köpeğime haftada 3-4 gün kırmızı et alıyorum protein takviyesi olarak ama ona alırken benim de canım çekiyo kendime de alıyorum, 67-68de uzun süre takılmamın sebebi de kırmızı etti o yüzden artık köpeğime de bir süre balık vericem kırmızı et yerine. mülakatıma 2 hafta kaldı, 3 kilo verebilsem 62li kilolarda gitsem mülakata çok iyi moral olacak benim için. diyete başladığımdan beri hiç alışveriş yapmadım, mülakat için pantolon ve gömlek almaya çıkıcam önümüzdeki hafta, gömleği pantolon içine sokunca güzel duracak kadar kilo vermiş olmak istiyordum ama hala popo ve göbek büyük
Tatlim suc kimsede degil ben her sekilde iradeli olmaliydim,ama sagolsunlar hayir diyemeyecegim seyler yapilmistiseni birakmadilar memlekettekiler anlasilan
Bi de bu ara yirtik kot icine file corap modasi basladi, gozum kaldi :))Sendeki peynir askina bayiliyorum valla,senin kadar olmasa da ben de cok seviyorum,malesef market peynirleri (lor da dahil)genelde yagli oluyor bence de sen bir sure cokelek ye..
Tatlim 62 olursan guzel kombinler yapabilirsin ben de etek uzerine gomlek giymeyi(gomlegi etegin icine koyuyorum)cok seviyorim,bir suru para verip giyemedigim eteklerim var daha, 38 bedene dusersem insallah degisik degisik giyerim.
Bizim buralara(Elazig) o moda gelmedi dahaBi de bu ara yirtik kot icine file corap modasi basladi, gozum kaldi :))
Dogru soyluyosun canim oralarda goze batabilir :)) ben her gun disarda goruyorum burda adim basi o yuzden gozum kaldi :))Bizim buralara(Elazig) o moda gelmedi dahavalla kilo verince ne giysek yakisir.
canım memlekete gidince öyle oluyor malesefseni birakmadilar memlekettekiler anlasilan
En azindan cok gec yememissin canim, o da bir seydirİyi akşamlar kizlar bir kaç gundur düzenli girip geriye dönüp okuyamadim . ben bugun iş geregi çok yogundum o yüzden dogru düzgün yemekte yapamadim sabah iyiydi klasik diyetti 4 gibi eve geldin yemek yoktu sabahtan beri aç yorgun kafam kazan gibiydi .oturdum eski tip klasik kahvalti yaptim şekerli çayla off cok pişmanim ama yorgunluktan başka bişey yapacak halim yoktu .yarindan itibaren iyice dagitmadan toparlanmam lazim.
Canim gozun kalmasin al gardrobuna koy cok degil bir kac hafta sonra giyecek kadar zayiflarsin:)Dogru soyluyosun canim oralarda goze batabilir :)) ben her gun disarda goruyorum burda adim basi o yuzden gozum kaldi :))
Canim kahvalti yapmakla cok iyi yapmissin tabi sekerli cay olmasaymis cok iyi olacakmis.İyi akşamlar kizlar bir kaç gundur düzenli girip geriye dönüp okuyamadim . ben bugun iş geregi çok yogundum o yüzden dogru düzgün yemekte yapamadim sabah iyiydi klasik diyetti 4 gibi eve geldin yemek yoktu sabahtan beri aç yorgun kafam kazan gibiydi .oturdum eski tip klasik kahvalti yaptim şekerli çayla off cok pişmanim ama yorgunluktan başka bişey yapacak halim yoktu .yarindan itibaren iyice dagitmadan toparlanmam lazim.
Tanışmadık sanırımTatlim biz seninle tanistik mi?ben zeynep 30 yasindayim evliyim,ogretmenim evlendikten sonra malesef kilo aldim sende kendini tanitir misin?
Masallah Allah hayirli omurler versin evlatlarina,tek derdin kilo vermek olsun,saglam bir iradenin karsisinda kilolar yag gibi erir gider:)Tanışmadık sanırım
Ben 33 yaşımdayım,evliyim;iki kızım var. Doğumlardan sonra al ver al ver artık yalama oldu sanırım
Ama bu sefer ömürlük zayıflama niyetindeyim inşallah
Aslina bakarsan aslen Elazigliyim ama dogma buyume Malatya,ailem de orda,yari malatya yari Elazig diyorum ben:) sen nerelisin?masal3487 sende malatyalısın di mi?
Ben MalatyalıyımMasallah Allah hayirli omurler versin evlatlarina,tek derdin kilo vermek olsun,saglam bir iradenin karsisinda kilolar yag gibi erir gider:)
Aslina bakarsan aslen Elazigliyim ama dogma buyume Malatya,ailem de orda,yari malatya yari Elazig diyorum ben:) sen nerelisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?