Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

bugun adim 12500 olmus. iyi yurudum.
toplam 1362 kalori
ogle guvecte tavuk, kola
aksam 1 kase mercimek corbasi, 1 tabek bezelye, 1 dilim tam bugday ekmegi
ara chia puding
oglen yagliydi, aksamda karbonhidrati coktu, ama kahvalti hafif olunca sanirim genelde kotu bir gun olmadi.

Sendeki peynir askina bayiliyorum valla,senin kadar olmasa da ben de cok seviyorum,malesef market peynirleri (lor da dahil)genelde yagli oluyor bence de sen bir sure cokelek ye..

Tatlim 62 olursan guzel kombinler yapabilirsin ben de etek uzerine gomlek giymeyi(gomlegi etegin icine koyuyorum)cok seviyorim,bir suru para verip giyemedigim eteklerim var daha, 38 bedene dusersem insallah degisik degisik giyerim.

Bi de bu ara yirtik kot icine file corap modasi basladi, gozum kaldi :))

İyi akşamlar kizlar bir kaç gundur düzenli girip geriye dönüp okuyamadim . ben bugun iş geregi çok yogundum o yüzden dogru düzgün yemekte yapamadim sabah iyiydi klasik diyetti 4 gibi eve geldin yemek yoktu sabahtan beri aç yorgun kafam kazan gibiydi .oturdum eski tip klasik kahvalti yaptim şekerli çayla off cok pişmanim ama yorgunluktan başka bişey yapacak halim yoktu .yarindan itibaren iyice dagitmadan toparlanmam lazim.

En azindan cok gec yememissin canim, o da bir seydir

Dogru soyluyosun canim oralarda goze batabilir :)) ben her gun disarda goruyorum burda adim basi o yuzden gozum kaldi :))
Canim gozun kalmasin al gardrobuna koy cok degil bir kac hafta sonra giyecek kadar zayiflarsin:)
Canim kahvalti yapmakla cok iyi yapmissin tabi sekerli cay olmasaymis cok iyi olacakmis.

Tatlim biz seninle tanistik mi?ben zeynep 30 yasindayim evliyim,ogretmenim evlendikten sonra malesef kilo aldim sende kendini tanitir misin?
Tanışmadık sanırım
Ben 33 yaşımdayım,evliyim;iki kızım var. Doğumlardan sonra al ver al ver artık yalama oldu sanırım
Ama bu sefer ömürlük zayıflama niyetindeyim inşallah

Tanışmadık sanırım
Ben 33 yaşımdayım,evliyim;iki kızım var. Doğumlardan sonra al ver al ver artık yalama oldu sanırım
Ama bu sefer ömürlük zayıflama niyetindeyim inşallah
Masallah Allah hayirli omurler versin evlatlarina,tek derdin kilo vermek olsun,saglam bir iradenin karsisinda kilolar yag gibi erir gider:)
masal3487 sende malatyalısın di mi?
Aslina bakarsan aslen Elazigliyim ama dogma buyume Malatya,ailem de orda,yari malatya yari Elazig diyorum ben:) sen nerelisin?

Akşam yemeğinde bol yeşil salata yedim
Öğlende 1 kase çorba içmiştim
Şimdi meyvemi yedim
Yatmadan bir fincan daha çay içerim inşallah

Ben Malatyalıyım

Kizlar nasil yorgunum ya bu saatte gozlerim kapaniyor sanirim dag yuruyusu beni yoruyor ama bir o kadar da iyi geliyor,bir kac saat daha dayanirim insallah cok erken uyumak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…