Kuzumya Allah hayirli sifalar versin,doktora gittin mi ilac aldin mi?Selam kuzucanlar dogum gunumu kutlayan canlara tekrardan cok tesekkur ederimkilo veren arkadaşları tebrik ederim❤ gecmis kandiliniz mubarek olsun❤
Kizlar iyilesemedim kulaklarima kadar tikandim bugun 4.gun oldu çok üsütmüsüm sesim taninmicak halde telde dun kandil icin akrabalarimizi aradik sesimden taniyamadilar o haldeyim cok yorgun düştüm kuzular yulaf kepekcilerimide yapamadim tambugday ekmegi yiyorum ama herseyim tadi aciymis gibi geliyor
Kahvaltimda
Yumurta yedim
Peynir
Domates
Sut ictim ama zorla
Akşam yemek hazırlayamadim esim gelince bi caresine bakicaz tamda diyet gibi olmayabilir
Canlar cok sukur saglikliyiz ALLAHIM beterinden korusun kilolu olabilirz ama o elimizde degisteblrz saglik olmayınca hic biseyin tadi olmuyorBin şükür halimize
Şu hastaligi atlatayim saglikli beslenmeme super bisekilde devam edicem yulaf kepekciklerimi yapmayı bile özledim hepimiz icin hersey çok guzel olur iNŞALLAH ❤❤
3 haftada 5 kilo vermissin, baya iyi kilo, tebriklerSporumu yapıyorum elimden geldiğince
O olmasa zaten kilo vermekte çok zor
dogum gunun kutlu olsun, nice mutlu yiaslarSelam kuzucanlar dogum gunumu kutlayan canlara tekrardan cok tesekkur ederimkilo veren arkadaşları tebrik ederim❤ gecmis kandiliniz mubarek olsun❤
Kizlar iyilesemedim kulaklarima kadar tikandim bugun 4.gun oldu çok üsütmüsüm sesim taninmicak halde telde dun kandil icin akrabalarimizi aradik sesimden taniyamadilar o haldeyim cok yorgun düştüm kuzular yulaf kepekcilerimide yapamadim tambugday ekmegi yiyorum ama herseyim tadi aciymis gibi geliyor
Kahvaltimda
Yumurta yedim
Peynir
Domates
Sut ictim ama zorla
Akşam yemek hazırlayamadim esim gelince bi caresine bakicaz tamda diyet gibi olmayabilir
Canlar cok sukur saglikliyiz ALLAHIM beterinden korusun kilolu olabilirz ama o elimizde degisteblrz saglik olmayınca hic biseyin tadi olmuyorBin şükür halimize
Şu hastaligi atlatayim saglikli beslenmeme super bisekilde devam edicem yulaf kepekciklerimi yapmayı bile özledim hepimiz icin hersey çok guzel olur iNŞALLAH ❤❤
İnsan bı dönüm noktasında bi kere karar verdi mi devam ediyor inşallahBen sadece daha hareketli olmak istiyorum. Kızım ile yorulmadan oyunlar oynamak. Eşimden 5 yaş küçük olmama ragmen ondan büyük durmamak istiyorum. İstediğim elbise ve ayakkabıyi almak giymek istiyorum. Düğünler yaklaşıyor diye üzülmek istemiyorum. Mutlu olmak istiyorum ve bugün benim dönüm noktam. yeter artık.
Tatlim biz seninle tanistik mi?ben zeynep 30 yasindayim evliyim,ogretmenim evlendikten sonra malesef kilo aldim sende kendini tanitir misin?Karışık bitki çayını koydum üstüne,şöyle bi de ödem atayım inşallah
Ben şimdi elma,limon,tarçın,karanfil,zencefilli çay yapıyorım. Hazır olduktan sonra da az bi şey yeşil çay yaprağı atıyorum. Bakalım hayırlısı
Adet döneminde içilebilecek ödem atmaya yardımcı çay bilen var mı?
Adet doneminde en guzel papatya cayi icilir ama odem atarmi onu hic bilmiyorum.Karışık bitki çayını koydum üstüne,şöyle bi de ödem atayım inşallah
Ben şimdi elma,limon,tarçın,karanfil,zencefilli çay yapıyorım. Hazır olduktan sonra da az bi şey yeşil çay yaprağı atıyorum. Bakalım hayırlısı
Adet döneminde içilebilecek ödem atmaya yardımcı çay bilen var mı?
Sorma canim kendi kilom arti olunca guncellemek gelmedi icimdenmasal3487 canım kilolarımızı güncellemeyecek misin
yazmayan varsa yazınca onlarınkini de değiştirirsin
hızlı alınan çabuk verilir canım moralin bozulmasınSorma canim kendi kilom arti olunca guncellemek gelmedi icimdengecmis3 bakayim ozaman guncelleyeyim simdi.
Tamam canim buldum yazdim,valla tebrik ederim cok iyi gidiyosunuzhızlı alınan çabuk verilir canım moralin bozulmasın
canım ben 67,6 uğraşma benimkini aramak için
biz burdayız canım seni bekliyorduk
beklediğimden düşük ama hiç yoktan iyidir canımTamam canim buldum yazdim,valla tebrik ederim cok iyi gidiyosunuz
ben yapamadım akşam inşallah45 dk yuruyusumu yaptim,aksam bir tabak haslama yedim(iki parca et iki parca patates)ve bol yesillik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?