Enemm hemserimsin deseneBen Malatyalıyım
E Malatya yenekleri dayanılmaz oluyor biraz hem de ağırEnemm hemserimsin desenebiz de haftasonu Malatyadaydik esiminde benimde ailelerimiz orda:)
Bence almamissindir cunku kahvaltiliklar kilo aldirmaz merak etme.Saolun kizlar.yarin bakacam tartida ne görecem bakalim
Oyle malesef,icli kofte lahmacun olunca dayanamadimE Malatya yenekleri dayanılmaz oluyor biraz hem de ağır
UmarimBence almamissindir cunku kahvaltiliklar kilo aldirmaz merak etme.
80.8 olmuş ne güzel demi 2 hafta da 100 gramBaslangic 80.9 peki guncel?
Bende leslie a ilk başlamakta çok zorlanıyorum. İlk milin sonuna kadar tam bir irade savaşı oluyorYuruyus yapmadim yineyuruyusu bi turlu aliskanlik haline getiremedim ya. Leslie falan asla yapamiyorum illa disari cikmam laZim
canım benim spor yaptığım yerin arkası komple aynakakaovanilya .!.:Bi de aynada kendimi inceledim biraz ciplakken cok moralim bozuldu. Sanki bu vucut hic sekle girmez, sıkılaşmaz gibi geliyobunalıma girdim akşam akşam :))
Bravoooookızlar an itibari ile sporumu yapmış bulunuyorum
leslie 5 mil yaptım
bugün 3 lt su içtim
Oluyor hem de çok oluyorGunaydin kizlar. Hic kacamak yapmadiginiz halde arti ciktiginiz oluyor mu? Bu sabah +200 ciktim
kisisel gelisim kitabi gibisiniz:) guzel tavsiyeler.Ben bir çizelge yaptım
Hergün o kutucuklara artı koymak iyi geliyor bana. Birini yapınca hadi şunu da yapayım ,o da artı olsun falan diye zorluyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?