Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Yuruyus yapmadim yine yuruyusu bi turlu aliskanlik haline getiremedim ya. Leslie falan asla yapamiyorum illa disari cikmam laZim

Bi de aynada kendimi inceledim biraz ciplakken cok moralim bozuldu. Sanki bu vucut hic sekle girmez, sıkılaşmaz gibi geliyo bunalıma girdim akşam akşam :))

Yuruyus yapmadim yine yuruyusu bi turlu aliskanlik haline getiremedim ya. Leslie falan asla yapamiyorum illa disari cikmam laZim
Bende leslie a ilk başlamakta çok zorlanıyorum. İlk milin sonuna kadar tam bir irade savaşı oluyor
Ama ondan sonra devamı geliyor inşallah
Bence yürüyüş içinde kendini zorla. Bi de sabit bi saate koymayı dene;en müsait olduğun zamanlardan. Belki o saate göre hareket etmek de iyi gelebilir.

kakaovanilya .!.:
Bi de aynada kendimi inceledim biraz ciplakken cok moralim bozuldu. Sanki bu vucut hic sekle girmez, sıkılaşmaz gibi geliyo bunalıma girdim akşam akşam :))
canım benim spor yaptığım yerin arkası komple ayna
sürekli spor yaparken kendimi görüyorum ve çok pis gaza geliyorum
sen gözüme güzel görüne kadar devam diyorum
bunlar bizi daha çok gaza getirmeli

Hayırlı sabahlar
Sabah kalktım limonlu ılık su içtim
Ondan sonra 1 bardak kadar ödem çayı
Şimdi kahvaltımı yapıyorum;haşlanmış yumurta,salatalık ve havuç. Ama bugün biraz süt kaymağı ve bak da yiycem inşallah

Ben bir çizelge yaptım
Hergün o kutucuklara artı koymak iyi geliyor bana. Birini yapınca hadi şunu da yapayım ,o da artı olsun falan diye zorluyorum kendimi
kisisel gelisim kitabi gibisiniz:) guzel tavsiyeler.

bugun kahvaltida chia puding, ceyrek avakado, 1 haslanmis yumurta, 1 dilim tam bugday ekmegi yendi.

bugun dogum gunum, aksam yemege gidelim dedik, neyse mumkun oldugu kadar hasarsiz atlatmaya calisirim aksami.
nedense daha diyete baslamis gibi hissetmiyorum kendimi, daha kendimi sikasim yok, ilerde o duygu da olusur umarim.

bugun doktora da gidecem, umarim kan tahlilleri icin sorun cikarmaz,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…