Ben tatildeyim tartı bulursam sabah atarım ,odalarda yok olmazsa dönüşe artıkİyi akşamlar kızlar bugün çok yoğun bi gün geçirdim hep disardayim başım ağrıdan çatlayacak sabah omlet yedim biraz zeytin ekmek öğlen yine kahvaltıyla geçiştirdim akşam da patates yemeği yanına bulgur pilavı salata az yedim kızlar malum yarın tartı var bol su içecem spor yok bugün belki egzersiz yaparım.
Kızlar yarın aç karnına tartılalım mutlaka olur mu
G gulaysedeniz
M Mavistez
aylinnn1980
I ipekcigim
Z zeynobt
ohkpln
R richandrich
ZincirKirma
Tamam canım dönünce at senBen tatildeyim tartı bulursam sabah atarım ,odalarda yok olmazsa dönüşe artık
Hayır gayet güzel canım inşallah sadece yağlardan gitmiştir maşallah maşallah bu gidişle ayda 5-6 kiloyu bulur pes etmek yokKızlar günaydın herkese selamlar,
Tartı sonuçlarını geriye dönük yazarak ilerliyorum.Nisavera 'ya kolaylık olsun :)
12 Ağustos : 120.1
19 Ağustos : 118.6> 1.5
26 Ağustos : 117,6 > 1
Kızlar yavaş mı gidiyorum normal mi bilemedim. 1 ayda %10 sağlıklı gitmesi bekleniyor benim gidişat yavaş gibi bilemedim. Neyse durduk yere motivasyon bozmaya gerek yok :) yola devam :)
Zaten bugün regl bekliyorum regl sonrası belki hızlanır :)
Sevgiler
ay insallah insalllah zaten yol uzun :) şimdiden mıy mıy etmeyim :) Benim de diyetisyen randevum Eylül 10 da ölçüme girince belli olur ne kadar yağdan gitmiş.Hayır gayet güzel canım inşallah sadece yağlardan gitmiştir maşallah maşallah bu gidişle ayda 5-6 kiloyu bulur pes etmek yok
Ahhhaa gayet haklı bir iç serzenişay insallah insalllah zaten yol uzun :) şimdiden mıy mıy etmeyim :) Benim de diyetisyen randevum Eylül 10 da ölçüme girince belli olur ne kadar yağdan gitmiş.
Çok teşekkürler geçen hafta artıyı gördükten sonra bu hafta iyi geldi, inşallah devamı gelir
Ay teşekkür ederim canım benim
Olsun canım güzelce dinlendin sağlık her şeyin önünde gelir bu hafta tempoyu arttırsın hiç önemli degilSelam kızlar bu hafta diyetim çok sağlıklı ilerlemedi ilk günler hızlı verdim hiç yemedim 53:60 oldum sonraki iki gün düzensiz yedim diyet başımı etkiledi mecbur yemek zorunda kaldım aç kalamadım 53:80 oldum sonraki iki gün yine bayağı dikkat ettim sabah ilk çıktığımda 53:70di sonra biraz dolandım hareket ettim açlık bayağı bastırdı tekrar çıktım 53:50 çıktı. Haftaya bununla başlıyorum inşallah önümüzdeki hafta bir kiloya çıkaracağım. Üç hafta sonra hedef kilomda olup bitireceğim inşallah buraya yazayım söz uçar yazı kalır
Kızlar kusura bakmayın bu sabah tartılıp evden çıktım çok işlerim vardıM Mavistez
aylinnn1980
ZincirKirma tartı atmadiniz kızlar
Z zeynobt sen dönünce atacaktın dün demiştim not aldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?