Diyet yarışması

Ben tatildeyim tartı bulursam sabah atarım ,odalarda yok olmazsa dönüşe artık

Kızlar günaydın herkese selamlar,
Tartı sonuçlarını geriye dönük yazarak ilerliyorum. Nisavera 'ya kolaylık olsun :)

12 Ağustos : 120.1
19 Ağustos : 118.6> 1.5
26 Ağustos : 117,6 > 1

Kızlar yavaş mı gidiyorum normal mi bilemedim. 1 ayda %10 sağlıklı gitmesi bekleniyor benim gidişat yavaş gibi bilemedim. Neyse durduk yere motivasyon bozmaya gerek yok :) yola devam :)
Zaten bugün regl bekliyorum regl sonrası belki hızlanır :)

Sevgiler

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-08-26 at 08.27.23.webp
    26 KB · Görüntüleme: 35
Hayır gayet güzel canım inşallah sadece yağlardan gitmiştir maşallah maşallah bu gidişle ayda 5-6 kiloyu bulur pes etmek yok

Günaydın
Geçen hafta:75.75
Bu hafta:74.55
Fark: -1.2kg
Mutluyum şükür bu hafta eksiyi gördüm, bu hafta regl dönemim inşallah en iyi şekilde atlatırım

Eklentiler

• 1000109252.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 26
Selam kızlar bu hafta diyetim çok sağlıklı ilerlemedi ilk günler hızlı verdim hiç yemedim 53:60 oldum sonraki iki gün düzensiz yedim diyet başımı etkiledi mecbur yemek zorunda kaldım aç kalamadım 53:80 oldum sonraki iki gün yine bayağı dikkat ettim sabah ilk çıktığımda 53:70di sonra biraz dolandım hareket ettim açlık bayağı bastırdı tekrar çıktım 53:50 çıktı. Haftaya bununla başlıyorum inşallah önümüzdeki hafta bir kiloya çıkaracağım. Üç hafta sonra hedef kilomda olup bitireceğim inşallah buraya yazayım söz uçar yazı kalır

Eklentiler

• CC6235F2-E3F1-469E-90B0-FFFC08E10BB7.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 30
Olsun canım güzelce dinlendin sağlık her şeyin önünde gelir bu hafta tempoyu arttırsın hiç önemli degil

Teşekkür ederim haklısın başımı zorlamadan çok aç kalmamaya çalışarak devam etmeliyim. Üç hafta daha motivasyon bozmadan devam inşallah

Selam arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım. Ben aralıklı oruç yapıyorum hafta sonu hariç kahvaltı yapmıyorum.

Öğlen 12:30’da ilk öğünümü yaptım:
6 adet küçük boy fırın köfte
Yarım tabak kadar fırın patates
40 gram mercimek ekmeği
Ev yoğurdu

Akşam yemeği (18:30):
Izgara biftek (250 gram kadar)
Salata
Çok az haşlanmış mısır yedim (mısır koçanından iki parmak kadar kestim)

Yemeğin üzerine yeşilçay içtim birazdan pilates yapacağım. Reglim yaklaşıyor umarım iştahım artıp direncim kırılmaz

Eklentiler

• IMG_4979.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 22
Ben listeyi oluşturuyorum kızlar birazdan atarım buraya ama sizden ricam bundan sonra en geç öğlen 15.00'e kadar atmış olalım çünkü akşam başka işler oluyor vakit ayıramıyorum bir de biraz daha aktif olalım varlığınızı hissetmek istiyorum ses verin

Kahvaltıdan börek yedim üçgen sarıyorum ben dört tane yemişimdir orta boy. Öğlen yemedim dışarıdaydım akşam yarım tabak makarna yedim bir dürüm çiğköfte yarım kek yedim sanırım bu kadar. Bir de iki sıkım marulla çiğköfte yedm bayağıdır canım çekiyordu bugün artık dayanamadım günü böyle kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…