Merhaba canım tamam ama aktif olabileceksen gel canım Her gün akşam 12'ye kadar yediğini içtiğini ve yaptığın sporu buraya yazman yeterli toplu bir şekilde de yazabilirsin. Güncel kilonu yaz son listeye seni de ekleyim.Merhaba , siz başlayalı baya olmuş ama ben de katılmak istiyorum. 55 kiloyum , kilom belki az gelebilir ancak boyum kısa olduğundan dolayı fazla duruyor. Doğumdan önce 48 kiloydum şimdi 50 kiloya insem yeter. Buraya düzenli yazarsam belki ben de motive olurum :)
Moralini hiç bozma canım kilon az olduğu için az gidiyor bir de sürekli tartıya çıkmam haftada bir çık sadece bol su iç ödem falan varsa giderŞu sıralar düzenli yazamıyorum ama devam ediyorum. Dün çok aç yatmıştım kahvaltıyı o yüzden iyi yaptım bir domates ve bir yumurtadan menemen yaptım yarım simit yedim biraz çikolata yedim.
Dünden beri çok zorlanmaya başladım çünkü çok zor gidiyor eksileri göremiyorum çok çok az görüyorum motivasyonum bozulmaya başladı
Sabah tartıldım 54.8 dim.Merhaba canım tamam ama aktif olabileceksen gel canım Her gün akşam 12'ye kadar yediğini içtiğini ve yaptığın sporu buraya yazman yeterli toplu bir şekilde de yazabilirsin. Güncel kilonu yaz son listeye seni de ekleyim.
Kilonuz az olduğu için belli bi yerde tıkanıyor ekstra efor gerekiyor yürüyüş vs gibiŞu sıralar düzenli yazamıyorum ama devam ediyorum. Dün çok aç yatmıştım kahvaltıyı o yüzden iyi yaptım bir domates ve bir yumurtadan menemen yaptım yarım simit yedim biraz çikolata yedim.
Dünden beri çok zorlanmaya başladım çünkü çok zor gidiyor eksileri göremiyorum çok çok az görüyorum motivasyonum bozulmaya başladı
Tartıyı merak ediyorum aklımda kalıyor sürekli ama çıkmamayı denerim teşekkür ederimMoralini hiç bozma canım kilon az olduğu için az gidiyor bir de sürekli tartıya çıkmam haftada bir çık sadece bol su iç ödem falan varsa gider
Evet maalesef son kilolarda böyle bir durum oluyor başlarda rahat gidiyor sonlar tıkanıyor siz de az kiloda başlamışsınız benim gibi motivasyon düşüklüğü yaşamayın iki hafta önden yazıyorum haftada bir kilo gitmiyor sorun etmeyin sakınKilonuz az olduğu için belli bi yerde tıkanıyor ekstra efor gerekiyor yürüyüş vs gibi
Bilmez miyim uzunn zamandır bu kiloda kaldımEvet maalesef son kilolarda böyle bir durum oluyor başlarda rahat gidiyor sonlar tıkanıyor siz de az kiloda başlamışsınız benim gibi motivasyon düşüklüğü yaşamayın iki hafta önden yazıyorum haftada bir kilo gitmiyor sorun etmeyin sakın
Geçmiş olsunKızlar günaydın,
iki gündür perişandım reglm nedense cok ağır geçti birde gözüm mikrop kaptı şişti. sürekli yattım durdum şükür bugün daha iyi uyandım. bu arada iki gündür spora da gidemedim.
Bugün çok şükür ki iyiym.
Bugün plan şöyle;
Sabah soda elma keten tohumu
Öğlen -Akşam Sebze yemeği.
Spora gidicem insallah enerjik hissediyorum kendimi. :)
cok teşekkür ederimm evde vardı hemen deneyeyim dr antibiyotik damla ve krem verdi ama hala acıyor. Ne zormuş yahu baş ağrısı felan da yaptı. hala kırparken acıyor.Geçmiş olsunbenim gözümde birkaç ay önce mikrop kapmıştı kekik suyunu kaynattım soğuyunca gözüme pansuman yaptım ondan sonra iyi oldu bir dene istersen bir zararı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?