Diyet yarışması

Benim de on kg fazlam var katılmak istiyorum inşallah uyabiliriz de kilo veririz

Merhaba kizlar, benim de 20 kilo fazlam var. Ben de bir turlu motivasyonumu bulup baslayamadim. Ama artik cok kararliyim. Siz baslayali 20 gune yaklasmis ama olsun. Hepimiz icin saglikli fit eramiz hayirli olsun

Merhaba kizlar, benim de 20 kilo fazlam var. Ben de bir turlu motivasyonumu bulup baslayamadim. Ama artik cok kararliyim. Siz baslayali 20 gune yaklasmis ama olsun. Hepimiz icin saglikli fit eramiz hayirli olsun
Tamam gel canım ama aktif olman gerekiyor her gün yediğini içtiğini atman lazım spor dahil. Salı günleri de tartı günümüz. Bir de şu anki kilonu bildirebilir misin

Tamam gel canım ama aktif olman gerekiyor her gün yediğini içtiğini atman lazım spor dahil. Salı günleri de tartı günümüz. Bir de şu anki kilonu bildirebilir misin
Merhaba, tesekkur ederim Anlik kilomla yuzlesmeye hazir degilim 1.70 boyunda ve 80 kiloyum. Cok fittim, nasil boyle oldu bilmiyorum. Insallah birlikte basaracagiz. Sabah itibariyle yeme icme programimi ve gun sonu degerlendirmelerimi atacagim.

Merhaba, tesekkur ederim Anlik kilomla yuzlesmeye hazir degilim 1.70 boyunda ve 80 kiloyum. Cok fittim, nasil boyle oldu bilmiyorum. Insallah birlikte basaracagiz. Sabah itibariyle yeme icme programimi ve gun sonu degerlendirmelerimi atacagim.
Tamam canım aynen öyle yapabilirsin salı günü serbest beslendiğimiz için genelde yazmıyoruz buraya isteyen yazabilir. Ben listeyi oluşturmuştum sen buraya yazdığında. Önemli değil haftaya güncellerim zaten. Hoş geldin

Güüünaydııın,
M Mavistez Birinciliğini kutlarım maşallah sana yakana nazar takıyorum :)

Kızlar gün sporda zorlandım regl oldum halsizdim ve uyudum buraya yazmayı pas geçtim. Dün annem memleketten koli göndermişti. Diyetin dışına cıktım ve bir sürü incir yedim neyse artık :)
Bugün;
Sabah meyve ve peynir
Öğlen 2 yumurta yeşillik 15 kuruyemiş.
Akşam salata beyaz et
Spora gidicem insallah :) eşim sürüye sürüye götürür :)):):):

Kilo veren herkesi canı gönülden tebrik ediyorum
Bugün regl oldum inşallah güzel geçirebilirim haftayı
ay benimle aynı zamandasın bende oldum. Biraz halsizlik var bende. agrılıda geçiyor nedense. Tatlı isteği de var gibi o yuzden bu hafta hep işe geldim. burda en azından tutuyorum kendimi.

Selam kızlar gününüz güzel geçiyordur umarım

Dün akşam 40 dakikalık bir pilates videosu yaptım epey zorladı. Bugün leslie yapmayı düşünüyorum. Şu saate kadarki yediklerime gelince, öğlen 12:30 ilk öğünümü yaptım;

Çok az zeytinyağına iki yumurta kırdım biraz lor peyniri ekledim.
50 gr beyaz peynir, beş zeytin domates vs.
40 gr kadar mercimek ekmeği.
Bir dilim şeftali biraz kavun.

Az önce yarım avuç kadar yerfıstığı yedim.

Bir aksilik olmazsa akşam da protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum yedikten sonra eklerim. Bu arada regl şişkinliği iyice arttı

Merhaba kızlar dün çok yediğim için kahvaltıda pek bir şey yemedim domates ve biraz semizotu yedim sadece. Öğlen bir dilim ekmek yedim yanına sebze yemeği yapmıştım onu da pek yiyemedim 2 kaşık alıp bıraktım. Sabahtandır iş yapıyorum zaten çok yoruldum belim ağrıyor midem de çok iyi durumda değil dün fazla karıştırdığım için galiba. Akşam lahmacun yaptım henüz yiyemedim bir tane yerim diye düşünüyorum hepinize afiyet olsun

Kızlar bugün bende adet oldum kahvaltı
İki yumurta beyazı
1 salatalık
Ara
Sade soda
Akşam biraz geçe kaldı
3 köfte
Bir kabak ve bir havuç soteledim yoğurtladım
Birazdan kahve içerim dibek
Bol su

Akşam umduğum gibi olmadı 4-5 yk zeytinyağlı barbunya, 2 yk erişte ve yoğurtlu kabak haşlaması yedim. Regl oldum ve iştahımı kontrol edebilmek adına 7 gibi de yarım avuç kuruyemiş yiyip günü kapattım. Sonra da 2 mil leslie yaptım. Bugün ağrım çok spor yapabilecek miyim bilmiyorum.

Şu sıralar düzenli yazamıyorum ama devam ediyorum. Dün çok aç yatmıştım kahvaltıyı o yüzden iyi yaptım bir domates ve bir yumurtadan menemen yaptım yarım simit yedim biraz çikolata yedim.
Dünden beri çok zorlanmaya başladım çünkü çok zor gidiyor eksileri göremiyorum çok çok az görüyorum motivasyonum bozulmaya başladı

Merhaba , siz başlayalı baya olmuş ama ben de katılmak istiyorum. 55 kiloyum , kilom belki az gelebilir ancak boyum kısa olduğundan dolayı fazla duruyor. Doğumdan önce 48 kiloydum şimdi 50 kiloya insem yeter. Buraya düzenli yazarsam belki ben de motive olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…