- 16 Mayıs 2025
- 332
- 194
- 18
- 36
İnşallah faydasını görürsün sulardan da olabilir dikkat et canımcok teşekkür ederimm evde vardı hemen deneyeyim dr antibiyotik damla ve krem verdi ama hala acıyor. Ne zormuş yahu baş ağrısı felan da yaptı. hala kırparken acıyor.
Güüünaydınnn ay hayıııırr motivasyonunuz düşmesin bence cok güzel gidiyorsunuz. Hergün spor yapmasanızda haftada 3 gün bile size iyi gelir. Dİyete de ufak ufak devam edin esneye esneye. ama bırakmayın.İyi akşamlar kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız diyet nasıl gidiyor. Ben bu aralar biraz saldım gibi ya yemeğe dikkat ediyorum da pek spor yaptığım söylenemez. Kendimi biraz toparlamam lazım tartı gününe az kaldı. Sanırım motivasyonum biraz düştü. Sizde durumlar nasıl
Şu sıralar bir motivasyon düşüklüğü yaşıyoruz sanırım birkaç hafta olduğu İçin herkeste yorulma oldu sanki. Bu hafta biraz tuhaf geçti ben de hala aynı durumdayım devam ediyorum ama akşam saat geç yemek falan yerdim arada bri iki kaçırdım salı günü tartıdan hiç memnun olmayacam sonraki hafta İçin birbirimizi motive edelimİyi akşamlar kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız diyet nasıl gidiyor. Ben bu aralar biraz saldım gibi ya yemeğe dikkat ediyorum da pek spor yaptığım söylenemez. Kendimi biraz toparlamam lazım tartı gününe az kaldı. Sanırım motivasyonum biraz düştü. Sizde durumlar nasıl
Valla ben diyete aynı şekilde devam ama adetliyken kilomu verilmiyor anlamadım ben bu işi morelim aşırı bozukİyi akşamlar kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız diyet nasıl gidiyor. Ben bu aralar biraz saldım gibi ya yemeğe dikkat ediyorum da pek spor yaptığım söylenemez. Kendimi biraz toparlamam lazım tartı gününe az kaldı. Sanırım motivasyonum biraz düştü. Sizde durumlar nasıl
Parfon bir tek bel çevrem 2 cm fazla çıktı,bacak basen aynı beld regl ve ödmden benceSelam kızlar dün akşam döndük tatilden
En son 63 küsürleri görmüştüm
65.5 ile döndüm , ancak sevindirici taraf
Bel basen bacak ölçülerim aynı
Regl ve hafif kaçırdığım öğünlerin(tatlıların) ödemi sanırım ,salı sabah güncel tekrar atarım
Bugun sabah normale döndü beslenmem
Haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Bi kaç zeytin
Pek iştahlı kalkmadım,zaten tatlıya doydum tatilde nefsimi körelttim :)))
Yedikçe gün içindeki öğünlerimide yazarım
Nedenini tam bilmiyorum alerji ilacı kullanıyorum bu aralar biraz halsizlik yapıyor bende ondan herhalde. Spora da bugünle itibaren dikkat edeceğim inşallahGüüünaydınnn ay hayıııırr motivasyonunuz düşmesin bence cok güzel gidiyorsunuz. Hergün spor yapmasanızda haftada 3 gün bile size iyi gelir. Dİyete de ufak ufak devam edin esneye esneye. ama bırakmayın.
neden salmak istediniz mesela. Sizi ne yordu onları düşünün sonra oraları daha yumuşak geçmeye çalısın....
Ben de spor konusunda bu ara yoruluyorum. Bu spor yapıp enerjik olan insanlar tam olarak ne yapıyorlarda oyle oluyorlar. Akşam eve gelince sanki tüm gün bağ bahçede çalışmış gibi uyuyorum.
Diyet konusunda bende dikkat ediyorum ama arada meyve kaçırıyorum. Özellikle incir ve kavun.
Vücudun ödem tutuyor ondandır canım bittikten sonrasi önemli dur bakalımValla ben diyete aynı şekilde devam ama adetliyken kilomu verilmiyor anlamadım ben bu işi morelim aşırı bozuk
Evet buna çok ihtiyacımız var kızlar. Nasıl yapacağız onu ben de bilmiyorum kilo az olunca az gidiyor o yüzden herhalde moral bozukluğu yaşıyoruzŞu sıralar bir motivasyon düşüklüğü yaşıyoruz sanırım birkaç hafta olduğu İçin herkeste yorulma oldu sanki. Bu hafta biraz tuhaf geçti ben de hala aynı durumdayım devam ediyorum ama akşam saat geç yemek falan yerdim arada bri iki kaçırdım salı günü tartıdan hiç memnun olmayacam sonraki hafta İçin birbirimizi motive edelim
Afiyet olsun canım. Bu arada senin gözün nasıl olduHerkese selam,
Dün diyete ve spora uydum.
Bugünün planı şöyle;
Sabah ekşi maya bir dilim ekmek 2 yumurta yarım avakado patlıcan biber közleme
Öğlen akşam Balık salata
Spora gidilecek.
Alerji ilaçları azda olsa kortizol içerdiği için birde uyutup halsizlik yapıyor cok normal. HEm siz ideal kiloya yakınsınız sürecinizin biraz uzun olması cok normal bence. Bi arkadaşımla aynı diyetisyene gidiyoruz. 170 boy 65 kilo baksan bişiyi yok aslında fakat ölçümde yağ oranı o kadar yüksek cıktı ki kız aylardır 60 ı zor gördü ama olduğunda daha ince hem yağ kaybetti hem kas kazandı yaklaşık 4 aynı aldı. o yüzden sakın moral bozmak yok.Nedenini tam bilmiyorum alerji ilacı kullanıyorum bu aralar biraz halsizlik yapıyor bende ondan herhalde. Spora da bugünle itibaren dikkat edeceğim inşallah
Lütfennnn motivasyon kaybolmasın önemli olan devam etmek hem sürece sağlıklı beslenmek olarak bakabilirsek daha kolay olacak insallahŞu sıralar bir motivasyon düşüklüğü yaşıyoruz sanırım birkaç hafta olduğu İçin herkeste yorulma oldu sanki. Bu hafta biraz tuhaf geçti ben de hala aynı durumdayım devam ediyorum ama akşam saat geç yemek falan yerdim arada bri iki kaçırdım salı günü tartıdan hiç memnun olmayacam sonraki hafta İçin birbirimizi motive edelim
Kekik suyu yaptım antibiyotik damaya devam ettim bugün daha iyi ağrı kalmadı şişlik azalmaya başladı.Afiyet olsun canım. Bu arada senin gözün nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?