Evet öyle oldu kilo çok az gitmeye başlayınca Bi duramadık çünkü insan gayret ediyor ama sonuç az olunca morali bozuluyor. Salı gününü Bi geçirelim önümüzdeki hafta daha enerjik ve motive olalım inşallahEvet buna çok ihtiyacımız var kızlar. Nasıl yapacağız onu ben de bilmiyorum kilo az olunca az gidiyor o yüzden herhalde moral bozukluğu yaşıyoruz
Aynı kiloda takılı kalınca bende Bi düşüklük oldu haftaya daha iyi olacağım inşallah bu hafta biraz kaçırdımLütfennnn motivasyon kaybolmasın önemli olan devam etmek hem sürece sağlıklı beslenmek olarak bakabilirsek daha kolay olacak insallah
Çok iyi öyleyseKekik suyu yaptım antibiyotik damaya devam ettim bugün daha iyi ağrı kalmadı şişlik azalmaya başladı.
Maşallah maşallah grubumuz çok pozitifgünaydın herkeseee. eylül ayının ilk günü pazartesiye denk geldii moral ve motivasyon için daha neye ihtiyacımız olabilir kihele yeni yıla kadar fimmmfit olmamamız için hiçbir sebep yok koskoca 17 hafta var önümüzde
Valla ben diyete aynı şekilde devam ama adetliyken kilomu verilmiyor anlamadım ben bu işi morelim aşırı bozukİyi akşamlar kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız diyet nasıl gidiyor. Ben bu aralar biraz saldım gibi ya yemeğe dikkat ediyorum da pek spor yaptığım söylenemez. Kendimi biraz toparlamam lazım tartı gününe az kaldı. Sanırım motivasyonum biraz düştü. Sizde durumlar nasıl
ay benimde bugün bitti yarın bakalım kaç vermişim ben okadar ümitli değilim ya çok gitmemiştirkıııızzlarrr Selam,
Yaşasın son bahar en sevdigim ikinci mevsim birincisi bahar :) yeni yılımın ilk günü :) ocağı asla kabul etmiyorum :):)):):)
Yarın tartı günüüüü kimler ne bekliyor artılar eksiler çıksın meydaaanneee :)
Efendim kabus gibi geçen reglim bitti :) tartıya artı yansımayacagını düşünüyorum. tahminimce 1.5 ceptedir umarum.
Bugünün planı berbat neyse nimete öyle denmez :)
Sabah kabak - brokoli çorbası
Öğlen Taze fasulye
Akşam H.cevizli tarcınlı kahve 40 çig kuruyemiş.
Spora gidilecek bu ara sporda sadece bacak egzersizi yuruyus bisiklet yapıyorum.
Çok sevgiler,
Ben kendimden çok bir şey beklemiyorum şahsen almış bile olabilirim çünkü bu hafta hiç spor yapamadım veya çok az yapmışımdır. Arada ufak kaçamaklarım da oldu korkmuyor değilimkıııızzlarrr Selam,
Yaşasın son bahar en sevdigim ikinci mevsim birincisi bahar :) yeni yılımın ilk günü :) ocağı asla kabul etmiyorum :):)):):)
Yarın tartı günüüüü kimler ne bekliyor artılar eksiler çıksın meydaaanneee :)
Efendim kabus gibi geçen reglim bitti :) tartıya artı yansımayacagını düşünüyorum. tahminimce 1.5 ceptedir umarum.
Bugünün planı berbat neyse nimete öyle denmez :)
Sabah kabak - brokoli çorbası
Öğlen Taze fasulye
Akşam H.cevizli tarcınlı kahve 40 çig kuruyemiş.
Spora gidilecek bu ara sporda sadece bacak egzersizi yuruyus bisiklet yapıyorum.
Çok sevgiler,
Akşam 1 top dondurma yedim,bir avuçta kabak çekirdeğiSelam, bugun kahvaltı 4 küp beyaz peynir 1 dilim ekmek
Arada 1 muz
Akşam ekmeksiz 2 yumurtadan kıymalı yumurta
Benim iştah geceleri açılıyor ya gündüz bişey istemiyor canım
Gün boyu 2 sade kahve
Çok harikasın vallaKızzlar günaydın,
Herkese güzel sağlıklı günler dilerim.
Bugün ki sonuçları geriye dönük iletiyorum.Nisavera 'cığıma kolaylık olsun. Şuan modu düşük ama haftaya bomba gibi girecek inanıyorum.
12 Ağustos : 120.1
19 Ağustos : 118.6> 1.5
26 Ağustos : 117,6 > 1
2.Eylül : 115.9 >1,7
bugün ki planım ise şöyle ;
Sabah muzlu pancake ( 1 yumurta 3 yk yulaf 1 tk bal 1 muz) + Sütlü kahve
Öğlen 5 yk yeşil mercimekli salata
Akşam Beyaz et salata Balık düşünüyorum.
Spor yok.
Herkese selam sevgiler,
Canım sen geçen hafta 68.75 yazmıştın sankigünaydın arkadaşlar, fotoğrafını çekmeyi unuttum ama bu sabah tartıda 68,7 gördüm geçen haftaya göre +100 gr. boşa geçmiş bir haftahafta sonu ipin ucunu kaçırdığımı biliyordum da diğer günler o kadar dikkat etmişken ve 6 gün spor yapmışken bu kadar etkileyeceğini tahmin etmiyordum. yine de bırakmak yok tam gaz devam
Canım sen geçen hafta 68.75 yazmıştın sanki
Kendini aç bırakma canım kasların falan erir daha önce de söylemiştim sana normal öğünle beslen eğer doymazsan gerekirse yoğurt ye chia tohumuyla beraber bayağı tok tutuyorSelam kızlarbu haftayı verimsiz geçirdim ama sadece iki gün diyetin biraz dışına çıktım kalan günler çıkmadım ne kadar motivasyon eksikliği yaşasamda geve hep aç uyudum. Dün kadar tartıda 53.30 da takılıp kalmıştım fena canım sıkılıyordu neyseki bu sabah 53.05i gördüm. Ama çok aç kalıyorum artık alıştım. Tartıda sorun varsa kaç gündür 53.30da kalırken asıl vardır diye düşünüyorum bir türlü inemiyorum neyse bu kadar uğraşa kötünün iyisi giyeceğim yoksa yediklerimi görseniz günde iki tabak anca yiyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?