- 16 Mayıs 2025
- 332
- 194
- 18
- 36
ay keşkek bayılırım özel olmayacaksa nerelisiniz?günaydın arkadaşlar dün yediklerimi yazayım
öğlen 50 gram şehriyeyi suda haşlayarak hazırladığım tavuklu yoğurtlu bir salata yedim 400-450 kalori falandır
akşam da 4 kaşık keşkek ve 5-6 kaşık nohut yemeği yedim az yoğurtla. üzerine yeşilçay içip bir saat sonra spor videomu yaptım
bu arada bana bir şey ödem yapıyor ama neacaba birkaç gün yeşilçayı mı kessem
izmirliyim ege'de her düğünde yapılır biz de çok severiz artık özlemeyelim diye evde de yapıyoruzay keşkek bayılırım özel olmayacaksa nerelisiniz?
Aa ben de izmirliyim. Keşkeği çok severim. 55 kiloya inince haftada bir gün kaçamak günü yapmayı düşünüyorum. O güne keşkek listeme ekledimizmirliyim ege'de her düğünde yapılır biz de çok severiz artık özlemeyelim diye evde de yapıyoruz
Afiyet olsunEki Görüntüle 3643216 Günaydın kızlar kahvaltım bu şekilde yanına biraz Krem peynirle reçel yiyecem
Bende ıspartalıyım bizim oraların düğünlerinde çok yapılır cok severim. Şifa olsunizmirliyim ege'de her düğünde yapılır biz de çok severiz artık özlemeyelim diye evde de yapıyoruz
Selam , günlük yediklerimizi yazıyoruz. Her hafta salı da tartı fotisi atıyoruz,Merhaba kızlar. Bende zayıflamak için grup arıyordum. Önceden böyle bi grubumuz vardı ama çoğu kişi uymadığı için ve bıraktıkları için dağıldık. Aranıza katılmak isterim bende
Merhaba canım tabii buyur gel mutlaka aktif ol ama her gün yiyip içtiğiniz sporun falan yapıyorsan yaz. Salı günleri tartı günümüz. Güncel kilonu bildir not alayım seniMerhaba kızlar. Bende zayıflamak için grup arıyordum. Önceden böyle bi grubumuz vardı ama çoğu kişi uymadığı için ve bıraktıkları için dağıldık. Aranıza katılmak isterim bende
Yok canım çıkarmıyorum seniKızlar selam ,çok yoğun geçti yazamadım hiç birşey açıkçası çok dikkat etmedimde,birşey yiyemediğim günlerde oldu ,saçmaladığım günlerde tatil dönüşü iş kısmı çok yoğunlaştı ,birazdan tartı atıcam güncel bu sabahın tartılınca,ama düzenli bir dönemde olmadığım ve düzenli yazamadığım için çıkarabilirsinizdw beni gruptan
Haftaya 3 gün şehir dışı toplantı var,sunum yapıcam yönetime ona hazırlanıyorum
Sonrası biraz rahatlarım diye düşüniyorum hepinize çok sevgiler
Merhaba canım buyur gel sen de kilolu bildir ama gün içerisinde aktif olursan iyi olur yediğin içtiğin yaptığın spor hepsini buraya atarsın bu arada salı günleri tartı günümüzdürMerhaba kızlar. Bende zayıflamak için grup arıyordum. Önceden böyle bi grubumuz vardı ama çoğu kişi uymadığı için ve bıraktıkları için dağıldık. Aranıza katılmak isterim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?