Diyet yarışması

günaydın arkadaşlar dün yediklerimi yazayım

öğlen 50 gram şehriyeyi suda haşlayarak hazırladığım tavuklu yoğurtlu bir salata yedim 400-450 kalori falandır

akşam da 4 kaşık keşkek ve 5-6 kaşık nohut yemeği yedim az yoğurtla. üzerine yeşilçay içip bir saat sonra spor videomu yaptım

bu arada bana bir şey ödem yapıyor ama ne acaba birkaç gün yeşilçayı mı kessem

ay keşkek bayılırım özel olmayacaksa nerelisiniz?

Kızlar selam. Dün akşam yediklerimi atmamışım. Spora gidemedim kızımı uyuturken ben de uyumuşum

Sabah kahvaltım fix gibi bişey. 2 dilim ekmek, 7 zeytin, 1 dilim az yağlı peynir, domates, salatalık, roka, 1 yumurta, 2 ceviz

Öğlen 3 yk pilav, taze fasulye, cacık ve salata

Akşam 3yk pilav, salata, cacık, ızgara et vardı.

Bu hafta çok güzel kilo vereceğim gibi geliyor. Her gün tartıda kontrol ediyorum son 3 gün bi değişiklik olmaz inşallah.

Selam kızlar yediklerimi yazamıyorum ama dikkat ediyorum sadece dün makarnayı biraz kaçırdım ve kahvaltıda bile yedim çünkü ben tam bir makarna bağımlsııyım bu sabah tartıda farkı gördüm maalesef ama salıya kadar toparlarım inşallah

Perşembe menü
Kahvaltı
Ekşi mayalı tam buğday petek lavaşa iki dilim peynir 2 çeri domates bir salatalık bir yumurta beyazı sarıp yedim
Ara
Bir bardak laktozsuz kefir 1 hurma 1 kuru incir
Akşam
6kaşık susuz taze fasülye
Bir salatalık 3yemek kaşık yoğurt
Bacak hareketleri yapıldı
Cuma menü
Kahvaltı
Duble Türk kahvesi
Ara
Bir kuruincir
Bir hurma
7tane çiğ badem
Akşam
6kaşık susuz taze fasulye
Bir kabak soteleyip yoğurtla yedim
Bacak hareketleri yaptım
Perşembe ve cuma adımlarım

Eklentiler

• IMG_5945.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_5944.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar selam ,çok yoğun geçti yazamadım hiç birşey açıkçası çok dikkat etmedimde,birşey yiyemediğim günlerde oldu ,saçmaladığım günlerde tatil dönüşü iş kısmı çok yoğunlaştı ,birazdan tartı atıcam güncel bu sabahın tartılınca,ama düzenli bir dönemde olmadığım ve düzenli yazamadığım için çıkarabilirsinizdw beni gruptan
Haftaya 3 gün şehir dışı toplantı var,sunum yapıcam yönetime ona hazırlanıyorum
Sonrası biraz rahatlarım diye düşüniyorum hepinize çok sevgiler

Merhaba kızlar. Bende zayıflamak için grup arıyordum. Önceden böyle bi grubumuz vardı ama çoğu kişi uymadığı için ve bıraktıkları için dağıldık. Aranıza katılmak isterim bende

Kızlllar günaydınnn ,

Sabah Yesil cay limon soda 2 porsiyon meyve 3 ceviz
Öğlen mantarlı kaşarlı omlet avakado yeşillik
Akşam Balık salata
Spor yok. Ankara kalesine yürüycez arkadaşla
Sevgiler,

Merhaba kızlar. Bende zayıflamak için grup arıyordum. Önceden böyle bi grubumuz vardı ama çoğu kişi uymadığı için ve bıraktıkları için dağıldık. Aranıza katılmak isterim bende
Selam , günlük yediklerimizi yazıyoruz. Her hafta salı da tartı fotisi atıyoruz, Nisavera da bizim için tablo yapıyor. Haftanın birincisine bol nazar boncukları :) Aktif olabiliyorsan gel tabiki güzel oluyor.

Selam kızlar. Dün akşam yediklerimi yazamadım.
Sabah kahvaltım peynir, zeytin, domates, salatalık, 2 ceviz, haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek
Öğlen ve akşam öğünlerini değiştirdim sebze yemeği yoktu öğlen diye.
Öğlen nohut, 3 yk pilav, cacık, salata
Ara kavun, 3 ceviz
Akşam yemeğim kabak spagetti, cacık, salata, 3 yk pilav
KAÇAMAK:1 tane bisküvi
akşam da 30 dk yürüyüş yaptım.

Bugün sabah peynir, zeytin, domates, salatalık, 2 ceviz, sahanda yumurta, 2 dilim ekmek
Öğlen kabak spagetti, yoğurt, pilav ve salata yaptırmadığı için kızım marul yıkayıp yedim
Ara üzüm ve 3 ceviz
KAÇAMAK: 1 incir, 3 siyah üzüm, 1 hurma

Akşam da aslında sebze günü ama yemek yapamıyorum. Dolaptaki eti ısıtırım, yoğurt ve salata yerim. Kaçamaklardan dolayı ekmek/pilav yemem

Yaz sebzeleriyle diyet yemeği hazırlamak çok zor ya, kış gelse de brokoli, karnıbahar, ıspanak vs yesek bol bol.

merhaba kızlar Sabah kahvaltım bu şekildeydi öğlen dışarıdaydım yarın porsiyon döner yedim akşam şu anlık bir şey yok yapmadım. Birazdan kefir içerim yanına biraz kuruyemiş

Merhaba canım tabii buyur gel mutlaka aktif ol ama her gün yiyip içtiğiniz sporun falan yapıyorsan yaz. Salı günleri tartı günümüz. Güncel kilonu bildir not alayım seni

Yok canım çıkarmıyorum seni ama bir dahakinde müsait olamadığında falan bildirirsen iyi olur ona göre not düşeyim

Merhaba canım buyur gel sen de kilolu bildir ama gün içerisinde aktif olursan iyi olur yediğin içtiğin yaptığın spor hepsini buraya atarsın bu arada salı günleri tartı günümüzdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…