Söylenildiğinde az evet ama boy kısa olunca her gram bile çok belli oluyor mesela ben zayıfım ama kalça basen Göbek dolu dolu fazlası hep şişkinlik olarak belli oluyor o yüzden 52 bile belli oluyor ama altına da düşmek o kadar zor kiiii nasıl yapacağım bilmiyorumbence çok iyi benim arkadaşım 155 58 kilo oda vermeye çalışıyor sizin kiloya gelse diyeti bırakır heralde
Tebrikler darısı başımızaR richandrich canım tebrik ederim çok güzel vermişsin neler yaptın bize de söyler misin
Eki Görüntüle 3642413
Akşam 6dan sonra ağzına sudan başka birşey sürme bol bol su iç gün içinde. Kahvaltın yumurta peynir salatalık domates zeytin yeşillik olsun ara öğün yap az ama akşam yemeğinde yemekleri 6kaşık koy tabağına susuz olcak yanına 3köfte kadar et tavuk yada balık koymaya çalış protein için hem aç kalmazsın hemde gram gramda olsa verirsinSöylenildiğinde az evet ama boy kısa olunca her gram bile çok belli oluyor mesela ben zayıfım ama kalça basen Göbek dolu dolu fazlası hep şişkinlik olarak belli oluyor o yüzden 52 bile belli oluyor ama altına da düşmek o kadar zor kiiii nasıl yapacağım bilmiyorum
Bende 70.60la başladım 8 ağustosta bir ay oldu tam 5 kilo verdim sen emziriyorsun daha kolay verirsin emzirmek kalori yakıyor vücuttaİlk tartı fotoğrafım gelsin o zaman 70.45le. 41 yaşındayım. Boyum 156. Geçen yıl doğum yaptım, hala emziriyorum. Sizlere göre biraz daha yavaş ilerleyebilir kilo verme sürecim. Diyetisyenle ilerliyorum şu an için. Öncelikli hedefim 55 kiloya düşmek. Sonrasında da 50-52 arasına düşüp o aralıkta kalmak istiyorum kısmetse. Kızımın da değişmezse uyku düzeni oluştu gibi. Akşamları yürüyüş ya da düşük tempo koşmayı planlıyorum. Hep birlikte güzel kilolar verelim inşallah
İnşallah senin kadar hızlı veririmBende 70.60la başladım 8 ağustosta bir ay oldu tam 5 kilo verdim sen emziriyorsun daha kolay verirsin emzirmek kalori yakıyor vücutta
Maşallah sana canım benim valla süper gidiyorsun devammmmmR richandrich Tebrikkk ederimmm Masallah sana
Kızlar Selam diyetisyenden cıktım bir ayda 5 kilo verdim. 5 i de yağdan. :) ve % 3 de kas artışı var. -8 cm de belden incelme var. Dr ödem çalışalım bu ay dedi. Bir çok ödem çay tariflari verdi.
Meyve kaçırıyorum diye meyveyi yasakladı haftada 2 gün sadece :) haftada 3 günde dışarıda 15 bin adım istedi. diğer günler serbest ne yaparsan dedi.
lady_heidi hoş geldinnnn....
Bugün plan şöyle;
Dereotlu maydanozlu iki kaşık yulaflı 2 yumurtalı omlet bir dilim peynir roka tere maydanoz kapya ( yeşillikler artık sabit )
Öğlen salata tavuk ( Domates mısır havuç yasak)
Akşam Türkkahvesi 30 çig kuruyemiş.
Ödem cayı : Mısır puskulu hibiskus kiraz sapı
Spor yapılacak + 15 bin adım
Haftaya bol eksili günler canlar,
Hoş buldum. Tebrikler. 5 kilo yağ çok ciddi bir rakam. Yani 20 paket margarini düşün. Öyle bir kilo gitmişR richandrich Tebrikkk ederimmm Masallah sana
Kızlar Selam diyetisyenden cıktım bir ayda 5 kilo verdim. 5 i de yağdan. :) ve % 3 de kas artışı var. -8 cm de belden incelme var. Dr ödem çalışalım bu ay dedi. Bir çok ödem çay tariflari verdi.
Meyve kaçırıyorum diye meyveyi yasakladı haftada 2 gün sadece :) haftada 3 günde dışarıda 15 bin adım istedi. diğer günler serbest ne yaparsan dedi.
lady_heidi hoş geldinnnn....
Bugün plan şöyle;
Dereotlu maydanozlu iki kaşık yulaflı 2 yumurtalı omlet bir dilim peynir roka tere maydanoz kapya ( yeşillikler artık sabit )
Öğlen salata tavuk ( Domates mısır havuç yasak)
Akşam Türkkahvesi 30 çig kuruyemiş.
Ödem cayı : Mısır puskulu hibiskus kiraz sapı
Spor yapılacak + 15 bin adım
Haftaya bol eksili günler canlar,
R richandrich canım tebrik ederim çok güzel vermişsin neler yaptın bize de söyler misin
Eki Görüntüle 3642413
İlk kez duydum, ben de bakıp deneyeyim akşam çıkamadığım zamanlar. Göbek kanayan yaramAy çok teşekkür ederim çok sağolun mutlu oldum gerçektengeçen hafta biraz kötü bitmişti biliyorsunuz.
Ben aralıklı oruç yapıyorum 12:30-19:30 arası besleniyorum 17 saatlik bir açlık yaratıyorum onun dışında bu hafta caroline girvan epic 1 serisine başladım leslie falan hikayeymiş inanılmaz etkili buldum. Göbeğim falan hemen azaldı biraz kas kütlem artmıştır hatta öyle diyim. Yapabilecek olana tavsiye ederim
Kuruyemiş günde 3 tam ceviz, ya da 10-12 badem veriyor genelde aslında diyetisyenler yağ da lazım. Kuru yemiş yerine karpuz azaltılabilir belki. Karbonhidrat yerine yağ almak daha sağlıklı.Bugün öğlen mercimek çorbası içtim bir de karpuz peynir ve 1 büyükçe dilim tam buğday ekmeği yedim
Akşam piliç çevirme yedim 200 gram kadar anca yemişimdir derisine dokunmadım yanında salata yoğurt ve çok az lavaş yedim.
Geçtiğimiz hafta istediğim gibi sonuç alamadığım için kuruyemişi azalttım sanırım yağ oranı fazla olduğu için benim kalori açığımı azaltıyordu. Onun haricinde her gün yeşilçay+hibiscus birlikte demleyip içiyorum yemeğin yarım saat sonrasında içince kalori emilimini azaltıyormuş bilginiz olsun kızlar
Teşekkür ederim elimden geldiğince dikkat ediyorumAkşam 6dan sonra ağzına sudan başka birşey sürme bol bol su iç gün içinde. Kahvaltın yumurta peynir salatalık domates zeytin yeşillik olsun ara öğün yap az ama akşam yemeğinde yemekleri 6kaşık koy tabağına susuz olcak yanına 3köfte kadar et tavuk yada balık koymaya çalış protein için hem aç kalmazsın hemde gram gramda olsa verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?