Diyet yarışması

Selam kızlar okul telaşından bi kaç gündür bakamadım buraya ama diyete aynı devam ediyorum yarın tartıda en çok eksiyi kim görecek bakalım

Bu haftayı da güzel başlayıp kötü bitiriyorum sanırım dün yatarken şimdiden 150gram gerideydim sırf geç yiyorum diye tüm çabam boşa çıkıyor… sabah tartıda ne olacak çok merak ediyorum yine diyete uydum az yedim Hatta ara öğün bile elimden geldiğince yemiyorum çok acıkırsam ufak bir şey arıştırıyorum. Sanırım hedef kilomu 51den 52ye çıkartacağım bir hafta daha yapıp bırakacağım çünkü ancak bu kadar oluyor

Günaydınn,
Tartıda artı gördüm umarım ovulasyon içinde olduğum içindir. Nisavera 'cığıma kolaylık olsun geriden alarak geldim.
12 Ağustos : 120.1
19 Ağustos : 118.6> 1.5
26 Ağustos : 117,6 > 1
2 Eylül : 115.9 >1,7
10 Eylül : 116,1 > +0,2 gr

Kızlar bugün,
2 yumurta yeşillik.
kabak yemeği
Akşam nohutlu salata.
Spor yok.

Yarın randevum var sorusu olan var ise iletebilirim. ( Ödem çayları sorucam benim aklımda olan bu birde cok et türü veriyor yerine alternatif sorucam )

Sevgiler

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-09-09 at 06.55.24.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 28
Teşekkür ederim canım benim çok almamışsın aslında kilonu korumuşsun hiç önemli değil takılma bile

-300 kizlar
Bu hafta da artıyı görürüm sanıyordum biraz dikkat ettim bu hafta pek kaçamak yapmadım. Ama şunu çok iyi anladım toplu oturulan sofralarda kendimize servis tabağı aldığımız zaman ne yediğimizi biliyoruz o yüzden kaçamak yapma fırsatımız olmuyor kızlar

Selamlar bu hafta yine -400le kapatıyorum hedeflediğim zaman içinde hedef kiloma ulaşamayacam bir haftada 1,5 kilonun imkanı yok nasipppp

Eklentiler

• B9F8C5AF-9E7D-4CE1-AF5B-1792A3E3E730.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar sizce 52de bırakayım mı 51e zorlayayım mı ne diyorsunuz? Boyum 1.55 kısayım ama 52 kilo da beni kurtarıyor. Ayva göbeğim var onun İçin ne kadar düşersem iyi diyorum ama o göbek hiç gitmiyor kendimi daha fazla zorlamayayım diyorum bir yandan. Artık diyetimin sonlarına geliyorum kızlar darısı başınıza son hafta kalması bile çok iyi hissettiriyor gerçekten bitince nasıl mutlu olacam kim bilir

Selam kızlar okul telaşından bi kaç gündür bakamadım buraya ama diyete aynı devam ediyorum yarın tartıda en çok eksiyi kim görecek bakalım
bence çok iyi benim arkadaşım 155 58 kilo oda vermeye çalışıyor sizin kiloya gelse diyeti bırakır heralde

İlk tartı fotoğrafım gelsin o zaman 70.45le. 41 yaşındayım. Boyum 156. Geçen yıl doğum yaptım, hala emziriyorum. Sizlere göre biraz daha yavaş ilerleyebilir kilo verme sürecim. Diyetisyenle ilerliyorum şu an için. Öncelikli hedefim 55 kiloya düşmek. Sonrasında da 50-52 arasına düşüp o aralıkta kalmak istiyorum kısmetse. Kızımın da değişmezse uyku düzeni oluştu gibi. Akşamları yürüyüş ya da düşük tempo koşmayı planlıyorum. Hep birlikte güzel kilolar verelim inşallah

Eklentiler

• 1000129522.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 17
Hoş geldin canım

Sabah, öğle ve akşam yemeklerim. Bir de ara öğünüm vardı onu çekmedim 15 kadar üzüm ve 3 tam ceviz. 9 gibi kızı uyutabilirsem yürüyüşe çıkacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…