Sabahı atmıştım kızlar öğlen bişey yemedim temizlik günümdü incir ve kahve ile geçiştirdim akşam da kahvaltılık yedim menemen 1 dilim tam buğday ekmekle.
Ben bugün kahvaltıda peynirli börek yedim kaç dilim yediğimi saymadım ama epey doyarak kalktım. Akşam yemeğinde aşırıya kaçmamaya çalıştım fakat güne geç Başladığım için akşam 8den sonra yedim ve az önce de dondurma yedim bugün biraz verimsiz geçti yarın daha dikkatli olup konsantre başlayacağım
Kııızzzlarr Günaydın, Aranızda yeşil çayın tadını sevmeyen var mı ? Ben ben ben :) içebilmek için extra bişiler yapıyormusunuz? Ben dün ananaslı buldum tadı fena değil.
Bugün diyet listem dünki ile aynı. Sabah Hindistan cevizli tarcınlı turkkahvesi 15 çig kuruyemiş 2 hurma Öğlen balık salata İkindin Kefir Akşam Lor peyniri yeşillik 2 yumurta Not : Dün 30 dk Spining 30 dk zumba
Bugün : Yüzme ve yürüyüş yapıcam iş çıkışında.
Merhaba bayanlar, benim en büyük sorunun tatlı krizleri ve bazi günlerde sürekli bir şeyler yeme isteği. Sizlerde de oluyor mu nasıl önüne geçiyorsunuz. Fikirlerinizi almak isterim
Merhaba bayanlar, benim en büyük sorunun tatlı krizleri ve bazi günlerde sürekli bir şeyler yeme isteği. Sizlerde de oluyor mu nasıl önüne geçiyorsunuz. Fikirlerinizi almak isterim
Selam,
Ben hurma ile çözüyorum o işi hurmanın içine fıstık ezmesi Fındık da olabilir yada bir ceviz sonra üzerine kakao serpiyorum güzel oluyor. Bi keresinde de eşim yapmıştı hurmaları sıcak suda yumuşatmış pasta tabanı gibi bir sıra tabağa dizmiş üzerine tahin gezdirip muz koymus en üstüne kakao serpmişti. oda cok güzeldi. tavsiye ederim.