günaydın kızlar 1 haftadır bakamıyorum annemler yanımdabu hafta artıdayım ben. annemler olunca çok dikkat edemedim birde regl dönemim çok yakın.
bu haftaki bildirimim malesef
başlangıç; 70.600
geçen hafta; 68.
bu hafta; 68.500
bu haftada bizdeler ama elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışacam
kızlar benim canım sıkkın ama niye bilmiyorum[/QUO
benim de aynı pariscim.. kızım hala hasta eve haftasonu öyle bi gelen giden vardı ki akla zarar cumadan beri ilk kez oturuyrm şimdi bilgisayar başına ve yazılı sorusu hazırladım şimdi.. çok yoruldum bende sıkmamaya çalış kendini
Geçmiş olsun canım,bu havalar herkesi hasta etti ama çocuklar hasta olunca çok üzülüyorum bennn.Acil şifalar diliyorum prensesine
başlangıç kilom:64
2 hafta önce:62,5
geçen hafta: 61,7
bu sabah taatım bozuldu :)aslında iyi de oldu sanırım 62 olmuşumdurama bu hafta tekrar sıkıcam kendimiii
Moralini bozma canım,kolay şeyler değil yaşadıklarınız,Allah yardımcınız olsun canım.
Merak etme haftaya verdiğini göreceksin,geçen hafta bende 500 gram fazla çıkmıştım.
canım o zaman ben cizelgede kaç kilo olduğunu kayd edeyim 61,7 yoksa 62 ?
kaçıranlar için tekrar kopyaladım günde bir bardak içelim ve sonuca beraber karar verelim
kızlar bakın internetden ne buldum evde oğlum kakao varmı diye sordu evet var dedim ve açıkcası benimde canım çok istedi amma interenetden bi araşdırıyim dedim çokmu kalorili diye merak etdim ve inanılmaz bilgiler buldum ve iyiki araşdırdım
Eki Görüntüle 391605
Kakao, günümüzde kronik hale dönüşen stresle mücadeleye karşı en yararlı element olan potasyumu içinde barındırıyor.
Kakaonun içinde bulunan antioksidanlar kanserle mücadelede en önemli etkiyi oynarken, kırmızı şaraba oranla iki; yeşil çaya oranla üç kat daha fazla antioksidan madde içeriyor.
Zengin bir kalsiyum kaynağı olan kakao, güçlü kemiklerin oluşmasını sağlıyor.
Kakao, büyük miktarda bakır içeriyor. Bakır, vücudun demiri absorbe etmesine yardımcı oluyor. Bu da cilde, damarlara ve dokulara faydalı oluyor. Bağışıklık ve üreme sistemi için faydalı demir ve çinko kakaoda bolca mevcut.
Gelelim kakaonun zayıflama üzerine etkilerine, bilindiği gibi kakao çikolatanın hammaddesidir. Çikolatada kilo almayı sağlayan bir besin maddesidir. Ama kakao mantıklı bir şekilde kullanılırsa, vücutta kalori tüketimini artırıcı bir madde olarak işlem görebilir.
Sadece günde bir bardak sıcak su ile karıştırılarak tok karnına tüketilirse kalori tüketimini yüzde otuz artırmaktadır. Bu çok büyük bir rakamdır. Bu sayede fazla kaçırılan yemeklerden sonra kakaoyu kullanabilirsiniz. Aynı zamanda zararlı maddelerinde dışarı atılımını hızlandırır. Bilindiği gibi zayıflamak kadar önemli bir konu da vücutta bulunan toksinlerin dışarı atılmasıdır.
Bu konuda daha fazla yardımcı olacak bir bitki bulmak oldukça zordur. Görüldüğü gibi mantıklı hareket ederek kakao ile bile zayıflayabilirsiniz.
bence denemeye deyer kızlar her gün sadece bi bardak sıcak su ile karışdırılmış kakao baksanıza yeşil çaydan 3 kat daha fazla imiş antioksidan etkisi ben şimdi içmek üzre ayrılıyorum bye
kızlar ben + 1 kg almışım, iyice cozuttum walla ,, :2:
sevacım 76 kiloyum
Sevacım aynen öyle... 15 gün önce kadar ( ki aynı zamanda diyete başladığım günlerde) Mehmet Öz´ün yurt dışında çekilmiş t.v. programını izledim. orada bitter çikolata kilo aldırırmı diye yarışmacılara soruyordu. cevap olaraksa Mehmet Öz aldırmaz hatta düz bir karın için mükemmel diyordu... Sütlü olmadığı sürece kakaonun çok faydalı olduğuna bu yüzden abartmadan bitter çikolata yiyebileceğimizi söyledi ve ben diyetimde canım çok tatlı çektiği zamanlar gün içinde küçük parça olarak tüketiyordum. ama bundan böyle sıcak bir kakao da hiç fena olmaz.
Bu arada kilo bilgilerim başlangıç kilom: 83,3
geçen hafta: 82,4
bugün: 81,7
ama çizelgeyi değiştiremedim, bilen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?
evvela tebrik ederim azda olsa kilo vermen ireliyorkakao konusuna gelince şu an masanın üzerinde bi bardak sıcak kakao var biraz daha soyumasını bekliyorum südsüz ve şekersiz 3 gündür içiyorum heç şişkinliyim felan kalmıyor bana çok iyi geliyor gerçekten tavsiye ederim
kızlarr yaaa noldu bize yaaaa hiç birimiz kilo verememişizzartıda bile çıkanlarımızz varr parissimacımın dediği gibi iyice cozuttuk yaniii kendimize bahaneler üretmeyelim artık daha önce nasıl düzenli yapıyorduk haftada 2 şer kilo veriyorduk hepimiz tabiii havalar ısındı gezmeler çoğaldı kek börek de çoğaldı çalışmalar uzayınca pizzalar söylendi ,bu böyle gitmezzzz gitmeyecekkk lütfen artık atağa geçelimm kızlar yaza çok çok az kaldıı bende 1 gr dahi oynamadı sevacım yaz beni de kara listeye arkadaşım:18: 69.2 yim maalesefff bu hafta spora başlıycaktım ama görümcemler geldi 1 hafta bizdeler spor işi 1 hafta sonraya kaldı bu da bi bahane yinee :44:
Moralini bozma canım,geçen hafta bende 500 gram fazla çıkmıştım.Reglin bitsin hızla düştüğünü göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?