kızlar benim canım sıkkın ama niye bilmiyorum
Asudecim şunu unutma çok hızlı verilen kilolar,çok hızlıda geri alınır.10 kilo olmasada 7-8 kilo kesin verirsin canım.istemek başarmanın yarısıdar
Bugünde çok sessiz topik,yaaaaa kilo bildirimlerini cuma günümü yapsak,cumaya kadar herşey süper haftasonu oraya git buraya git.o gelir bu gider,onu ye bunu ye.
diyet miyet hakgetireeeeee
Bunlar yetmezmiş gibi bide oğlum beni yoldan çıkarmaya çalışıyor,anne dondurma yiyelim diyeeeeee
İşimiz çok zorrrrrrr kızlarrrrrr
Sabırrrrrrrrrr,sabırrrrrrr,sabırrrrrrrrrr
Asudecim şunu unutma çok hızlı verilen kilolar,çok hızlıda geri alınır.10 kilo olmasada 7-8 kilo kesin verirsin canım.istemek başarmanın yarısıdar
kızlar benim canım sıkkın ama niye bilmiyorum[/QUO
benim de aynı pariscim.. kızım hala hasta eve haftasonu öyle bi gelen giden vardı ki akla zarar cumadan beri ilk kez oturuyrm şimdi bilgisayar başına ve yazılı sorusu hazırladım şimdi.. çok yoruldum bende sıkmamaya çalış kendini
katılıyorumçok hızlı verilen kilolar,çok hızlıda geri alınır.
iyi geceler kızlar..
nasıl başarılı bir diyetmi bu??
sevacım bu arada kakaolu sıcak suyu şimdi denedim dediğin gibi tadı hiç de fena değilmiş ben kakaoya bayılırım zaten kriz anında birebir çok sağol tatlım
herkeslere merhaba kızlar ilkönce herkesin 38 beden olması dileğiyle sözlerime başlıyorum ben şuan 76 kilo 44 beden 1,72 boyundayım diyete yarın sabah itibariyle başlayacağım inş.olacak zayıflayacağım kpss maratonu içinde masa başında oturup ders çalışmaktan epey kilo aldım hazıranda hedefim 65 kilo olmak inşallah hepimiz başarırız rapor günümüz ne zaman olacak beni bilgilendirirseniz sevinirim herkese bol kilo kayıplı sğlıklı günler
Günaydınnn kızlarrrrrr
Kİlo bildirimi yapayım:
Başlangıç:1 mart 76.000
Geçen hafta:73.500
Bugün:72.700
800 gram gitmiş kızlarrrrrrr
kızlar bu hafta heç deyişiklik yok çok üzüldüm hala sebebini anlamış deyilim amma ne ise
yoluma devam edicem 73.200
sizin iyi haberlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?