Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

benimde oğlum beni yoldan çıkırmaya çalışıyortüm günü dondurma yiyelim diye tutdurdu hastasın daha yeni iyileşdin deyib vaz keçirdimçünkü o yiyerse benimde canım istiyecekdi

herkeslere merhaba kızlar ilkönce herkesin 38 beden olması dileğiyle sözlerime başlıyorum ben şuan 76 kilo 44 beden 1,72 boyundayım diyete yarın sabah itibariyle başlayacağım inş.olacak zayıflayacağım kpss maratonu içinde masa başında oturup ders çalışmaktan epey kilo aldım hazıranda hedefim 65 kilo olmak inşallah hepimiz başarırız rapor günümüz ne zaman olacak beni bilgilendirirseniz sevinirim herkese bol kilo kayıplı sğlıklı günler

sevacım bu arada kakaolu sıcak suyu şimdi denedim dediğin gibi tadı hiç de fena değilmiş ben kakaoya bayılırım zaten kriz anında birebir çok sağol tatlım

canım çok sevindim denemene bende kilo konusunda tık yok heç100 qr bile getmemiş bu hafta bilmiyorum artık stres yaşadım bu hafta gelinimiz doğum yaptı ve cocuk Down Sendromu dünyaya geldi daha önce iki kızı var ay parçası kadar güzel cocuklardır 3 cü cocuk oğlan oldu amma heç birimiz sevinemedik ağladık üzüldüz bir sözle çok stresli hafta yaşadım ondan ve ya reqlime az kaldı ondan ola bilirmi acaba?
amma kakao konusunda şunu söyliye bilirim canım 3 gündür içiyorum ve canım evvelki tek tatlı istemiyor sanki tatlı ehtiyacımı karşılıyor gibi geldi bana tadıda kötü deyil aslında çokda hayırlı zayıflamak hatrına bile olmasa sağlık uğruna içmekde fayda var bence

hoş geldin canım rapor günümüz pazarertesi mesela bu gün takib et her kes kilo bildirimi yapıcak

kızlar bu hafta heç deyişiklik yok çok üzüldüm hala sebebini anlamış deyilim amma ne ise
yoluma devam edicem 73.200

sizin iyi haberlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlar 1 haftadır bakamıyorum annemler yanımda bu hafta artıdayım ben. annemler olunca çok dikkat edemedim birde regl dönemim çok yakın.
bu haftaki bildirimim malesef
başlangıç; 70.600
geçen hafta; 68.
bu hafta; 68.500

bu haftada bizdeler ama elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışacam

kilo bildirimiiiiiiiiii:)
başlangıç kilo 68
geçen haftaki kilo 65.5
bu haftaki kilo 65
haftaya da 64 olmayı planlıyorm:)

Günaydınnnnn kızlarrrrr
Kilo bildirimi yapayım önce:
Başlanğıç:1 mart 76.00
Geçen hafta:73.500
Bugün:72.700
800 gram gitmiş kızlarrrrrrr

Benim bir teklifim var kızlar,kilo bildirimlerini cuma günlerimi yapsak.çünkü haftasonları çocuklar gelen giden,bi şekilde bozuluyor diyetler.kaçamaklarda oluyor tabi.
Cuma günü 72.200 çıktım ben,bu sabah 72.700
Sanki bizi daha motive eder gibi geliyor.bu sebeblerden dolayı ben geçen sene 12 verdiğim diyetime cuma günü başladım ve her cuma tartıldım ve onu dikkate aldım.
Ne dersiniz teklifime

Günaydınnn kızlarrrrrr
Kİlo bildirimi yapayım:
Başlangıç:1 mart 76.000
Geçen hafta:73.500
Bugün:72.700
800 gram gitmiş kızlarrrrrrr

kızlar bu hafta heç deyişiklik yok çok üzüldüm hala sebebini anlamış deyilim amma ne ise
yoluma devam edicem 73.200

sizin iyi haberlerinizi bekliyorum

Moralini bozma canım,kolay şeyler değil yaşadıklarınız,Allah yardımcınız olsun canım.
Merak etme haftaya verdiğini göreceksin,geçen hafta bende 500 gram fazla çıkmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…