Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Hello Kızlar, nasılsınız iyisiniz inşallah benim de 2 gündür daha bi dikkat ediyor gibiyim, sarı kantarona başladım bakalım iyi durumdayım şimdi...
bugünkü mönümü ilan ediyorum
uyanınca: 2 bardak su
kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği, 3-4 zeytin, biraz peynir, 1 katı yumurta, salatalık, çay
öğlen: 4 yk kepekli bulgur, 1 kase çorba, 1 kase cacık
ara: türk kahvesi
akşam da muhtemelen tavuk sote, yoğurt, 1 dilim ekmek yiyeceğim

mayısa kadar 70 i devirmemiz lazım grup olarak totomuzu sıkalım accık

inş canım dediyin gibi olur yoksa bıktım artık sevdiyim heç bi enbiseyi giyemiyorum moralim pozuluyor sinirim fırlıyor aynan tansion gibi

hoş geldin canım aramıza

Benim de hafta sonlarım biraz
zor geçiyor,bugünde öyle oldu,öğlen çocuklarla dışardaydık oğlumun okuldan arkadaşına gittik grup çalışması vardı.orda biraz kaçırdım,o yetmiyormuş gibi eve geldim akşam yemeğimide biraz kaçırdım.akşam yemeğinden önce 1saat spor yaptım.çocuklar uyuyunca 30 dakika daha bisiklet çevireceğim.
Ben kaçamak yaptığım zaman spor ekliyorum daha iyi olur gibimi geliyor,önemli olan alınan kalorini yakılması çünkü.
Yaaaaaaaaaaaaa pazartesi ye az kaldııııııııı

inş canım dediyin gibi olur yoksa bıktım artık sevdiyim heç bi enbiseyi giyemiyorum moralim pozuluyor sinirim fırlıyor aynan tansion gibi

Moralimizi bozmuyoruz sevacım,relax relaxxxxxxx,vericezzzzzzz bu kiloları başka yolu yok
Sabırrrrrrrrr,sabırrrrrrrrrrr,sabırr çok önemli ben biraz kaçırınca yada tartıda az verdiğimi görünce kendime diyorumki:sabırlı olmam gerekiyor ben bu kiloları 3-5 günde almadım,3-5 gündede veremem zaman la yavaş yavaş kurtulacağım sizdennnnnnnnn.
Sende bu telkin yöntemini kullan kendini rahatlat arkadaşım

sevacım evet ya benimde bazen moralim bozuluyor ama napalım sabrediyoruz yapıoruz, en azından çabalıyoruz, başaracağımıza inanıyorum ben gerçekten biraz daha dikkat ettikten sonra o elbiseleri giyeceğiz yani, giyeceğiz lamı cimi yok yani, bu hafta çok veremedim ben çünkü hastalık felan pek dikkat edemedim, bazen çok yedim bazen hiç yiyemedim ama mutluyum , en önemlisi de bu bence bi kek börek görünce heyecanlanmıyorum artık , kaçmıyorum köşe bucak aman yememem lazım diye, rahatım artık belki yarım kilo kadar verebilmişimdir

cesebeeee canımmm nbrrr ???

akşam yemeğinde ben neler yedim kızlar : tawuk sote, patates püresi , salata, 1 dilim ekmek çok oldu biraz :2::2::2::2:

Merhabalar yeni üye oldum 2 tane kızım var
Malum hamilelik emzirme donemi derken suan 20 kılo fazlam var
Boyum 1.60 kilom 68 evlendiğimde 48 dim
Hedef kilom 55 olsam yeter
Dikakt etmeye çalışıyorum ama çikolata gordummu dayanamıyorum İştahımda çok açık
Ne yapmalıyım su pis boğazımı tutmak için bilmiyorum
Liste tam olarak hangi sayfada neler yapmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz

cesebeeee canımmm nbrrr ???

akşam yemeğinde ben neler yedim kızlar : tawuk sote, patates püresi , salata, 1 dilim ekmek çok oldu biraz :2::2::2::2:

İyiyim canımmmmmmm
Bende bugün çokkkk kaçırdım ama sporla telafi edeceğim birzadan.yaaaa bazen çok süper gidiyorrr bazende iştah patlaması oluyorrrr
öyle yada böyle vereceğiz bu kilolarııııııııı kaçış yokkkk,dimi tatlımmmmm

canım 3.4 gündür spor yapmama ramen ve diyet yapmama ramen bu hafta 100 qr bile getmemiş ona sinirleniyorum

biliyorum arkadaşım çok haklısın saol moral verdiyin için iyi geldi bana

Son düzenleme:
Liste ilk sayfada,bakabilirsin ordan.bizim yazdıklarımızıda oku bence.Arkadaşımız seva hazırlıyor kilo çizelgesini.
Kilolarından kurtulmak istiyorsan hoşgeldin aramızaaaa:)

merhaba kizlar,

herkes nerde?

mayisin sonuna veya 1 hazirana 65 kilo olmayi hedefliyorum. sizce basarabilirmiyim???????

yani alti bucuk haftada 10 kilo. bu hesaplama gercekci olmusmu?????:97::116:

merhaba kizlar,

herkes nerde?

mayisin sonuna veya 1 hazirana 65 kilo olmayi hedefliyorum. sizce basarabilirmiyim???????

yani alti bucuk haftada 10 kilo. bu hesaplama gercekci olmusmu?????:97::116:

Asudecim şunu unutma çok hızlı verilen kilolar,çok hızlıda geri alınır.10 kilo olmasada 7-8 kilo kesin verirsin canım.istemek başarmanın yarısıdar

Bugünde çok sessiz topik,yaaaaa kilo bildirimlerini cuma günümü yapsak,cumaya kadar herşey süper haftasonu oraya git buraya git.o gelir bu gider,onu ye bunu ye.
diyet miyet hakgetireeeeee
Bunlar yetmezmiş gibi bide oğlum beni yoldan çıkarmaya çalışıyor,anne dondurma yiyelim diyeeeeee
İşimiz çok zorrrrrrr kızlarrrrrr
Sabırrrrrrrrrr,sabırrrrrrr,sabırrrrrrrrrr

kızlar bende dün itibariyle diyete başladım 70 kilodan 60 kıloya düştüm yaklaşık bir sene önce diyetle ve sporla ama çok aç kalmadım asla.bi buçuk senedir saldım 62 kiloyum şu an ama 55 olmak istiyorum 50 olsam bile iyi eskiden bi diyetisyene gittim 50 kilonun çok az olacağını söyledi boyum 1 62 felan.geceleri yemek yeme ihtiyacımı beni öldürmezse devam edicem umarım çok zor gerçekten

kızlar ayrıca bu yeşil çayın çok etkisi var demişsinizya içemnıyorum ben onu naparsam yapıyım yok yani hayattan soğutur insanı o nasıl bi tattır yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…