Hello Kızlar, nasılsınız iyisiniz inşallahbenim de 2 gündür daha bi dikkat ediyor gibiyim, sarı kantarona başladım bakalım iyi durumdayım şimdi...
bugünkü mönümü ilan ediyorum
uyanınca: 2 bardak su
kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği, 3-4 zeytin, biraz peynir, 1 katı yumurta, salatalık, çay
öğlen: 4 yk kepekli bulgur, 1 kase çorba, 1 kase cacık
ara: türk kahvesi
akşam da muhtemelen tavuk sote, yoğurt, 1 dilim ekmek yiyeceğim
mayısa kadar 70 i devirmemiz lazım grup olaraktotomuzu sıkalım accık
Merhabalar...Yeni üye oldum ve ilk paylaşımımı bu bölümde yapmak istedim.Bende bu diyeti uyguluyorum ve doğumdan sonra bu diyet sayesinde epey kilo verdim.65 kilo ile hamile kalmıştım ve 92 kiloyu bulmuştum.Bebeğim 10 aylık ve 65.5 kilodayım.Üstelik ilk 3-4 ay aman zorla şu süt olsun bu süt olsun diye fazla fazla yedirmişlerdi.O zaman ulaştığım kiloyu düşünmek bile istemiyorm.Birde haftanın 5 günü 20 dk spor.çok kolay demi
inş canım dediyin gibi olur yoksa bıktım artık sevdiyim heç bi enbiseyi giyemiyorum moralim pozuluyor sinirim fırlıyor aynan tansion gibi
Ben de başlayacağım üç gündür cır cır olmuşum hiç bir şey yiyemiyorum
Öncelikle geçmiş olsun,hastalık sonrası diyete başlamak da çok mantıklı.çünkü tartıya yansıyor hemen bu da seni motive eder:)
cesebeeee canımmm nbrrr ???
akşam yemeğinde ben neler yedim kızlar :tawuk sote, patates püresi , salata, 1 dilim ekmek çok oldu biraz :2::2::2::2:
Moralimizi bozmuyoruz sevacım,relax relaxxxxxxx,vericezzzzzzz bu kiloları başka yolu yok
Sabırrrrrrrrr,sabırrrrrrrrrrr,sabırr çok önemli ben biraz kaçırınca yada tartıda az verdiğimi görünce kendime diyorumki:sabırlı olmam gerekiyor ben bu kiloları 3-5 günde almadım,3-5 gündede veremem zaman la yavaş yavaş kurtulacağım sizdennnnnnnnn.
Sende bu telkin yöntemini kullan kendini rahatlat arkadaşım
Liste ilk sayfada,bakabilirsin ordan.bizim yazdıklarımızıda oku bence.Arkadaşımız seva hazırlıyor kilo çizelgesini.Merhabalar yeni üye oldum 2 tane kızım var
Malum hamilelik emzirme donemi derken suan 20 kılo fazlam var
Boyum 1.60 kilom 68 evlendiğimde 48 dim
Hedef kilom 55 olsam yeter
Dikakt etmeye çalışıyorum ama çikolata gordummu dayanamıyorum İştahımda çok açık
Ne yapmalıyım su pis boğazımı tutmak için bilmiyorum
Liste tam olarak hangi sayfada neler yapmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz
merhaba kizlar,
herkes nerde?
mayisin sonuna veya 1 hazirana 65 kilo olmayi hedefliyorum. sizce basarabilirmiyim???????
yani alti bucuk haftada 10 kilo. bu hesaplama gercekci olmusmu?????:97::116:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?