SELAM KIZLAR BİRKAÇ GÜNDÜR SİZİ TAKİP EDİYORUM
anladığım kadarıyla menülerinizi yazmıyorsun
acaba heppiniz ilk sayfada yer alan listeyimi uyguluyorsunuz
yoksa herkes kendine göre bir diyet mi uyguluyor
ayy canım benim çok üzüldüm inan benimde kızımda üçlü test yapıldığında en riskli grupta çıkmıştı sonrasında bir sürü tetkik yapıldı olmadığı ortaya çıktı ama ben doğuncaya kadar hep bu sıkıntıyla yaşadım ama olsaydıda doktorun dediği gibi hiç aldırmayı düşünmüyordum bir yakınımın ilk çocuğu böyle ve eğitimle çok iyi seviyelere geldi sizinkinin de olacağı daha öncedn belli miydi tatlım? ben her şeyin birilerine verilmesinin bir amacı bir müjdeleyici old düşünüyrm rabbim onu yetiştirmekle sizin sabrınızı deniyor ve özellikle annesine cennet kapılarının yolunu göstermiş rabbim dua edelim de onu analı babalı büyütsün
kızlar dün sormuştum ama kimse cevap yazmadı bugün tekrar soruyum bari
hepiniz ilk sayfadaki diyeti mi uyguluyorsunuz
belki bende başlarım o açıdan soruyorum
günaydın kızlar, gerek sevacığımızın listesine bakarak, gerekse menülerimizdeki saçmalıkları hesaba katarak bişeyler sölemek istiyorum, hakkaten hepimiz tırlatmış durumdayız, bol su yeşilçay içmiyoruz, abuk subuk ondan 1 kaşık şundan 2 kaşık bundan az yesem nolcak sonuçta 2-3 kaşık diyoruz sora gerisi gelmiyo yiyioruz, en azından kendi adıma böle sölüyorum, 3 gün sonra 1 ay olucak ama bende 2-3 kilo verip gerisin geriye alma olayına girdim, neden ? boşwermişliğimden, kendimi yaymamdan kaynaklanıyor, kendime kızıyorum şuanda ama hakkaten 1. hafta bilinçli diğer son haftalar saçma sapan şeyler yedim, kendimi tutmadım,
he sonuç ? ekimde kuzenimin düğünü var ve 1. derece akrabayım mükemmel olmam lazım, düğüne kınaya ceket pantolonla gidemem gerçekten bu sefer abiye giymem lazım, ayrıca dün gece gene bi çıkma teklifi aldım, enteresandır, allah bana gönderiyor mesaj işte, kilonu ver de birini bul artık diyetööbe yarabbim ama öyle, kendime söz werdim dün akşam, artık kaçamak yok , esip gürlememiz lazım, hiçbir bahaneye düşmemek lazım, reglmiş yok görümcem kayınvalideymiş , çocukmuş felan hepsi yalan, ağzımıza zorla tıkamıyorlar sonuçta kendimizi toplayalaım ve de ilk başladığımız haftadaki bilinçli motivasyonumuza geri dönelim arkadaşlar, özellikle de ben
tek hedefim şu 70 i devirmek
bugünkü mönümü ilan ediyorum
uyanınca: 1 bardak su
kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir, 3-4 zeytin, domates salatalık 1 katı yumurta, çay
ara: 2 kocaman bardak yeşilçay
öğlen: 1 kase çorba, salata, yoğurt, 1 dilim ekmek yiyeceğim
ara: 2 meyve yiycem ( tost yemek istemiyorum çünkü 2 dilim hakkımı sabah yemiş bulundum )
akşam: 5-6 yk ıspanak, yoğurt, salata, 1 dilim ekmek yiycem
acıkırsam 2 tane meyve yiycem
allahım koru beni
evet canım ızledım sevacımm tesekkurler valla ne guzel ugrasıyorsun
ama kahvaltıda kıbrıt kutusu peynır bı dılım ekemk ve domates salatalık roka bol yeşıllıkten olusan karısımı cayla beraber tuketın dıyo yanı
domates salatalık yıyın dıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?