Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

ya ben de bslamak istiyorum ama bugun reglimin 2.gunu bittikten sonra basliycam 9hemen bahanem de hzr )gercekten iyi kilo veririm umarim mayisin 27sinde ablamin dugunu var biraz incelsem super oluuuur insallah :)

SELAM KIZLAR BİRKAÇ GÜNDÜR SİZİ TAKİP EDİYORUM
anladığım kadarıyla menülerinizi yazmıyorsun
acaba heppiniz ilk sayfada yer alan listeyimi uyguluyorsunuz
yoksa herkes kendine göre bir diyet mi uyguluyor

kızlar dün sormuştum ama kimse cevap yazmadı bugün tekrar soruyum bari
hepiniz ilk sayfadaki diyeti mi uyguluyorsunuz
belki bende başlarım o açıdan soruyorum

canım benim çok saol iyi niyyetlerin duaların içinbenim erkek kardeşimde karısıda doktorlar ve dediyim gibi daha önce 2 kız cocukları oldu çok normal ve iyi 3 cü cocukta öyle bi şey olacağını heç kimse tahmin etmezdi çünkü her ikisi genc hamilelikte bi takım testler kontroller oldu amma heç bi şey anlaşılmamışdı cocuk dünyaya geldikten sonra hastanede doktorlar anlamışlar ve kromozon testi felan yapıdı hepimiz çok üzüldük doktorların dediyine göre beyninin çok az hisesi zedelenmiş yani 100 faizden sadece 2 faizi 1 yaşından egitime başlanmalı her şey allahın elindedi bizde ona inanıyoruz cocuğa meleklerimizden biri olan cebrail ismini koydular cocuğu korusun diye

Cevap yazanlara çok teşekkürler. Ben daha önce 20 kilo vererek 87 kilodan 67'ye inmiştim. Sonra 8 kilosunu geri aldım, şuanda 75 kiloyum. İlk hedefim yeniden 67 olmak... Sonrasında 57-58'e kadar düşmeyi istiyorum. Yarın sabah bu diyete başlıyorum. Elimden geldiğince yazarım. Hepimize kolay gelsin:)

19 mart 27mart 02 Nisan 09 Nisan 16 Nisan 2012 Pazartesi iсin olan sonuсlar

seva_10 -- 73,900---73,800---72,200---73.200---73.200

parissima-Nerqiz kilo 75.900---74,400---73----75 kg ---76

sirine_44papatya kilo 64-----63.100

s2000 Lilyum kilo 71.----70-----69

suslubaykus 72kq-----71---70.2----69.8 -----69.2---69.2

ecem3306 kilo 69.200 ----69.---68.600----68,0----68.500

serrasultan kilo 77.7----76.5----75.8

asude04 kilo 81-----80----- 78----77---75---73

vuslatipek kilo 79,700 -----79.400----79----78.500----78.000

cesebe kilo-76.00----73.100 -----73.500---72.700

askimsin_99 kilo 86,6 ----84,9

emelk kilo 83,3----82,4 ----81,7

bersemi5333 KILO 78 ---77.5----77

neslii44 kilo 64----62,5----61,7----62

ceydaaaa kilo 71---68----67

mukayese kilo 68-- 66-----66 ---65.5 -----65

asude canım seni cani könülden tebrik ediyorum çok iyi gediyorsun bak sana nazar boncuğu bile koydum listede göz deymesin diye

kızlar çokumuz üzgün durumdayız peki biz gerçekten elimizden geleni yapıyormuyuz?bence hayır
1 bence listeye tam uymalıyız
2bence kafamıza göre yiyecekler ilave etmemeliyiz
3yeterince su ve en az 3 bardak yeşil çay içiyormuyuz?
4kaçamak yaptığımız anda çekdiyimiz kaç günlük zahmeti göz önüne getirib stop diyormuyuz?
5gerçekten çokmu karalıyız?
6diyorum şu kakao olayını hepimiz menyumuze ilave edelimi?

kızlar mutlaka yalnışımız var ya biz doktorun listesiyle deyil kendi kafamıza göre yiyecekler ilave etmekle listeyi pozuyoruz belki bu yüzden sonuc alamıyoruz

Son düzenleme:
sevacımsana katılıyorummm bndee ne yıyecegımı sasırıyorum artık
sabahları kahvaltımı bı dılım ekmekle yapıyorum oğlende genelde corba yogurt ekmek yıyorum yada evde ne yemegı varsa 2-3 kasık ondan yıyorum

bence asudecımmm sen bızeee puf noktaları verrr neler yıyosun anlat bıze
ben kendımı hıc zayflamıs hıssetmıyorum yaa

ama ben hatamı bılıyorum sanırım cumartesı gunlerı yıyorum ben ısteddıgımı haftada bıgun nede olsa odul olsun dıyorum ama
sanırım o bıgun butun bı haftayı goturuyor

evet kaçamaklar fazla oluyo kafaya göre eklemeler oluyo ondan sonra vermek değil almaya başlıyoruz.Ben mesela bu gece yine kalkıp tatlı yemişim uykumda sabah farkettim boşuna aç yattım yani.Birde bugün itibari ile sigarayı bırakma kararı aldım ve sabahtan beri içmiyorum.Biraz stres var tabi ama inşallah tamamen hayatımdan çıkatacağım şu illeti...
benim için dua edin kızlarrrrrr sigara çıksın artık hayatımdan

günaydın kızlar, gerek sevacığımızın listesine bakarak, gerekse menülerimizdeki saçmalıkları hesaba katarak bişeyler sölemek istiyorum, hakkaten hepimiz tırlatmış durumdayız, bol su yeşilçay içmiyoruz, abuk subuk ondan 1 kaşık şundan 2 kaşık bundan az yesem nolcak sonuçta 2-3 kaşık diyoruz sora gerisi gelmiyo yiyioruz, en azından kendi adıma böle sölüyorum, 3 gün sonra 1 ay olucak ama bende 2-3 kilo verip gerisin geriye alma olayına girdim, neden ? boşwermişliğimden, kendimi yaymamdan kaynaklanıyor, kendime kızıyorum şuanda ama hakkaten 1. hafta bilinçli diğer son haftalar saçma sapan şeyler yedim, kendimi tutmadım,
he sonuç ? ekimde kuzenimin düğünü var ve 1. derece akrabayım mükemmel olmam lazım, düğüne kınaya ceket pantolonla gidemem gerçekten bu sefer abiye giymem lazım, ayrıca dün gece gene bi çıkma teklifi aldım, enteresandır, allah bana gönderiyor mesaj işte, kilonu ver de birini bul artık diye tööbe yarabbim ama öyle, kendime söz werdim dün akşam, artık kaçamak yok , esip gürlememiz lazım, hiçbir bahaneye düşmemek lazım, reglmiş yok görümcem kayınvalideymiş , çocukmuş felan hepsi yalan, ağzımıza zorla tıkamıyorlar sonuçta kendimizi toplayalaım ve de ilk başladığımız haftadaki bilinçli motivasyonumuza geri dönelim arkadaşlar, özellikle de ben

tek hedefim şu 70 i devirmek
bugünkü mönümü ilan ediyorum
uyanınca: 1 bardak su
kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir, 3-4 zeytin, domates salatalık 1 katı yumurta, çay
ara: 2 kocaman bardak yeşilçay
öğlen: 1 kase çorba, salata, yoğurt, 1 dilim ekmek yiyeceğim
ara: 2 meyve yiycem ( tost yemek istemiyorum çünkü 2 dilim hakkımı sabah yemiş bulundum )
akşam: 5-6 yk ıspanak, yoğurt, salata, 1 dilim ekmek yiycem
acıkırsam 2 tane meyve yiycem
allahım koru beni

canım başda yazdıklarının çokuna katılıyorum
sabah menyunu yazmışsın
2 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir, 3-4 zeytin, domates salatalık 1 katı yumurta, çay
şimd doktorun verdiyi listedeki sabah yemeyine bakalım
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
gördüyün gibi zeytun yok domates yok yumurta yiye bilirsin ancak o zaman penir yemiyorsun videoya bak oorda öyle diyor doktor

Son düzenleme:
bnde bugun sabah 1 dılım kepekekmegı 2 dılım peynır 3 zeytın domates salatalık cay

şuandada salata yıyorum oğlen yemegını beklemek ıstemedım salatamı aldım yıyorum
oğlende corba ve ekmek yoğurt yıcem
akşamda mantarlı tavuk sote yeşillik ve yoğurt
suyu 3 lıtre ıcemesemde 2 lıtreyı yatanakadar bıtırmeye calışıyorum
amakızlar bıde bısey soylıcem
haftada bıgun ıstedıgımız bıseyı yemek lazım dıye dusunuyorum yoksa vucut alısacak ve yedıgımzde kılo alacakmısız gıbı gelıyor dıyetsyenler bıle dıyoı haftada bıgun odul dıye
1 tane ıstedıgımz seyı yıyemezmıyız yaaa
bıde su müsliden bulamadım bennnn
kellogsun falan varama eti formunkını bulamadımm

ayrıca dun esımıde bu dıyete baslattım ustelık ona sandaloz sakızıda aldrdım sabahları sandaloz sakızı cıgnıyor ve sırkelı sıcak su ıcıyor hadı bakalım hayrlısı umarım ıkımzde yanıııı hepiciğimizde zayıflarz kızlarrrr

ama dr bnde onları ornek olarak saymıstr yoksa domates salatalık sınırsz degılmı yaa yoksa bnmı kabullenmek ıstemıyorumm

kızlar hepinize yeniden videoyu izlemek için sayfaya koydum bakalım yalnışımızı anlıyalım diye
[video=youtube;OZI3RDe0uK4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OZI3RDe0uK4#t=64s[/video]
Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

Son düzenleme:
evet canım ızledım sevacımm tesekkurler valla ne guzel ugrasıyorsun

ama kahvaltıda kıbrıt kutusu peynır bı dılım ekemk ve domates salatalık roka bol yeşıllıkten olusan karısımı cayla beraber tuketın dıyo yanı
domates salatalık yıyın dıyo

evet canım bende şimdi tekrar izledim yumurta yeyerken peynir yemeyin diyor

bundan sonra dıkkat edelım kızlar bıde dıyokı acıktıgınz zaman yıyın dıyo mesela yoğurtu bırazonce yıyebılırsınz dıyo ılle yemekle yemeyı beklemeyın dıyo
acıkmazsanz yemekle yıyın dıyo ben oğlen yemegınden once yıyorum salatayı dayanamıyorum cunku azım bos kalınca sınır oluyorum

kızlar bide neden hergün yediklerimizi yazmıyoruz.ben yazmak istiyorum ama pek kımse yazmayınca vazgeçiyorum
yazarsak daha çokmotive oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…