Eki Görüntüle 393437kızlar bu spor aletleri gercekten ıse yarıyomu yaa
bnde bı spor aleti almak ıstıyorum hangısını almalıyım sızce acaba kondısyon bısıkletı alsam ıse yararmı fıyatı uygunmu koşu bantları bıraz pahalı galıba
bu twist nedır step aletimi
Eki Görüntüle 393437
Benimki bu kaç kalori yaktığımı falan gösteriyor.Ama var yaa 2 dk sonra şıpır şıpır ter damlıyor her yerimden.
Bence işe yarıyor.Twist shape alabilirdim bende ancak yer açısından.Aslında bisiklet alacaktım ama kalça genişletiyor diye çok yorum okudum.Araştırdım bu twistten herkes memnundu bunu aldım.Fiyatı da çok uygundu.149a aldım ben.
Ben de yazayım bari sabah yediklerimi :)Ben emzirdiğim için arada süt yapacak şeyleri eklemek zorunda kalıyorum listeme.
Sabah 2 domates 2 salatalık kibrit kutusu kadar peynir 3 zeytin bir de yağsız yarım bardak süt.
Öğlene yağsız kıyma kavurdum yanında da çorba içicem.
Akşama da mecburen yine çorba (süt açısından) yoğurtlu karnıbahar(haşlanmış) salata.
Twist&shape aldım inanılmaz ter attırıyor 15 dk zor yapıyorum valla.Sabah öğlen akşam toplam 1 saate yakında bununla spor yapıyorum.İnşallah haziran 15 e kadar 6/7 kilo veririm.Düğün var insan içine çıkacak duruma gelsem yeter
Kızlar ben hiç ekmek yemiyorum bi zararı olur mu ki?
anladım canım bunun adı ne bıde nerden aldın acaba?
canım sen mutlaka ekmek ye sonucta süd veriyorsun cocuğuna
Ben de bugün bu diyete başladım. 2. listeyi uyguluyorum. En son tartıldığımda 75 kiloydum, ama az evvel tartıldığımda 73 çıktım. Uzun bir süre geçmişti, 2 kiloyu nasıl verdiğimi bilmiyorum. Şuan 73 kiloyum, 1.74 boyundayım. Sabah geç kalacağım için müsli yerine simit yemek zorunda kaldım ama diğer öğünlerde listenin dışına çıkmıyorum. Bugün 1. gün... Hepinize kolay gelsin.
Haklısın aslında süt için hurma yiyiorum.Bugün doktorumu da izlerken söylediler.Diyet yaparken günde 7 taneye kadar hurma yiyebilirmişiz.Hurma, kabuklarını soymadan armut ve de ananas kilo verdiren meyvelermiş.Bilmeden iyi bir şey yapmışım benSiz kaç dilim ekmek yiyorsunuz günde ve de kepek mi çavdar mı tam buğday mı hangisini tüketiyorsunuz?
canım yemeyi fazla kaçırdığın zaman kakao içEki Görüntüle 392959
Sadece günde bir bardak sıcak su ile karıştırılarak tok karnına tüketilirse kalori tüketimini yüzde otuz artırmaktadır. Bu çok büyük bir rakamdır. Bu sayede fazla kaçırılan yemeklerden sonra kakaoyu kullanabilirsiniz. Aynı zamanda zararlı maddelerinde dışarı atılımını hızlandırır. Bilindiği gibi zayıflamak kadar önemli bir konu da vücutta bulunan toksinlerin dışarı atılmasıdır.
amma mutlaka südsüz ve şekersiz olsun canım
ilk sefer duyuyorum faydasini gordunmu
1 bardak suya 1 tatlı kaşığı kakao mu atıcaz?Ben sabah fazladan yumurta yedim de
parissima-Nerqizsuslubaykus ecem3306 asude04 vuslatipek cesebe askimsin kızlar nerdesiniz siz ya sesiniz çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?