Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Eki Görüntüle 393437

Benimki bu kaç kalori yaktığımı falan gösteriyor.Ama var yaa 2 dk sonra şıpır şıpır ter damlıyor her yerimden.
Bence işe yarıyor.Twist shape alabilirdim bende ancak yer açısından.Aslında bisiklet alacaktım ama kalça genişletiyor diye çok yorum okudum.Araştırdım bu twistten herkes memnundu bunu aldım.Fiyatı da çok uygundu.149a aldım ben.

anladım canım bunun adı ne bıde nerden aldın acaba?

Zayıflatıcı Vicdan Çorbası
Vücuduna haksızlık etmiş, ekmek ,tatlı ve tuzluları fazla kaçırmış olanlar için bir diyet çorba tarifi:
Vicdan Çorbası İçin Gerekli Malzemeler:
• 2 orta boy kabak,
• 2 orta boy soğan,
• 2 orta boy domates,
• 2 yemek kaşığı bulgur,
• 1 tatlı kaşığı zeytinyağı,
• 1 demet nane,
• 1 demet maydanoz,
• 3-4 diş sarımsak,
• kuru nane, tuz, kekik, kimyon.
Vicdan Çorbası Yapılışı:
Tüm malzemeler az suyla (1-2 su bardağı) haşlanıp blender’dan geçirilip servis edilir.

kzlar gercekten ıse yarıyomu acabaa öğlen yemeklerındeıcmek lazım

canım sen mutlaka ekmek ye sonucta süd veriyorsun cocuğuna

ögle yemeyimde
haşlanmış tavuk yoqurt sebze domates salatalık ekmek yedim

akşamda çorba içerek günümü kapatmayı düşünüyorum offffffffffffff möhteşem yüzyıl var bu akşam amma sadece yeşilçay içicem

canım sen mutlaka ekmek ye sonucta süd veriyorsun cocuğuna

Haklısın aslında süt için hurma yiyiorum.Bugün doktorumu da izlerken söylediler.Diyet yaparken günde 7 taneye kadar hurma yiyebilirmişiz.Hurma, kabuklarını soymadan armut ve de ananas kilo verdiren meyvelermiş.Bilmeden iyi bir şey yapmışım ben Siz kaç dilim ekmek yiyorsunuz günde ve de kepek mi çavdar mı tam buğday mı hangisini tüketiyorsunuz?

Ben de bugün bu diyete başladım. 2. listeyi uyguluyorum. En son tartıldığımda 75 kiloydum, ama az evvel tartıldığımda 73 çıktım. Uzun bir süre geçmişti, 2 kiloyu nasıl verdiğimi bilmiyorum. Şuan 73 kiloyum, 1.74 boyundayım. Sabah geç kalacağım için müsli yerine simit yemek zorunda kaldım ama diğer öğünlerde listenin dışına çıkmıyorum. Bugün 1. gün... Hepinize kolay gelsin.

tebrik ederim canım devamıda böyle güzel gelir inşallah bende 2. listeyi uygulamayı düşünüyorum ama müsli yi nerde bulabilirm :44:

Teşekkür ederim. Müsli marketlerde var. Ben, Onur marketten aldım, fakat bildiğim kadarıyla BİM'de de vardı. Marketlerde bulabilirsin yani. Nestle Nesfit benim aldığım. Kolay gelsin...

müsli denılen sey nestle nesfitmioluyor yaaa bende ılle etı formun muslısı dıye duydumonu arıyorumbulamıyorumbnde alayımo zaman

ben bazen cavdar bazen kepekli ekmek yiyorum hanki olursa olsun sabah 2 küçük dilim ögle 2 dilim akşamları 1 dilim

ilk sefer duyuyorum faydasini gordunmu

kızlar gunaydın nasılsnz nasıl gıdıyor dıyet bakalım
sabh kahvaltımı yaptım ama peynırı 2 dılım yedim

ilk sefer duyuyorum faydasini gordunmu

canım tam iki hafta kilo veremiyordum yani 100 qr bile getmiyordu arada herkes gibi kaçamak yapıyordum bazen amma önemli derecede deyil buna ramin deyişiklik olmuyordu kızlar bana belki reql dönemin yakın o üzden kilo vermen durdu dediler ben de ola bilir düşündüm kakao 4 gündür içmeye başladım ve üstelik haftanın 1.2. günleri heç diyet yapamama ramen 4 günde 73.200-den bu gün sabah tartıldım 72.200 olmuşum bence kakaonun faydası olmuşdurher kese tavsiyye ediyorum inanılmaz yüngüllük hissediyorum tüm günü kesinlikle kakaoya devam edicem kızlar

istiyen internetden araşdıra bilir zaten şübhe duymanıza gerek yok ben örnek bi adres link koyayım girin bakın

http:

//www.zayiflatanbitkiler.gen.tr/kakao-ile-zayiflamak/#more-94

Son düzenleme:
parissima-Nerqiz suslubaykus ecem3306asude04 vuslatipekcesebe askimsin kızlar nerdesiniz siz ya sesiniz çıkmıyor

parissima-Nerqiz suslubaykus ecem3306asude04 vuslatipekcesebe askimsin kızlar nerdesiniz siz ya sesiniz çıkmıyor

ben arada bakıyorum canım annemler yanımda olduğıu için çok nete giremiyorum oğluşumun doğum günü bugün bugünüde atlatayım yarına inşallah 2. listeyle başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…