asude canım seni cani könülden tebrik ediyorum çok iyi gediyorsun bak sana nazar boncuğu bile koydum listede göz deymesin diye
sevacımsana katılıyorummm bndee ne yıyecegımı sasırıyorum artık
sabahları kahvaltımı bı dılım ekmekle yapıyorum oğlende genelde corba yogurt ekmek yıyorum yada evde ne yemegı varsa 2-3 kasık ondan yıyorum
bence asudecımmm sen bızeee puf noktaları verrr neler yıyosun anlat bıze
ben kendımı hıc zayflamıs hıssetmıyorum yaa
ama ben hatamı bılıyorum sanırım cumartesı gunlerı yıyorum ben ısteddıgımı haftada bıgun nede olsa odul olsun dıyorum ama
sanırım o bıgun butun bı haftayı goturuyor
gaza gel tabı canm sen gelmıceksınde kım gelıcek 21 kılo vermıssın kolaymııı arkadasımm
tebrıkler sana vallahi
mesela bır gun boyunca yedıklerını yazarmısın bıze oğlenlerı ve akşamları sadece tavuk falan mı yıyosun yoksa evde ne varsa ondan yıyomusun bırkaç kasık
bıde sen ne zamandr dıyettesın
ne kadar surede verdın bu kıloları
kızlar öğle yemeğini yiyemedim bugün iş yoğunlu vardı, şimdi yedim ama yemez olsaydım mı desem ne desem bilemedim. tavuk döner yedim pide ekmek içinde. akşam yemeği yemesem ki zaten akşam oldu nerdeyse... yani bu akşam sadece meyve yesem telafi etmiş olurmuyum sizce yoksa çokmu kalori aldım acaba? yanında diet kola içtim. bi de bebek de emziriyorum bu diyet kola zararlımı.. offfff canım çok sıkıldı bugün. bi sorum daha olacak bu çizelge nasıl değişir cevap verecek yokmu?
sevacım sabah öle yedim çünkü akşam yemek yemedim ölüodum açlıktanara öğünde yapmadım canım nedense istemiyo, biraz yürüyüş yapıcam, hadi görüşürüz,
canım yemeyi fazla kaçırdığın zaman kakao içEki Görüntüle 392959
Sadece günde bir bardak sıcak su ile karıştırılarak tok karnına tüketilirse kalori tüketimini yüzde otuz artırmaktadır. Bu çok büyük bir rakamdır. Bu sayede fazla kaçırılan yemeklerden sonra kakaoyu kullanabilirsiniz. Aynı zamanda zararlı maddelerinde dışarı atılımını hızlandırır. Bilindiği gibi zayıflamak kadar önemli bir konu da vücutta bulunan toksinlerin dışarı atılmasıdır.
amma mutlaka südsüz ve şekersiz olsun canım
canım bir bardak sıcak suya bir çay kaşık kadar kakao tök karışdır ve iç şekersiz sütsüzönce bardakın içine kakao koy sonra sıcak su tök amma günde sadece bi kez kullan fazlası baş ağrısı ve kalb çarpıntısı yapar
oku aşağıdakıları
Sadece günde bir bardak sıcak su ile karıştırılarak tok karnına tüketilirse kalori tüketimini yüzde otuz artırmaktadır. Bu çok büyük bir rakamdır. Bu sayede fazla kaçırılan yemeklerden sonra kakaoyu kullanabilirsiniz. Aynı zamanda zararlı maddelerinde dışarı atılımını hızlandırır. Bilindiği gibi zayıflamak kadar önemli bir konu da vücutta bulunan toksinlerin dışarı atılmasıdır.
Bu konuda daha fazla yardımcı olacak bir bitki bulmak oldukça zordur. Görüldüğü gibi mantıklı hareket ederek kakao ile bile zayıflayabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?