Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

İşimiz zor vallahi pariscim,bizde akşam üstü arkadaşlarla termoslara çaylarımızı koyup parka gittik,poğaça kek çıkarttım dipfrizden,güya yemeyecektim herkes yiyin
Çok şükür kilo almıyorum ama çok ağır gidiyor kaçamaklarla dolu geçince,gram gram gidiyorrrr
Allah yardımcımız olsun ne diyeyimmmmmmmmm

merhaba kızlar kılo verenler itebrik ediyorum
bendedün tartıldım
başalngıç 79
geçen h 77
bu hafta 75.5
ben pek yazamıyorum ama takıpediyorum sizi

offfffffff offfffffffff moralim çok bozuk 3 gündür diyet miyet kalmadı bende.... yedim de yedim.. herşeyi yedim.. abur cubur, tatlılar ... çok canım sıkıldı....

19 mart ve 27mart 02 Nisan 09 Nisan 16 Nisan 23 Hisan 2012 Pazartesi iсin olan sonuсlar

seva_10 -- 73,900--- 73,800-------72,200------------73.200---------72,300

parissima-Nerqiz kilo 75.900----------------74,400---------73------------75 kg -------76

suslubaykus 72kq-------------71----------70.2--------------69.8 -----69.2------69.2 ------68.9

ecem3306 kilo 69.200 ----- ----69.--------68.600--------68,0--------68.500-----68

serrasultan kilo 77.7-------76.5--------------75.8

asude04 kilo 81-------------80-------------- 78---------77-------75---73-------72

vuslatipek kilo 79,700 kg ----------79.400-------79-------78.500----78.000 kg----77

cesebe kilo-76.00----------73.100 ----------------73.500------72.700---72.600

askimsin_99 kilo 86,6 ----------------84,9

emelk kilo 83,3------------------82,4 ----------81,7---81

bersemi5333 KILO 78 ---------------77.5------77-----75.5

darkblue kilo73-------------------------71

neslii44 kilo 64--------62,5------------61,7---------62

ceydaaaa kilo 71----------68---------67--------65.5

mukayese kilo 68-- 66---------66 --------------65.5 -----65------65

uzgunkedicik kilo 73
mehay kilo 65.5

Son düzenleme:
Selam arkadaslar gunaydin dun basladigim diyetim bugunle birlikte çok guzel gidiyor listeye 100% uyuyorum sadece dun 2 bardak cay ve aksam 1 bardak oralet içtim kaçamaktan sayilirsa...ben çabuk kilo veren biriyim boyle devam edersem yakin zamanda kurtulurum kilolarimdan bu sefer baya hirslandim cunku...bunu degerlendirmek lazim dimikucuk bir oglum oldugu için birakip spor yapamiyorum ama sporlada destekleyebilsem super olurdu zayiflamanin yani sira sikilasirdimda ...neyse simdilik zayiflayayimda gerisini onra dusunurum artik..sizler spor yapabiliyormusunuz duzenli olarak???:44:

Beni de ekleseniz listeye Başlangıç 90 , geçen hafta 89

merhaba kızlar bende ıkı haftadır dıyet yapıyorum ılk tartıldıgımda 81,700 dum sımdı 77,600 um:) benıde aranıza alınnn:))))

Merhaba hanımlar. bende yarın kısmetse bu diyete başlıyorum :) 1. liste benim için çok daha uygun ama tabi ki haftadan haftaya deiştirerek uygulayacağım.. Benide listeye eklerseniz sevinirim.. Şuan ki kilom 64.5 İdeal kilom 53.. 12 kilo vermem gerek temmuz'a kadar..

selam kıslar kilo verenleri kutluyorum

ama sanırım herkesin benim gibi yoğun bir prog var bu aralar.. kızım hasta önceki gece yüksek ateşten acile gittik annem de kalça kemiği kırıldı bi benim ev bi onun ev dün

akşama kadar iki evi temizledim yemek filan saat 10 u buldu eve gelmemiz sonra kızımla uyumuş kalmışım zaten.. yani spora da vaktim yok artık 1 ay hiç kalkmayacak..

pariscim senin yorumlarına öldüm gülmekten.. keşke bizim okuldada veli günleri olsa ama bu aralar değil tabi

ufo gibi oldum demişsin ya koptum resmen bende aynen öyleyim akşam yeşilçay yaptım

bu arada kızlar ne bu bu kadar kaçamak kaçamak lütfen yaz geldi daha çok sıkmamaız gerekirken hepimizde bi salıverme ver hadi herkes biraz sıksın dişini artık

benimde aynı

sizin gibi içime yine bi canavar kaçtı ama sabrediyorum elimden geldiği kadar

cesebe konuyla alakalı değil ama; çizelgeyi nasıl değiştiriyoruz, ya da her seferinde yenimi yapıyoruz?

kızlar herkes kendini kaçamaklara vermiş galiba hakkaten vuslatında dediği gibi herkesin yoğun bi programı var galiba :126:valla bana bişiler oluyo galiba :44:bugun sabah tartıldım bi bakım diye 68.5 çıktım 400 gr daha gitti pazartesiden bu yana ha bu arada diyet yapmıyorum hala hadi hayırlısı kendimi şaşkınlıkla izliyorum nereye kadar böle gitcem acaba diye

cesebe konuyla alakalı değil ama; çizelgeyi nasıl değiştiriyoruz, ya da her seferinde yenimi yapıyoruz?

Bazı siteler var canım,oralardan hazırlanıyor ben yapamadım yiğenime yaptırdım:)
Kadınlar kulubü çizelge diye gir gogıla çıkıyor nasıl yapacağın:)

canım ben cevaap veriyim.çizelgeyi yaptığın son sayfayı sık kullanılanlara eklıyorsun.değişiklik yapacağında osayfaya gelip daha öncekı şifreni yazıyorsun
değişiklikleri yapıp tekrar profiline eklıyorsun

teşekkürler canım. sabah yaparım kısmetse:)

arkadaşlar nasıl gidiyor. sabah çok güzel kahvaltımı yaptım. bir bardak çay bol yeşillik 1 yumurta yedim... artık biraz hızlanmam lazım, hafta sonuna da yaklaştık ama şu birkaç günde telafi edip pazartesiye 80 i görmem lazım.. 4 günde umarım 1 kilo verebilirim. artık şu seksenlerden bir kurtulsam 7 li sayıları bir görebilsem.... iradeli olmam lazım...

selam kizlar nasil gidiyor diyetler???ben diyetimin 3. gunundeyim ve hic bu kadar iradeli gormemistim kendimi boyle devam edersem 2 ayda 10 kilo verip hedefime yaklasirim...1. listeyi tipa tip uyguluyorum sadece kofte ve tavuk kisimlarini o turden biseylerle degistiriyorum bazen cunku evde et turu bisey kalmadi alisveris sart...onun disinda hic kacamak yapmadim sadece dun aksam misafirlerim vardi cayin yaninda oglusumun biraktigi yarim biskuviyi ve arkasindan 1 minik biskuvi yedim onuda misafirlere ayip olmasin diye yedim...sizler hangi diyeti uyguluyorsunuz 1. mi 2. mi???

canım kakou içmeye devam ediyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…