Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

tatlım çok teşekkür ederim cevabın için kakao pek sevmem gerçi yşil çaydan nfret ediyodum ama hala içiyorum bakalım yaklaşırken böyleysem aman tam dönemınde napıcam allah sonumu hayretsin :)

evet aynen oyle valla bize yazik degilmi???en iyisi bir kenara koyup cocuklarin onu sonra yemesini saglamak....atmakta istemiyorum onu bulamayanlari dusununce...

canim ben degistiriyorum ama yine et balik yada tavuk turunden biseylerle (bunlarda yoksa 1 dilim salam, 1 haslanmis yumurtav.s...) yani protein içeren biseylerle sen karbonhidratla degistirmissin bu pekde dogru sayilmaz...eger evde bisey kalmamissa belki ama varken yapma bence kilo veremezsin yada cok yavaslar kilo vermen....çunku 1 kasik pilav 1 dilim ekmege esitmis aman dikkat!!!mercimek protein içeriyor bildigim kadariyla yanina iraz salata ve yogurtla mukemmel bir ogun olur bence , birdahakine boyle yaparsin

canım ne güzel işte, akşam dışarda yiyeceksen... bol salata + ızgara ve diet kola:) ben öyle yapıyorum dışarıda yemeğe çıktığımda....

canım ne güzel işte, akşam dışarda yiyeceksen... bol salata + ızgara ve diet kola:) ben öyle yapıyorum dışarıda yemeğe çıktığımda....

haklısın canm ama ben ayıptr soylemesı söğüşü cok severım onlarda bunu bıldıklerı ılle sogus yıcez baslarım dıyetıne dıyolar ee emeklılık ıkramı oluncada mecbur yemek zorundaym bılıyorum bvu hafta kesın artıda cıkarım ben ama pzt ıtıbaren kımse bana yedıremez bugunn sonnnn

cesebe sen nerdesin tatlım sesin çıkmıyoraskimsin_99 italyadan döndüm dedin amma yine yoksun suslubaykus vuslatipek asude04 offfffffff kızlar yok olmayın ortalıkdan uzaklaşmayın yoksa diyet yapmak hevesiniz kalmaz benden söylemesi :13:

hakkaten ya bu kızlar nerde ? benim diyet mükemmel gidiyo ama bugün yarın regl olcam diye şişkinliğim bi türlü geçmio, iştahım açık ama bişe yemedim , et tawuk balık yumurta kokularını kaldıramıorum bu zamanlarda yine
ayça kayanın kalsiyum diyeti diye bi diyet yayınlandı, bizzat seyrettim internet sayfasında da var, incelten tariflerde,,, onu da deneyebilirsiniz... güzel ve dayanılabilir bir liste. zira ben onu yapıorum ama bugün pek bişe yiyemedim, sade 1 öğün akşam yemeği çünkü iştahım açık olsa da yiyemedim malum zamanlardayım

hadi kızlar tatlı rööyalar

Dr.Ayça KAYA Kalsiyum Diyeti

Haftada 2 gün uygulanabilir.

KAHVALTI : 1 bardak süt, 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 armut

ÖĞLEN : 1 dilim ekmek, 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği, 1 kase yoğurt

ARA ÖĞÜN : 1 fincan sütlü kahve, yarım paket diyet bisküvi, 1 kivi

AKŞAM : 1 Kase çorba , 4 yemek kaşığı ıspanaklı salata, 1 kase yoğurt

Haftada 5 gün uygulanabilir

SABAH : 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 yumurta , maydonoz, tere, 5 zeytin

ÖĞLEN : 4 yemek kaşığı pilav yada 2 dilm ekme,2 tavuk baget veya 2 köfte, bol salata,1 kase yoğurt

İKİNDİ : 1 ayva, 2 yemek kaşığı yulaf , 1 kase yoğurt

AKŞAM :Karnabahar, brokoli ve havucu haslayıp üzerine yoğurt dökün, yanına bir kase çorba, 1 portakal

Kilosu 60-70 arası ve boyu 160-165cm olan bayanlar bu şekilde yapabilir.

Kilosu daha fazla olan erkekler için porsiyonlar 2 katı olabilir.

istiyen bunuda uyqulaya bilir amma bana 8 kilo verdeiren liste daha kolay geliyor

günaydın sevacımmmm nasıl gidiyor hayat

saol canım iyiyim sen nasılsın ?diyet iyi gediyor şimdilik ya kızlar yok hepsi kaçamak yapmakda eminimoffffffffff kaçamak yapmasaydık şimdi hepimiz manken gibi olmuştuk vallahi tam 2 aydır burdayız bırak 8 kilo vermeyi 5 kilo bile henuz vermedim ilk defasına 6 kilo verdim yani konu açmamazdan önce bu diyetle amma şimdi kaçamklar yüzünden yerimde saydım tam 2 ay amma çok karalıyım emin ediyorum bir ayda vericem 8 kiloyu

evet o yüzden mercimek yedim. Ama dediğin gib farkındayım. Şimdi ben alışverişe çıktığımda baget alıp hepsini haşlayıp tek tek paketleyeceğim her öğünde çıkaracağım. Köfteyide aynı şekilde kıyma alıp köfte hazırlayıp porsiyon porsiyon porsiyon atacağım. Şİmdi bu sbaah tartıldım 64.5 olmuşum. Nerden baksan 1 kilo gitmiş...

Kızlar Ayşe özyılmazel'in twitterında kahvaltısını yayınladı 3 dilin ananas1 kivi ve 1 tüm ceviz vardı. Ananas ve kivi aç karnına inanılmaz metobolizmayı hızlandırırmış. Bir çok diyetisyenden duymuştum..

sevacımm burdayımmm şuanda diyetimi pek uygulayamıyorum ama kaçırmıyorum yemeklerimide yeni bir mağaza açtım 1 haftadır onun işleriyle meşgulüm o yüzden giremiyorum ama artık buralarda olmak için zaman yaratıcam kendime zorla olsada diyet yapmamama rağmen kilo veriyorum bu ara şaşkınım nasıl oluyor diye stresten galiba:44:hafta başı 68.9'dum 68.3 'üm şuanda sizlerde durum ne kızlar diyetler tatlı kaçamaklar onlarsız olmuyo demi ama olacak pazartesi bende başlıyorum sağolsun annecim geldi yanıma bi süre hem oğluma bakıcak hemde yanımda duracak onun sayesinde bende eski düzenime biraz daha kolay dönmüş olucam pazartesi diyete kaçamaksız diyete başlıyoruz kızlar hakkaten şimdiye kadar vermiştik kiloları çok boşladık çokkk hadi bakalım durmak yok yola devam

haklisin hergun kofrte tavuk pisirmekten bikiyor insan ( en iyisi toptan haslayip izgaralayip buzluga atmak , iyi fikir gercektende....bu arada hangi gun baslamistin diyete 1 kilo gayet iyi 3-4 gunde...

kızlar bende burdayımda bu hafta gram veremedım sporada devam diyete başladığımda 63tüm tam bi haftada 3 kilo gitti bu hafta pek bişiy farketmedi sadece açken 59 geliyorum o kadar moralm bozuluo sankı biraz neden gitmıo o kadarda uraşıyorum

ben burdayim canim bu aralar cok yogunum ara sira bakiyorum öyle ben kilolarimi malesef geri aldim ve artik heves meves kalmadi acikcasi
geldigimden beri 1defa tartildim kilo aldigimi gördükten sonra öyle bir yiyorumki zaten reglde olacam tartiya cikmaktan cok korkuyorumm
sanirsam regl bittikten sonra tartilacam. :44:
sizlerde neler var bakiyimm kilolar verildimi

canım benim diyetim iyi gediyor kendimi su ile tok tutmağa çalışıyorum canım bişeyler istediyimde yeşilçay içiyorum turş bişeyler yemeye çalışıyorum veya diyet dışında bişey yemek istediyimde mantı izqara yapıb yiyorum 100 qr 14 kalori olduğu için korkmadan yiyorum çokda seviyorum mantıyı dün show tvde ibrahimsaracoğlu konuşuyordu beyaz lahananın iki yaprağını her gün 15 dak 2 bardak suda suda haşlayıb içine limon suyu elave edib içersiniz eger hem şişkinliyiniz olmaz hemde en az 1.500 ve ya 2 kilo verdirir size
yarın beyaz lahana alıcam bakalım suyuni içe bilecekmiyim

moralini pozma sakın tatlılara üzünü tutub söyle artık beni kandıramıyacaksınız sadece 3 saniye tad için kilo almaya hiç niyyetim yok benim için heç fark etmez varsınız yoksunuz yimiyorum sizi bırakın yakamı tamamı canım?bak vallahi hayrı olacaktır ben aynen böyle yapıyorum tatlı krizim başlarken 1.2 tane hurma yiyorum sut ile ve sakinleşiyorum belki sanada faydası olur canım allah hepimize sabr versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…