bildirim gunleri hangi gunler acaba??bende listeye eklenmek istiyorum sali gununden itibaren...sali gunu bu diyete basliyorum...
Bu arada beni de listeye eklerseniz çok sevinirim. Listeye ve bu başlığa bağlı olduğunu bilmek, sürekli bildirimde bulunmak insanda motivasyonu arttırıyor bence. 1.74 boyunda, 73 kiloyum. ilk hedefim 67. Haftada 2 kilo vererek 3 haftada 67'ye düşmeyi istiyorum. Uzun vadede ise 60 hedefim:) Bu diyeti çok sevdim. Günlük beslenme saatlerime de çok uyuyor. Evde olmadığım için böyle besinler yiyebiliyorum ancak zaten. Sabah evde yiyorum, öğlen yemeğimi yanımda taşıyorum, ikindiyi eve gelince, akşam yemeğimi de 7 gibi yiyorum. 12 Mayıs'a (3 hafta sonrasına) kadar 6 kilo verebilirsem, geriye vermem gereken 7 kilo kalıyor. 7 kiloyu da 1 ay kadar bir sürede vermek istiyorum. Umarım bir an önce kurtuluruz bu kilolardan. Hepimize kolay gelsin...
bıde bugun benım dogum gunum esım gece 12 den sonra pasta alıp gelmıs bıde ondan yedımmm offfff
ben bugun hassas kantarda bı tartılayım bakalım bu gıdısle veremıcem ben bu kılolarııı
Diyet yaparken daha bi cezbedici geliyor her şey. Yasakmış ve bir daha yiyemezmişiz gibi. Zaten 'hayır' diyemediğimiz için bu hale geldik. Kendimizi hayal ettiğimiz gibi görüceğimizi düşündüğümüz zaman, buna değeceğini de düşünüyoruz. Bence herkes hedef kilo ve hedef tarih belirlesin. İstersek hiç kaçamaksız, diyetin hakkından gelerek istediğimiz hedefe istediğimiz tarihte ulaşabiliriz. Pazartesi gününden sonra, hepimizin hedefi 1 haftada en az 2 kilo vermek olsun bence. Yediklerimizden diyette yazandan fazla kısamayız zaten. 1. listeyi yapanlar bu hafta daha az yağlı ve kalorili yemekleri seçerler, bol bolda hareket etmeye çalışırız. Hareket için vaktimiz yoksa, günlük işleri daha hızlı yapmaya çalışın, o da bir egzersiz. etrafı topluyorsanız, bir spor yapıyormuş edasıyla toplayın yani. Hadi gaza geleliimmm
tesekkur ederım asudecımm
evet kacamak bıraz fazla oldu ve adına kacamak denemez artık acaba dıyorum su ayran detoksumudur nedır ondanmı yapsam bı kerelık
bundan sonra daha dıkkat edıcem bu kaçamak butun bı hafatnın emegını sılıp supurdu
bıde artık zayıflamak veeee dısardan farkedılsın ıstıyorummmmmmm
bildirim günleri pazarertesibaşlanğıc kilonu yaz liste için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?