Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

niye başaramıyoruz bu kadar dikkat etmeye hala anlamış değilim

ah canım ben önceden böyle diyetle ayda 6 kilo veridğimi bilirim. O zamanlar spor yürüyüş falanda hiççççççç yapmadığım halde. Şimdi hiç yoktan en az haftada 3 defa 1.5 saatlik yürüyüş yapıyorum. Oğlumuda koyuyorum bebek arabasına onu itince dahada bir zorlaşıyor yürümek daha çok efor harcıyorum ama gel gör ki verilen kiloya bak 40 günde 4 kilo 12 kilomu versem süper olacak.. Benim hala umudum vaaaar

Parissima seinle konuştuktan sonra gaza geldim gittim 1.5 saat yürüdüm :) Spor aletlerinde twist falanda yapacaktım ama hemen yandaki büfede Buranın Meb bakanı oturuyordu utandım

çok sıkıntılıyım bu aralar, yoğun strestenten de olabilir dedi doktor, sıkılıyorum yani, berbat durumdayım , içimden diet yapmak dahi gelmiyor, hastalıktan sanırım bilmiyorum

Canim ben B12 vitaminini tavsiye ederim, sinir sistemine gerekli biliyorsun. Vitamin takviyesi gerekiyor diyet yaparken, ben B12 vitamini ve saclarim dokulmesin die karisik baska bir vitamin daha aliyorum. Cunku cok su iciliyor benimde tansiyonum zaten 11- 6 normalde, dusuyo hemen tansiyonum cok sudan o yuzden takviye sart

Canım hangi vitaminleri alıyorsun. B12 yi bende alıyorum. Saç dökülmeis için merak ettim aldığın vitaminleri. Bu vitaminler iştahını açmıyor mu peki?

Canım hangi vitaminleri alıyorsun. B12 yi bende alıyorum. Saç dökülmeis için merak ettim aldığın vitaminleri. Bu vitaminler iştahını açmıyor mu peki?

Nature's Bounty markasinin sac, tirnak ve cilt icin karisik vitaminini kullaniyorum. Istah acmadi bende, ayni . B12 de yine ayni markanin faydasini goruyorum ben ozellikle adet doneminde benim sinirlerim cok bozuk olurdu simdi oyle delirircesine sinirlerim bozulmuyo herseye aglamiyorum. Diyet psikolojiside insani sarsiyo ne deolsa yasaklilar var yemiycek olsanda diyettesin ya insanin cani istiyo amannnn yediklerime sayiyorum diyorum kendi kendimi konusuyorum ama cok yedin ne varsa herseyden dusunmeden cok cok yedin biraz miden vucudun rahatlasin artik yeter diorum ikna ediyorum kendimi.

O zaman ben düzenli alayım b vitaminini ama benim hapım sadece b12 değil 3 tane b vitamini çeşidi var

Arkadaşlar merhaba bu diyeti annem yapıcak kendisi okudu ilk sayfada yazan listeyi ilk defa olumlu baktı Size sorum annem 50 yaşında aranızda bu yaşlarda olupda uygulayan bayanlar var mı ? Annemin herhangi önemli bir sağlık sorunu yok şeker tansiyon vs gibi sadece ağır gelirmi diye merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim

Ben o yaşta biri olduğunu sanmıyorum. Ama yapabilir hemde hiç zorlanmada

kızlar gunaydın
ben normalde haftada bıgun kendıme odul verırdım dun vermedım ama saat gece 11 de koca bı hamburger yedım suan cok pişmanım
bıde bu sac dokulmesı bendede var hemde cok yoğun derecede kendımı bıldım bılelı var tahlıller temız cıktı ama bndemı kullansam b12 ne

yaakızlar bude bısey soruyorum cok acıl bılen cevap yazsın ne olur
reglım bıtelı bı hafta oldu ama dun geceden berii kahverengi akıntı gelıyorr neden oluyokı ılkdefa oldu bu :26:

Bende bugün başladım..
Umarım bu sefer duraklama dönemi çok kısa sürer. Haziranın ortasına kadar en az bi 5 kilo gitmeli..

Canım ben B vitamini doktor önermişti enerji için :) Ama diğer faydalarını hiç araştırmadım. Googledan araştırabilirsin. Bir daha gece 11 de hamburger yok Ben kendime ödül günü yapmıyorum....

Yarın kilo bildirimi var UNUTMAYIN!

heç bir sağlık sorunu yoksa ellbetde yapa bilir annene sadece moral ve destek gerekiyor yapa bileceyi konusunda

sorma demmaycım yaa ne yapayım haftada bıgun ıstedıgım bıseyden yıyodum
ama dun nasıl oldu anlamadım kocaman hamburger yaa ınanamıyorum kendıme ve bugun kahvaltı bıle yapmadım sadece bı dılım peynır ve cay
öğlen yemegıde yemıcem anca ayran falan ıccem akşamada cok az yıcemm

zaten tartıda bu sabah tam bı kılo fazla cıkıyorum dunkune gore

Hemen 2 gün acil diyet yap ceyda.... :)

Herhalde annene yaşı en yakın olan benim canım.42 yaşındayım.Diyet kolay,ağır geleceğini sanmam.Ama işe yarayacak mı onu henüz blmiyorum,çünkü ben başlayalı daha bir hafta bile olmadı.Güzel tarafı pek fazla acıkılmıyor.Ben 1.listeyi yapıyorum.En çok ikindide tost olması hoşuma gidiyor.Çünkü ben en çok o saatlerde acıkıyorum.Annem çalışıyor mu bilmiyorum.Ama ben çalıştığım için erken kahvaltı yapıyorum.Sabahla öğlen arası biraz zor oluyor onu söyleyeyim.Ben yeşil çayla falan idare etmeye çalışıyorum.Sabah aç karnını 40 dakika kadar yürüyorum.En az haftada 5 gün.Durum bu,umarım yardımcı olabilmişimdir.Annene kolaylıklar.Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun.:)

kızlar günaydın, hastayım hala, sinirlerim için solgar ın sarı kantaronunu içiyorum ama bişeye faydası yok gibi geldi, yine de iyi gibi işte, idare eder, bi de irade meselesi hayattaki herşey iradeye bağlı bana göre, dietmiş, spormuş, aşkmış, ewlilikmiş herşey güçlü durmakla alakalı, istersen dünyanın hapını iç , beyin değişmedikten sonra hepsi boş, bir an önce bu işi bitirip hayatıma daha güzel bi şekilde devam etmek istiyorum

Çok saolun ilginiz için Bencede her diyette olduğu gibi bundada moral çok önemli evde biri diyet yapıp öbürleri tam aksi şeyleri yapınca olmuyor cidden annem diyetteyken bizde diyetteymiş gibi olucaz umarım sizin de moraliniz bol olur Son bir sorum daha var ilk sayfadaki listeleri birde bu acil diyet listesini bilmem yeterli olurmu başka bilmem gereken şeyler var mı söyleyebilirmisiniz :44::44:

selam arkadaslar
öncelikle tüm annelerin anneler gününü kutluyorummm.

evet motivemin gittigini ve tekrar kilo aldigimi demistimm
bugun öglen yemeginden sonra tartida rakamlar daha fazla oldugu icin tartildimki biraz motive olayim
ve tartidaki rakamlar gercekten korkuttu beni burda yazamayacam cünki utaniyorumm
annemde suan yemek yapiyor yarim paket tereyagin icinde patates kizartiyor. ben firinda yapalim dedim istemedi.
tartildiktan sonra cok kizdm acikcasi yagin icinde kizartmasina
aksama kesinlikle kosuya gidiyorum ve yemegi yemiyorum

topikteki annelerin ellerinden öperim anneler gününüzü tebrik ederim allah zayıf ve fit anne olabilmeyi de nasip eder inşallah bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…