niye başaramıyoruz bu kadar dikkat etmeye hala anlamış değilim
Önceki saYFALARDA seva acil diyet paylaştı onu dene istersen
çok sıkıntılıyım bu aralar, yoğun strestenten de olabilir dedi doktor, sıkılıyorum yani, berbat durumdayım , içimden diet yapmak dahi gelmiyor, hastalıktan sanırım bilmiyorum
Canim ben B12 vitaminini tavsiye ederim, sinir sistemine gerekli biliyorsun. Vitamin takviyesi gerekiyor diyet yaparken, ben B12 vitamini ve saclarim dokulmesin die karisik baska bir vitamin daha aliyorum. Cunku cok su iciliyor benimde tansiyonum zaten 11- 6 normalde, dusuyo hemen tansiyonum cok sudan o yuzden takviye sart
Canım hangi vitaminleri alıyorsun. B12 yi bende alıyorum. Saç dökülmeis için merak ettim aldığın vitaminleri. Bu vitaminler iştahını açmıyor mu peki?
Arkadaşlar merhaba bu diyeti annem yapıcak kendisi okudu ilk sayfada yazan listeyi ilk defa olumlu baktıSize sorum annem 50 yaşında aranızda bu yaşlarda olupda uygulayan bayanlar var mı ? Annemin herhangi önemli bir sağlık sorunu yok şeker tansiyon vs gibi sadece ağır gelirmi diye merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
kızlar gunaydın
ben normalde haftada bıgun kendıme odul verırdım dun vermedım ama saat gece 11 de koca bı hamburger yedım suan cok pişmanım
bıde bu sac dokulmesı bendede var hemde cok yoğun derecede kendımı bıldım bılelı var tahlıller temız cıktı ama bndemı kullansam b12 ne
yaakızlar bude bısey soruyorum cok acıl bılen cevap yazsın ne olur
reglım bıtelı bı hafta oldu ama dun geceden berii kahverengi akıntı gelıyorr neden oluyokı ılkdefa oldu bu :26:
Arkadaşlar merhaba bu diyeti annem yapıcak kendisi okudu ilk sayfada yazan listeyi ilk defa olumlu baktıSize sorum annem 50 yaşında aranızda bu yaşlarda olupda uygulayan bayanlar var mı ? Annemin herhangi önemli bir sağlık sorunu yok şeker tansiyon vs gibi sadece ağır gelirmi diye merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
sorma demmaycım yaa ne yapayım haftada bıgun ıstedıgım bıseyden yıyodum
ama dun nasıl oldu anlamadım kocaman hamburger yaa ınanamıyorum kendıme ve bugun kahvaltı bıle yapmadım sadece bı dılım peynır ve cay
öğlen yemegıde yemıcem anca ayran falan ıccem akşamada cok az yıcemm
zaten tartıda bu sabah tam bı kılo fazla cıkıyorum dunkune gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?