topikteki annelerin ellerinden öperimanneler gününüzü tebrik ederim allah zayıf ve fit anne olabilmeyi de nasip eder inşallah bize
Topikteki bütün annelerin anneler günü kutlu olsunnnnnnnn
Bu aralarrr girip sadece okuyorum,yazamıyorum,şu an bile yazarken kızım kucağımda tepiniyorrrrrrrrrrr
Yarın sabah bildirim yapıp yine kaldığım yerden devam etmek istiyorum,bırakırsam diyeti korkarım 1 kilo 1 kilo tekrar verdiğim bütün kiloları geri alacağım
3 gündür ciddi dikkat ediyorum,regl olamadım henüz 15 gün geçti,20 günü buluyorrrrrrrr geneldeeee,olsam tartıdada hafifleyeceğim benceeeeee
Sporumu hiç bırakmadım bu ara umarım yarın sabah çok çıkmam tartıdaaaaaa
Yarın sabah 62.9 u görmeye razıyım yeter ki 62 yi görebileceğim sevacımmkızlar naılsınız?diyet nasıl gediyor bende şimdilik super gediyoryarın bildirim günü inş hepinizden iyi haberler gelir
Sabah; 1 bardak süt, 3 yemek kağışığı müsli, 1 küçük muz ve 2 tane cevizdemmmaycım acıld dıyet nasıldı
sabah normsl kshvaltı ekemeksız yapsam
öğlen ve akşamda sadece corba yoğurt salata yesem ekmeksız
olurmu
cebese hayırldır bu kadar regl gecikmesini neye yorsak
Yok beeeee canımmm benim hep gecikiyor böyle,Allah olmayanlara versin bir kızım bir oğlum var benimm:
merhabalar. yarından itibaren bende bu diyeti 1 hafta denemeyi düşünüyorum. başlangç için önerileriniz varsa sevinirim. şuan 84 kiloyum. haftaya kilomu bildiririm tekraar.
Listeyi birebir uygularsan iyi olur. Ben artık olarak sabah aç karnına limunlu su içiyorum hemen uyanır uyanmaz. Birde arada yeşil çay içiyorum..
bir arkadaşın tavsiyesiyle protein diyeti yaptım çok faydası oldu ama sanırım vucudum vitaminsizkaldı. aslında salata filanda tükettim ama tırnak yanlarımda soyulmalar oldu. yarın annemle başlıyorum. ama annemden yana çok umutlu değilim. inş. devam edebilir. bende ilk haftalarda hep hırs yapıyorum zerre dışına çıkmıyorum diyetin. sonra cozutuyorum. yarın başlıycam bakalım. 28 haziranda görümcemin düğünü var o zamana kadar 42 bedene düşebilsem harika olur
kızlar 1. ve 2. beslenme diye 2 ye ayrılmış bunu dönüşümlü mü yapıyoruz yoksa birisini mi tercih ediyoruz
Bu arada videoyu izleyemedim yarın bakıcam cvb verirseniz sevinirim canlar
Ayça hanımın videoda bahsettiği liste 1. liste, Ben 2. listeyi canım sıkıldığında yapıyorum. Yani 1 hafta birini yada 1 hafta birini. Regl den sonrada 2 gün acil diyeti yaptım. Böyle böyle emin adımlarla gidior kilolar...
anladım canım teşekkür ederim videoyu yarın izlicem inşallah bende başlıcam diyete
yazarım buraya inş. giden kiloları
O halde hoşgeldin aramıza. yarın sabah kilo bildirirmimiz var. Her pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?