Günaydın kızlarr..
Vuslatipek diyete ne gibi faydası var bilmem ama ben 3 lt su içsem bile hep susuyorum. daha fazlasını içsem su zehirlenmesi yaşarım diye günde 1-2 soda içiyorum ve o sussuzluk gideriliyor. bence tabi ki faydası vardır. Googleda bir arat isterse. Benim selilüt bölgemde hiç kaşınma yok. Yalnız 2 gündür feci belim ağrıyor. Dietle alakası yok sanırım
Sevacım teşekkür ederim. Biraz fazla yaptım sotemi. Bugünde yiyebilmek için...
Merhaba canım , sana tavsiyem eski kilona dön bende 52 ile evlendim kayınvalidemlerle yemekler vs derken 2 kilo 1 kilo derken şu an 68 kiloyum vermek gittikçe zorlaşıyor almamaya gayret et...Ayyy Kizlar bi mutluyum kisormayin, yani Allah hepinizden, Ayca Kayadan razi olsun.
Ama sizin cok faydaniz oldu gercekten ben motive oldum, basladim ve gayret ediyorum.
Niye sevindim biliyor musunuz?
Ben yeni evlendim ve genellikle evlenince kilo alma durumu vardir ya bende de yavas yavas anlamadan olmus.
ne zaman hava isindi ben ince kiyafetlere dar bluzlere gectim ayyy moral yerlerde.
Benim kilom normalde 56 filan 60 oluvermisim.
Bide iste verilcek kilon azsa daha uzun zamanda ve zor verilir derler ya.:26:
Neyse ben sabretcem yavas yavas gider diodum.
Daha cok yeniyim bu diyette ama 58 kilo oluvermisim cok sevdindim gaza getirdi beni iyice.
Aksam 7 den sonra hic birsey yemiyorum beni en cok o zorluyo zaten baska derdim yok.
Herkese kolayliklar diliyorum
vuslatipek
selam canım evet toparlandım moralimde düzeliyorpazarertesi 73 idim bu sabah tartıldım 71.600 bence bunda sporun etkisi olmuşdur
dün doktorum proqramında Akupunktur Uzmanı Dr. Murat Topoğlu konuşurken duydum her kesin Metabolizması farklıdır amma 10 kilo verinceye kadar mutlaka 2 defa duraklama oluyor sakın bu zaman pes etmeyin ölmek var dönmek yok deyin ve yeniden kilo verme başlıyacakve reql zamanınza 1 hafta kalmış ve 1 hafta sonrasında tartılarken doğru çıkmıyormuş sonuclar ve sakın heç bi krem ilaç felan alıb kullanmayın hepsi yalandır ded i bencede hepsi boş para kandırmaca oyunu gibidir saol canım ilgilendiyin için
demmaycım valla sular idaresine dönmüşsünben 2 litreyi zor bela içiyorum, bi de hasta gbiiyim kırılıyorum ağzımda uçuklar çıktı, sarımsak bastım, bayılıodum acıdan
ekimde düğün war akrabamın, 85 tl ye bi abiye gördüm aşık oldum ama 38 bedendi, param olmasına rağmen alamadım , üzüntüden ağzım uçukladı, bi de akşamına hoşlandığım çocuğu gördüm, o da sevgilisinden ayrılmış sanırım, içimde br umut ışığı doğdu
toparlandım işte bakalım, düğünde muhteşem tüleyman olmalıyım
Menüm
sabah
maydanozlu az peynir,bir dilim ekmek,yumurta
öğle
tavuk sote,salata,yoğurt
ikindi
tost,çay.salatalık(bir ısırık çikolata,dayanamadım,inşallah diyetimi bozmuş olmam.)
Akşam
karışık sebze ve yoğurt yiyeceğim.
Bir şey sormak istiyorum.Bilenler yardım ederse sevinirim.Ben akşam 21,21:30 gibi illaki bir şey yemek istiyorum.5 çilek ve bir çay bardağı süt içiyorum.Gün içindeki bir portakalı ve bir yoğurdu ya da ayranı çıkartıyorum dengelemek için.Acaba bu diyette belli bir saatten sonra bir şey yememek mi gerekiyor.Daha önce karatay diyeti yapmıştım.Onda akşam sekizden sonra hiç bir şey yememek gerekiyordu.Bu konuda yardımcı olusanız çok sevinirim.
merhaba kizlar,
herkesin diyeti ne guzel gidiyor. maalesef ben haric. kendime hakim olamiyorum. bugun felaket yedim. acligimdan degil oylesine. ufff yerken oysa kendi kendime aslinda suan ac degilim niye yiyorum dedim fakat yemeyede devam ettim. o kadar cok yedimki:26: yazmaya utaniyorum o kadar cok yani. bu hafta yine kendime hakim olamadim. bir gun iyi gitse diger gun yine mahvettim. niye irademe sahip olamiyorum. ayran detoksuna baslasammi acaba. belki iyi gelir ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?