Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

bugünkü mönümü ilan ediyorum

uyanınca: 2 bardak su
kahwaltı: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, salata, çay
ara: 1 elma, 2 kepekli grisini
öğlen: kepekli tost, tere roka maydanoz, 1 bardak ayran
ara: bi türk kahwesi iççem, falıma baktırmak istiyorum
akşam: çorba, salata, 1 dilim ekmek

listeyi ayça kayanın önerileri ile listeyi aşmadan zenginleştirerek yiyorum 2 gündür resmen acıkmaya vaktim kalmıyo hele bir de bu hafta 2 kilo verirsem isveç diyetine ayırdığım günlere pişman olucam:)

msj tekrarrı olmuş o sebeple ben de menümle doldurayım:)
sabah 7:30 3 kaşık mısır gevreği+ 1 kaşık müsli+ 100ml light süt
ara 10:30 2 kuru kayısı 8 fındık
öğlen 12:30 marul ve tereden oluşan zeytinyağlı salata+ 150 gr yoğurt
ara 15:30 1 bardak ayran (1,5 kaşık yoğurttan)
akşam 19:30 çorba+salata+yoğurt ya da 1 patates, 1 kabak haşlama üzerine yoğurt
gece yarım pors. meyve

Son düzenleme:
Kızlar bugün yediklerim;

kahvaltı; 1 dilim çavdar ekmeği, beyaz peynir, domates salatalık ve çay

Öğlen; 5 yemek kaşığı tavuk sote ve 1 dilim ekmek

İkindi; yarım tost ve meyve suyu, 5 tatlı kaşığı dondurma

akşam ; yine tost ve ayran

Gündüz yoğurdum yoktu. Yemek yapacaktım vaktim olmadı. Çocuklara makarna yaptım bende kepekli ekmekle tost yedim..

Ayyy Kizlar bi mutluyum ki sormayin, yani Allah hepinizden, Ayca Kayadan razi olsun.
Ama sizin cok faydaniz oldu gercekten ben motive oldum, basladim ve gayret ediyorum.
Niye sevindim biliyor musunuz?
Ben yeni evlendim ve genellikle evlenince kilo alma durumu vardir ya bende de yavas yavas anlamadan olmus.
ne zaman hava isindi ben ince kiyafetlere dar bluzlere gectim ayyy moral yerlerde.
Benim kilom normalde 56 filan 60 oluvermisim.
Bide iste verilcek kilon azsa daha uzun zamanda ve zor verilir derler ya.:26:
Neyse ben sabretcem yavas yavas gider diodum.
Daha cok yeniyim bu diyette ama 58 kilo oluvermisim cok sevdindim gaza getirdi beni iyice.
Aksam 7 den sonra hic birsey yemiyorum beni en cok o zorluyo zaten baska derdim yok.
Herkese kolayliklar diliyorum

demmaycım bir programda izlemiştim bir doktor anlatıyordu su içmezseniz gün içerisinde hiç susamazsınız vücudunuz buna uyum sağlar ama içerseniz daha çok susarsınız vücut zamanla daha çok ister aynı yedikçe insanın daha çok iştahının açıldığı gibi yani.. bu arada geçmiş olsun belin de önemli bişey yoktur umarım..

cesebecim haklısın bu ara çok durgun burası ben de bazen hiç giremiyrm ama yoğunluktan sanırım

sevacım nasılsın toparlandınmı biraz moralin yerine gelmeye başladı mı

gruptaki tüm kızları öpüyorum hepinize iyi geceler

Günaydın kızlar. Günün ilk işi olarak hemen bu başlığa giriyorum. Çünkü bilyorum ki bu grubu bırakırsam diyeti savsaklarım. Vuslatipekcim saol canım. Bende paso sıvı alıyorum demek ki ondanmış.

3 lt su+ 2 su bardağı bitki çayı ( biraz büyük bardak) içiyordum şimdi 2.5 lt su+ 3 bardak bitki çayı ve 3 tane soda içmeye başladım hergün...

Lİmonlu suyumu içtim birazdan kahvaltımı yapacağım :)

Herkese neşeli günler diliyorum

Merhaba canım , sana tavsiyem eski kilona dön bende 52 ile evlendim kayınvalidemlerle yemekler vs derken 2 kilo 1 kilo derken şu an 68 kiloyum vermek gittikçe zorlaşıyor almamaya gayret et... ((

:18:

vuslatipek

selam canım evet toparlandım moralimde düzeliyorpazarertesi 73 idim bu sabah tartıldım 71.600 bence bunda sporun etkisi olmuşdur

dün doktorum proqramında Akupunktur Uzmanı Dr. Murat Topoğlu konuşurken duydum her kesin Metabolizması farklıdır amma 10 kilo verinceye kadar mutlaka 2 defa duraklama oluyor sakın bu zaman pes etmeyin ölmek var dönmek yok deyin ve yeniden kilo verme başlıyacak ve reql zamanınza 1 hafta kalmış ve 1 hafta sonrasında tartılarken doğru çıkmıyormuş sonuclar ve sakın heç bi krem ilaç felan alıb kullanmayın hepsi yalandır dedi bencede hepsi boş para kandırmaca oyunu gibidirsaol canım ilgilendiyin için

Son düzenleme:

Çok güzel bilgler bu seva harikasın :) Regl döneminde bende 1 hafta önce tartıldım değişmedi. Ama reglinin hemen sonrasında 2 gün acil diyeti yaptım. 600 gr fark etti. Bugün çok fazla sıvı aldığımdan mıdır nedir yeniden 64.4 çıktım ama moral bozmaz yok aynen devam. Buzluktan 3 tane köftemi çıkardım tost makinamda yağsız pişireeceğim.. 10 kiloda 2 defa durakma dönemi feci... Dün eşim diyor sen doğum yapmadan öncede bu kilodaydım ama çok zayıf görünüyordun. Gerçekten o kiloda Large beden bol gelirdi şimdi bazen dar bazen iyi geliyor. Sebebinide bilemiyorum İnşallah vereceğim bu 10 kiloyu. üzerime yapışıp kalmasına izin vermeyeceğim. Ah birde spor yapabilsem....

günaydın kızlar, harekete geçen arkadaşları tebrik ediyorum,
bugünkü mönümü ilan ediyorum

uyanınca: 2 bardak su
kahwaltım: 1 dilim çavdar ekmek, 2 dilim light peynir, cherry domates, 2 bardak yeşilçay
öğlen: 1 kase çorba, salata, 1 dilim ekmek yiyecem
ara: 2 elma
akşam: 5 yk zeytinyağlı kabak, 1 dilim ekmek, salata

gidicek bu kilolar

İnşallahhh parissima

bende menümü yazayım

kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta,1 dilim ekmek, çok azz peynir ve yeşillik
Öğle 3 kötfe, söğüs salata
İkindi;Tost ve ayran, portakal
akşam; Patates haşlama üzerine yoğurt

2.5 lt su+ 2 su bardağı bitki çayı, 1 su bardağı limonlu su

Son düzenleme:
Kızlar diğer diyetler gibi bu diyette SAAT belirtilmemiş.. Ama ben merak ettim sizler saat kaçta yemeye çalışıyorusnuz öğünlerinizi...

Ben;
Kahvaltı 7:30
Öğlen 11
İkindi 13:30
Akşam 16:00-17:00

Sabahtan öğlene kadar çok acıkıyorum o yüzden sık sık yeme ihtiyacı hissediyorum. Akşamda acıkırsam yemiyorum gidip uyuyorum :)

demmaycım valla sular idaresine dönmüşsün ben 2 litreyi zor bela içiyorum, bi de hasta gbiiyim kırılıyorum ağzımda uçuklar çıktı, sarımsak bastım, bayılıodum acıdan
ekimde düğün war akrabamın, 85 tl ye bi abiye gördüm aşık oldum ama 38 bedendi, param olmasına rağmen alamadım , üzüntüden ağzım uçukladı, bi de akşamına hoşlandığım çocuğu gördüm, o da sevgilisinden ayrılmış sanırım, içimde br umut ışığı doğdu
toparlandım işte bakalım, düğünde muhteşem tüleyman olmalıyım

Canım ben senin yerinde olsam almıştım o elbisey ve de gözümün önüne asardım Motive kaynağım olsun diye. Hatta ben geçende internetten alacaktım 38 beden ama eşim beğenmedi hadi inşallah kısmetin açık olsun. Su çok içmek zayıflatır derler yani bu kadarlada zayıflayamazsam yuh diyeceğim :) kendime bilim insanalrına adayacağım ki beni incelesinler. Bu kadar şey eniyorum ne oluyorda zayıflayamıyorum diye Bende deniz sezonu açılmak üzere burada. Deniz şortu denedim Large beden içine girdim ama çok dar göründü. Hoş olmadı bende almadım. Mecbur gittiim erkek şortu aldım çiçekli pembeli falan. Bir kısmı vardı orayı kesitrdim erkek şortuyum diye bağırmasın Ahh ahh o şortalara gireceğimiz gün gelecek mi ki ??

Menüm
sabah
maydanozlu az peynir,bir dilim ekmek,yumurta
öğle
tavuk sote,salata,yoğurt
ikindi
tost,çay.salatalık(bir ısırık çikolata,dayanamadım,inşallah diyetimi bozmuş olmam.)
Akşam
karışık sebze ve yoğurt yiyeceğim.

Bir şey sormak istiyorum.Bilenler yardım ederse sevinirim.Ben akşam 21,21:30 gibi illaki bir şey yemek istiyorum.5 çilek ve bir çay bardağı süt içiyorum.Gün içindeki bir portakalı ve bir yoğurdu ya da ayranı çıkartıyorum dengelemek için.Acaba bu diyette belli bir saatten sonra bir şey yememek mi gerekiyor.Daha önce karatay diyeti yapmıştım.Onda akşam sekizden sonra hiç bir şey yememek gerekiyordu.Bu konuda yardımcı olusanız çok sevinirim.

Ayça hanım saateleri belirleyebilirsiniz diyordu. Yediğiniz şey protein olursa sorun olacağını sanmam. yoğurt peynir ve süt gibi

selam kızlar nasılsnz
ben bu aralar kendımı kılo veremıyomus gıbı hıssedıyorum zatende oyle galıbaa
bıde canım sureklı tatlı seyler ıstıyorr
saat 4 te makarna yapmıstım oğluma bnde yedım dayanamayıp 2 kaşık
off offf zayf olup her ıstedgımı yemek ısterdımmm

merhaba kizlar,

herkesin diyeti ne guzel gidiyor. maalesef ben haric. kendime hakim olamiyorum. bugun felaket yedim. acligimdan degil oylesine. ufff yerken oysa kendi kendime aslinda suan ac degilim niye yiyorum dedim fakat yemeyede devam ettim. o kadar cok yedimki:26: yazmaya utaniyorum o kadar cok yani. bu hafta yine kendime hakim olamadim. bir gun iyi gitse diger gun yine mahvettim. niye irademe sahip olamiyorum. ayran detoksuna baslasammi acaba. belki iyi gelir ???

Önceki saYFALARDA seva acil diyet paylaştı onu dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…