Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

asudecımvalla nazar değdı sana en ıradelı ve ıyı kılo veren sendın ıstedıgın kıloyaulaşmana cok azkalmıss bıraz daha sabret sonra ıstedıgın seyı kılo almamaya dıkkat ederek yersın sekerım
gercı dıyene bakk sankı ben cokıyıyımdee

asudecim sana nazar deydi vallahiinş tez bi zamanda toparlarsın kendini benim gibi

Dr. Murat Topoğlunun dediyine göre metobalizmanı hızlandıran yiyecekler şunlardır
nohut
hindi eti
tavuk eti
dana eti
tam tahıllı ekmek
ispanak maydanoz
bamya ispanak
bamya yoğurt
yumurta

ve eger ister akşam ister aralarda ne zaman atışdırmak isteseniz haşlanmış nohut yeyin üzerine limon suyu ve ya istediyiniz baharatı koyun
bide yemeklerinizden kara biberi asla eskik etmeyin

Bende 7 den sonra yememeye gayret ediyorum aksam yemegimi, genelde corba salata yiyiyorum ama benimde aynen 9 bucuk ve sonrasi tatli biseyler yemek istiyor. Baslarda gecer sandim ama devam ediyo hala. Bende 90 kalori filan olan meyveli tahilli barlardan 1 tane yiyiyorum bazende bir porsiyon meyve. Ne yapmak lazim aksam yeme istegini koreltmek icin. Kan sekeri dusuyo ondan mi istiyo canim bilmemki acaba tarcinli karanfilli cay filan dengelermi tarcin kan sekerini dengelermis ya.

gunaydn kızlar
bu akşam yeme ıstegı bendede var ozellıkle televızyonun karsına oturunca canım çerez yada tatlı atıştrmalık ıstıy bıde bu aralar canım ck tatlı ıstıyo dıyetten oluyo heralde
ben bıde cumartesı yada pazar gunlerı kendıme ızın verıyorumıstedığım seylerden yıyorum tabı abartmadan yoksa cekılmıyo dıyet

bu arada doğumdan oncekı pantolonuma grdım cok mutluyum tabı karın bolgem eskısı gıbı durmuyo ama bıraz daha verırsemolacak herladee off bı su doğumdan sonra kalan
çatlaklar ve gobektekı sarkma gıtse keskeeee
gobegım burus burus duruyo

Ceyda ramazan hurmaısnı seversen hurma ye canım. Hem tatlı isteğini bastırır hemde tuvalete çıkarır

günaydın kızlar, dün topiğe girdikten sonra baktım dayanmıorum atladım taksiye dooru doktora gittim, idrar yollarım iltihaplanmış kırılıyorum dökülüyorum ateşim war, yemek dahi görmek istemiyorum, ite kaka çorba içtim o derece, berbat bi sırt ağrısı çekiyorum, böbreklerimin iltihaplanmasından korkuyorum ilaç verdi, onları içiyorum, 2,5-3 litre su içmem lazım, sucuya döndüm aynen, pazartesiye 5 kilo weririm böle giderse,, sıvı beslen dedi çünkü, ay bende içimden allahım bişe olsa da kilo versem diyodum, al işte iştah miştah kalmadı çok enteresan yahu

yediklerim dünden beri :2::2::2::2::2:

uyanınca:3 bardak su
kahwaltım: yarım dilim ekmek, yarım dilim peynir, yumurta, çay
öğlen: mercimek çorbası, salata, 1 dilim ekmek
ara: kepekli tost, ayran
akşam: bişe yemedim

bugün: uyanınca 3 bardak su
kahwaltım: yumurta, peynir, 1 dilim ekmek, çay
öğlen: 1 kase limonlu çorba, 1 dilim ekmek

sürünüyorummmmmmmmmm

Aslında açlıktan olduğunu sanmıyorum.O saatlerde işten gelmiş ve dinlenme modunda olduğumuzdan ve birazda sosyalleşmek için bir şeyler yemek istiyor insan.Ben o saatte çay kahve de içemiyorum uykumu etkiliyor diye.Ama bitki çayı iyi bir seçenek olabilir haklısın.Gerçi bence bir çay bardağı sütle tüketilen 3-5 çileğin zararı olmaz diye umuyorum.Çünkü ben sabah kalkar kalkmaz yürüyüşe gidiyorum.Kahvaltı biraz gecikiyor.Belki psikolojik ama sanki gece içtiğim azıcık süt beni tutuyor gibi geliyor.Bu diyette tek sorun kahvaltının çok az olması,ben birinci listeyi yapıyorum ve öğlene kadar çok acıkıyorum.Bazen sabahları bir yumurta ekleyip,gün içindeki ayranı ya da yoğurdu çıkarıyorum.Bakalım daha bir haftam dolmadı şimdilik iyi gidiyor.İnşallah hepimiz bu sefer başarırız.

hıç aklıma gelmemıstı demmaycım alıcam hurma severımde zaten hem tuvalete cıkma sorunu var bu aralar arasıra tatlı ıstegı ıcın kuru ıncır yıyorum umarım kalorı yapmaz cokkk
bu arada gecmış olsun parıscım

neler olmuş sana ya canım benim keçmiş olsun

ceyda hurma ye yemesinede amma sakın abartma hurmanın 1 tanesi 11 kalori yani günde yaklaşık 5.6 tane yiye bilirsin canım

Çok geçmişş olsun canım

Parissima çoook geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin..

kızlar bende diyete başladığımdan beri inanılmaz gergin ve stresliyim. ÇAtacak yer arıyoum aynı şekilde bende feci bel ağrısı çekiyorum. Etrafımdakiler artık illallah etti.. Bir an önce gitsede şu 10 kilo rahat etsek cümleten

çok sıkıntılıyım bu aralar, yoğun strestenten de olabilir dedi doktor, sıkılıyorum yani, berbat durumdayım , içimden diet yapmak dahi gelmiyor, hastalıktan sanırım bilmiyorum

çok sıkıntılıyım bu aralar, yoğun strestenten de olabilir dedi doktor, sıkılıyorum yani, berbat durumdayım , içimden diet yapmak dahi gelmiyor, hastalıktan sanırım bilmiyorum

Canım o zaman bırak diyeti yoksa soğursun... Yapmak içindne gelmez bir daha.. Yinede dikkat edersin

sorma kuşum sormaaa, bitse de istediğimiz kıyafeti giysek de kurtulsak yani, çekilcek dert deil inan ki, imreniyorum böle zayıf ve güzel tipleri, moralim zaten yerlerde, derhal tatile gitmem şart yani şart

sorma kuşum sormaaa, bitse de istediğimiz kıyafeti giysek de kurtulsak yani, çekilcek dert deil inan ki, imreniyorum böle zayıf ve güzel tipleri, moralim zaten yerlerde, derhal tatile gitmem şart yani şart

Aynen canım 9 temmuza bilet aldım Türkiye'ye annemin halamların yanına gideceğim diye ama bu kiloylada gitmek istemiyorum. Günler çabuk geçse diye düşünüyorum sonra kilo açısından düşünüyorum yok yavaş geçsin vereyim kilomu diyorum. Diyete başlayalı tam 42 gün oldu 4. 200 gr gitmiş.. Adaletmi bu yaaa

Canım moralini yüksek tut asla pes etme.. B vitamini takviyesi al.. Hapur hupur yedik şimdi onun diyetini ödüyoruz.. Kilo verince inanılmaz hoş görüneceğiz. Rahat edeceğiz motive et kendii... Asla umuttsuzluğa düşme.. Bir yola başlamışsın bunu devam ettir. Bak benim bir oğlum var 2 yaşıan girecek bir kızım var 7 yaşında. Onların peşinde inan koşturacak halim kalmıyor. Ben gece 1 den önce uyumazdım şimdi akşam 9:30 larda düşüyorum yatağa. Dün erkek şortu almak zorunda kaldım sırf 10 kilo fazlam var diye. bu benide acayip tetikledi. Mecburum kilo vermeye. Hiç alışveriş yapmayacağım. Türkiye'ye gittğimde her kıyafetimi yenileyip M beden alacağım. zaten Small giyinecek durumada gelmek istemiyorum. 54-53 olsam yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…