- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
merhaba kizlar,
herkesin diyeti ne guzel gidiyor. maalesef ben haric. kendime hakim olamiyorum. bugun felaket yedim. acligimdan degil oylesine. ufff yerken oysa kendi kendime aslinda suan ac degilim niye yiyorum dedim fakat yemeyede devam ettim. o kadar cok yedimki:26: yazmaya utaniyorum o kadar cok yani. bu hafta yine kendime hakim olamadim. bir gun iyi gitse diger gun yine mahvettim. niye irademe sahip olamiyorum. ayran detoksuna baslasammi acaba. belki iyi gelir ???
merhaba kizlar,
herkesin diyeti ne guzel gidiyor. maalesef ben haric. kendime hakim olamiyorum. bugun felaket yedim. acligimdan degil oylesine. ufff yerken oysa kendi kendime aslinda suan ac degilim niye yiyorum dedim fakat yemeyede devam ettim. o kadar cok yedimki:26: yazmaya utaniyorum o kadar cok yani. bu hafta yine kendime hakim olamadim. bir gun iyi gitse diger gun yine mahvettim. niye irademe sahip olamiyorum. ayran detoksuna baslasammi acaba. belki iyi gelir ???
Menüm
sabah
maydanozlu az peynir,bir dilim ekmek,yumurta
öğle
tavuk sote,salata,yoğurt
ikindi
tost,çay.salatalık(bir ısırık çikolata,dayanamadım,inşallah diyetimi bozmuş olmam.)
Akşam
karışık sebze ve yoğurt yiyeceğim.
Bir şey sormak istiyorum.Bilenler yardım ederse sevinirim.Ben akşam 21,21:30 gibi illaki bir şey yemek istiyorum.5 çilek ve bir çay bardağı süt içiyorum.Gün içindeki bir portakalı ve bir yoğurdu ya da ayranı çıkartıyorum dengelemek için.Acaba bu diyette belli bir saatten sonra bir şey yememek mi gerekiyor.Daha önce karatay diyeti yapmıştım.Onda akşam sekizden sonra hiç bir şey yememek gerekiyordu.Bu konuda yardımcı olusanız çok sevinirim.
gunaydn kızlar
bu akşam yeme ıstegı bendede var ozellıkle televızyonun karsına oturunca canım çerez yada tatlı atıştrmalık ıstıy bıde bu aralar canım ck tatlı ıstıyo dıyetten oluyo heralde
ben bıde cumartesı yada pazar gunlerı kendıme ızın verıyorumıstedığım seylerden yıyorum tabı abartmadan yoksa cekılmıyo dıyet
bu arada doğumdan oncekı pantolonuma grdım cok mutluyum tabı karın bolgem eskısı gıbı durmuyo ama bıraz daha verırsemolacak herladee off bı su doğumdan sonra kalan
çatlaklar ve gobektekı sarkma gıtse keskeeee
gobegım burus burus duruyo
Bende 7 den sonra yememeye gayret ediyorum aksam yemegimi, genelde corba salata yiyiyorum ama benimde aynen 9 bucuk ve sonrasi tatli biseyler yemek istiyor. Baslarda gecer sandim ama devam ediyo hala. Bende 90 kalori filan olan meyveli tahilli barlardan 1 tane yiyiyorum bazende bir porsiyon meyve. Ne yapmak lazim aksam yeme istegini koreltmek icin. Kan sekeri dusuyo ondan mi istiyo canim bilmemki acaba tarcinli karanfilli cay filan dengelermi tarcin kan sekerini dengelermis ya.
günaydın kızlar, dün topiğe girdikten sonra baktım dayanmıorum atladım taksiye dooru doktora gittim, idrar yollarım iltihaplanmışkırılıyorum dökülüyorum ateşim war, yemek dahi görmek istemiyorum, ite kaka çorba içtim o derece, berbat bi sırt ağrısı çekiyorum, böbreklerimin iltihaplanmasından korkuyorum ilaç verdi, onları içiyorum, 2,5-3 litre su içmem lazım, sucuya döndüm aynen, pazartesiye 5 kilo weririm böle giderse,, sıvı beslen dedi çünkü, ay bende içimden allahım bişe olsa da kilo versem diyodum, al işte iştah miştah kalmadı çok enteresan yahu
yediklerimdünden beri :2::2::2::2::2:
uyanınca:3 bardak su
kahwaltım: yarım dilim ekmek, yarım dilim peynir, yumurta, çay
öğlen: mercimek çorbası, salata, 1 dilim ekmek
ara: kepekli tost, ayran
akşam: bişe yemedim
bugün: uyanınca 3 bardak su
kahwaltım: yumurta, peynir, 1 dilim ekmek, çay
öğlen: 1 kase limonlu çorba, 1 dilim ekmek
sürünüyorummmmmmmmmm
hıç aklıma gelmemıstı demmaycım alıcam hurma severımde zaten hem tuvalete cıkma sorunu var bu aralar arasıra tatlı ıstegı ıcın kuru ıncır yıyorum umarım kalorı yapmaz cokkk
bu arada gecmış olsun parıscım
günaydın kızlar, dün topiğe girdikten sonra baktım dayanmıorum atladım taksiye dooru doktora gittim, idrar yollarım iltihaplanmışkırılıyorum dökülüyorum ateşim war, yemek dahi görmek istemiyorum, ite kaka çorba içtim o derece, berbat bi sırt ağrısı çekiyorum, böbreklerimin iltihaplanmasından korkuyorum ilaç verdi, onları içiyorum, 2,5-3 litre su içmem lazım, sucuya döndüm aynen, pazartesiye 5 kilo weririm böle giderse,, sıvı beslen dedi çünkü, ay bende içimden allahım bişe olsa da kilo versem diyodum, al işte iştah miştah kalmadı çok enteresan yahu
yediklerimdünden beri :2::2::2::2::2:
uyanınca:3 bardak su
kahwaltım: yarım dilim ekmek, yarım dilim peynir, yumurta, çay
öğlen: mercimek çorbası, salata, 1 dilim ekmek
ara: kepekli tost, ayran
akşam: bişe yemedim
bugün: uyanınca 3 bardak su
kahwaltım: yumurta, peynir, 1 dilim ekmek, çay
öğlen: 1 kase limonlu çorba, 1 dilim ekmek
sürünüyorummmmmmmmmm
çok sıkıntılıyım bu aralar, yoğun strestenten de olabilir dedi doktor, sıkılıyorum yani, berbat durumdayım , içimden diet yapmak dahi gelmiyor, hastalıktan sanırım bilmiyorum
Parissima çoook geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin..
kızlar bende diyete başladığımdan beri inanılmaz gergin ve stresliyim. ÇAtacak yer arıyoumaynı şekilde bende feci bel ağrısı çekiyorum. Etrafımdakiler artık illallah etti.. Bir an önce gitsede şu 10 kilo rahat etsek cümleten
sorma kuşum sormaaa, bitse de istediğimiz kıyafeti giysek de kurtulsak yani, çekilcek dert deil inan ki, imreniyorum böle zayıf ve güzel tipleri, moralim zaten yerlerde, derhal tatile gitmem şart yani şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?