Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

selam kızlar ayşeceyda çok iyi vermissin 2 ayda 11 kilo

asude seva süslü siz bana göre çok iyi veriyorsunuz lütfen kızlar bırakın artık şu sızlanmaları ve yola devam şu an duraklama dönemindesiniz kesinlikle ama gidecek emin olun

kızlar nasılsınız zayıflamakdan vaz keçmediniz inşçok zor ya iftarda her kes tatlı yiyor ben sebzi hurma haşlanmış tavuk felan yiyorum

selam kizlar,

iftara bes kalaya kadar sabredemedigimden dolayi demin tartildim ve bir kilo vermisim. tabi iftara bes kala tekrar tartilirim:) neyse kilo 68 oldu.

kızlar merhaba valla bütün gün açlığın üstüne o meşhur iftar sofralarından aç kalkmama rağmen 100 gr bile veremiyordum akşam eve gelince tartıldım 62.7 çıktım tartım sapıtmadıysa tabi ki valla ne yapcağımı şaşırdım artık yaa umarım kilo verme durumumuz düzene girer biran önce artık 5..li rakamları görmek istiyorum...

selam kızlar dün bildirimde bulunamadım kusura bakmayın

çok hastaydım bademciklerimden.. gece çok ateşlendim bi ara sıtma tuttu..

sabah doktara gittim artık eşimin ısrarlarıyla ki iyi ki gitmişim şimdi biraz daha iyiyim

kilom tam 75 kg olmuş bu arada

bi 74 görsem artık

gecmis olsun canim. Allah bol bol sifalar versin. merak etme yakinda 74 ude gorursun 60li rakamlarida gorursun. yeterki azmini kaybetme. ben ilk diyete basladigimda 94 kilo ile basladim. bir zamanlar 80 leri gorurmuyum diyordum sonra 70leri sonra 60 lari simdi 68im insallah 50leride gorurum. insallah hepimiz istedigimiz kilolara ulasiriz

çok çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce iyileşir sağlığına kavuşursun kiloları veriyoruz nasıl olsa yavaş yavaş dert değil

merhaba kizlar
bugun tartiya bi ciktim 65.3 u gosteriyor. aman allahim dedim nasil oldu bu. tabi ikinci ucuncu vs. ciktigimda 67.9 u gosteriyordu. maaaalesef tartim nasil olduysa takildi. ama kisa bir sureliginede olsa 65 olmak guzeldi:)))

asudecim süslücüm teşekkür ederim ikinize de bugün biraz daha iyiyim oruç tutmaya başaladım bugün tekrardan artık

diyetimde iyi gidiyo inş pek yiyemiyorum zaten canım istemiyo

asude kısa bi süreliğine de olsa 65 görmüşsün haftaya hayırlısıyla onuda görürsün

vuslatipek keçmiş olsun ne oldu sana hastalandınmı?

merhaba kizlar,

diyetleriniz nasil gidiyor. benimki fena gitmiyor. son donemlerde yine dengelemeye basladim. aslinda baya dikkat etmeye calistim. kurabiye tatli falan yemedim genelde onun yerine incir ve kayisi yedim ve mumkun oldugunca suyumuda icmeye calistim. insallah pazartesine 67 kilo olurum.

ben dün akşam ne yazık ki kaçamak yaptım kendimi tutamadımreglim bu gün bitdi sanıyorum tatlı krizim azalır biraz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…