benim bu aralar pek zamanim olmuyor o yüzden fazla yazamiyorum
sevacim 83,5 olmusum listeye yazabilirsin
bende zayıfladığımı hiss ediyorum her kes ne kadar zayıflamışsın diyor istediyim enbiselerin içine gire biliyorum artık amma daha 6 kilo fazlam kaldı hedefim 60 olmakdır inş başarırım
ayyy inşallah canım yaaa bende senin kilona bi düşem yeter bana 10 kilo yaaa 10 kilo daha ama dayanamıyorum ve yiyorum spora devam ama onu bırakmıyorum bugun plates setide aldım inşallah hevele yaparım kurtulurum kilodan yaaa bugun dışarı çıktık eşimle bi kaç parça kıyafet aldım önceden olmayan ve içimde kalan şeyleri aldım çokta güzel oldu eşim çok ince göründüğümü söyledi çok sevindim 10 kılo vermem lazım kurban bayramına kadar allahım hepimize kolaylıklar nasip etsin inşallah
canım benim bu işin esas prinsipi nefsimizin üzerindeki kontroldur biliyorsunne olursa olsun zayıflamak için diyet yaptığın müdetde boğazına hakim olacaksın abur-caburdan vaz keçeceksin istediyin kiloya ulaştıkdan sonra kontolu şekilde az-az yiye bilirsin istediyinden
dün evde dondurma keyfi vardı her kes yedi çokda israr etdiler canım çok istesede her kese inad yeşil çay hazırlayıb içtimbu her kese benim ne kadar kararlı olduğumu gösterdim49:ne yazık ki kabızlık sorunum olduğu için metobalizmam hızlı deyil yoksa çokdan kurtulmuşdum geriye kalan 6 kilomdan
pes etme canım gülen taraf sen ol sonunda kiloların deyil kendine güvenin artacak eşininde yanında daha rahat daha güzel olucaksın
selam kizlar,
uzun zamandir yazamadim. gecen hafta 65,5 olmustum fakat bugun tartildim 66,5 olmusum geri. bogazimi son zamanlarda tutamiyorum. bugun sabah 1 dilim ekmek yedim oglen bayaaaa bi dondurma yedim aksamda bi kase corba ictim
yarin insallah biraz daha iyi gecer.
pes etmis degilim. verdigim kilolarimida tekrar almak istemiyorum. arada tokezlesekte yola devam :)
ya arkadaşlar bu ayça kayanın diyet listesinde mesela köfte diyor köfte yağsız kıymadan mı olmalı süt diyor bu süt tam yağlı olsa sıkıntı olurmu yoksa light falan mı olacak
merhabalar,
kilo bildirimi 66 olmusumtakildim kaldim su 66 kiloya yarim kilo az veya fazla. Artik 60 gormek istiyoruuuummmm.
KIZLAR 65.500 OLDUMVERMEM GEREKEN KİLO 5.500 KALDI
Kaçyan düştünüz 65.500'e??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?