Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

bende zayıfladığımı hiss ediyorum her kes ne kadar zayıflamışsın diyor istediyim enbiselerin içine gire biliyorum artık amma daha 6 kilo fazlam kaldı hedefim 60 olmakdır inş başarırım

ayyy inşallah canım yaaa bende senin kilona bi düşem yeter bana 10 kilo yaaa 10 kilo daha ama dayanamıyorum ve yiyorum spora devam ama onu bırakmıyorum bugun plates setide aldım inşallah hevele yaparım kurtulurum kilodan yaaa bugun dışarı çıktık eşimle bi kaç parça kıyafet aldım önceden olmayan ve içimde kalan şeyleri aldım çokta güzel oldu eşim çok ince göründüğümü söyledi çok sevindim 10 kılo vermem lazım kurban bayramına kadar allahım hepimize kolaylıklar nasip etsin inşallah

canım benim bu işin esas prinsipi nefsimizin üzerindeki kontroldur biliyorsunne olursa olsun zayıflamak için diyet yaptığın müdetde boğazına hakim olacaksın abur-caburdan vaz keçeceksin istediyin kiloya ulaştıkdan sonra kontolu şekilde az-az yiye bilirsin istediyinden
dün evde dondurma keyfi vardı her kes yedi çokda israr etdiler canım çok istesede her kese inad yeşil çay hazırlayıb içtimbu her kese benim ne kadar kararlı olduğumu gösterdim49:ne yazık ki kabızlık sorunum olduğu için metobalizmam hızlı deyil yoksa çokdan kurtulmuşdum geriye kalan 6 kilomdan
pes etme canım gülen taraf sen ol sonunda kiloların deyil kendine güvenin artacak eşininde yanında daha rahat daha güzel olucaksın

Son düzenleme:

aslında doğru söylüyorsun canım ya bende tutmaya çalışıcam artık araya izin ramazanlık bayram falan girince yemeye geri alıştım şimdi zor oluyor ama allahtan sporumdan taviz vermiyorum yediğim zaman hemen biraz daha spor yapıp aldığım eneriyi harcıyorum şimdiden verdim gibi geliyor sanki

selam kizlar,

uzun zamandir yazamadim. gecen hafta 65,5 olmustum fakat bugun tartildim 66,5 olmusum geri. bogazimi son zamanlarda tutamiyorum. bugun sabah 1 dilim ekmek yedim oglen bayaaaa bi dondurma yedim aksamda bi kase corba ictim
yarin insallah biraz daha iyi gecer.
pes etmis degilim. verdigim kilolarimida tekrar almak istemiyorum. arada tokezlesekte yola devam :)

canım moralini pozma 1 kilo nedir ki inş bir hafta içinde verirsin bundan sonrası için dikkatlı ol

ya arkadaşlar bu ayça kayanın diyet listesinde mesela köfte diyor köfte yağsız kıymadan mı olmalı süt diyor bu süt tam yağlı olsa sıkıntı olurmu yoksa light falan mı olacak

ya arkadaşlar bu ayça kayanın diyet listesinde mesela köfte diyor köfte yağsız kıymadan mı olmalı süt diyor bu süt tam yağlı olsa sıkıntı olurmu yoksa light falan mı olacak

Arkadaşlar ben de bbu gün bu diyete başladım. 71.5 kiloyum. 62 olmak istiyorum. Harfiyen yaparsak ne kadar zamanda gider acaba??? Sabah bol su içtim. ardından 1 kk peynir, 1 dilim çavdar ekmeği, domates salatalık yedim. Beni de aranıza katarsanız sevinirim. 32 yaşındayım bu arada...Verebileceğiniz ipuçları varsa süper olur...

Kaçyan düştünüz 65.500'e??

selam hoş geldin aramıza ben kaçamak yapmadığım hafta mutlaka en az 1kilo 1.500 veriyorum amma kaçamaksız hayat benim için kaçınılmazdır çünkü evimiz hep misafirli geden gelen çok oluyoramma yinede kendimi iyi kontrol etmeyi öyrendim kısacası ben bu diyete tam uymuyorum amma yediyim içtiyim her şeye dikkat ederek zayıflıyorumilk başlarda diyete harfiyen uydum ve 1 ay içinde 6 kilo vermişdim sonradan yiyeceklere saldırdıkca verdiyim 6 kilonun 3 geri aldım sonra dikkat ederek 3.4 ay içinde yavaş-yavaş 8 kilo verdimişde böyle harfiyen sadece diyete uyarsan eger gerçekten en az 5kilo mutlaka verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…