Arkadaşlar ben de bbu gün bu diyete başladım. 71.5 kiloyum. 62 olmak istiyorum. Harfiyen yaparsak ne kadar zamanda gider acaba??? Sabah bol su içtim. ardından 1 kk peynir, 1 dilim çavdar ekmeği, domates salatalık yedim. Beni de aranıza katarsanız sevinirim. 32 yaşındayım bu arada...Verebileceğiniz ipuçları varsa süper olur...
Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)
Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran
İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)
Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve
Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
Egzersizle desteklenmeli.
çok kötü durumdayım.acilen kendime bir liste bulup uygulamalıyım.araştırıyorum günlerdir,bu en mantıklısı geldi.uygulayan arkadaşlar sonuç alabildiniz mi acaba...
Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)
Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran
İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)
Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve
Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
Egzersizle desteklenmeli.
çok kötü durumdayım.acilen kendime bir liste bulup uygulamalıyım.araştırıyorum günlerdir,bu en mantıklısı geldi.uygulayan arkadaşlar sonuç alabildiniz mi acaba...
bence guzel bir liste. kac kilo vermen gerekiyor ve ne kadar zamanda vermek istiyorsun?
bir ay icerisinde 4 kilo vercem kizlar. bana eslik etmek isteyen varmi??? :118:
ben varım ben ben benkasım da nikahım var en az 6-7 kilo vermem gerekli
insallah. ben dun tekrar dikkat etmeye basladim. 67 kilo ile basladim. 10 ekimde 63 olcam insallah. sen kac kilosun?
tamam ccahide4 ve eylultamer kilolrimizinda birbirine yakin olmasida guzel. bi rekabet olur insallah. gunluk menulerimizide yazalim yanlis yapildiginda biri digerini uyarsin. zaten pazartesi gunleri kilo bildirimi yapiliyor ordanda kimin kac kilo verdigini takip ederiz.
yarinden itibaren menumu yazarim.
bir ay icerisinde 4 kilo vercem kizlar. bana eslik etmek isteyen varmi??? :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?