Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

ipuçları varsa süper olur demişsin benim bildiyim ipuçları şunlar yeşil çay yeşil mercimek maydanozbol suyemeklerede tuzsuz sumakve mutlaka bol-bol yağsız yoğurt

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.

Egzersizle desteklenmeli.

çok kötü durumdayım.acilen kendime bir liste bulup uygulamalıyım.araştırıyorum günlerdir,bu en mantıklısı geldi.uygulayan arkadaşlar sonuç alabildiniz mi acaba...

bence guzel bir liste. kac kilo vermen gerekiyor ve ne kadar zamanda vermek istiyorsun?

benim 2. günüm bu diyette suyu daha fazla içtim ve bugün itibariyle sporla da desteklemeye başladım. sabah yarım kilo azaldığımı gördüm 1 günde sanırım vücudumda biriken suları atmaya başladım.

selam arkadaşlar bu diyete bugün başladım.adet dönemim olduğu için tartılmadım.ama kararlıyım sonuna kadar gidicem bu sefer.kaç kilo olduğumu bilmiyorum ama hedef şimdilik 62 .Allah yardımcımız olsun.hep hızlı kilo verdirmeye yönelik şeyler denedim devamını getiremedim.en azından bu diyet gayet sağlıklı ve yormuyor çok fazla.hepimize kolay gelsin...

merhaba kizlar,

bugun icimden hic kilo bildirimi yapmak gelmedi maalesef bir haftada bir kilo almisim ( neyse bugun kacamaksiz bir gun gecirdim. insallah bu hafta boyle devam eder. kendime hedef koydum 10-10 da 63 kilo olcam.

insallah. ben dun tekrar dikkat etmeye basladim. 67 kilo ile basladim. 10 ekimde 63 olcam insallah. sen kac kilosun?

canım bende şuan tam 68 kiloyum ya (( maalesef ...
geçen yıl 57-58 kilo arası gidip geliyorken ne yazıkki bir rahatsızlık geçirdim ve bir süre hem hastane hemde evde yattım , ee biraz da yedim tabii , dikkat te etmedim hiç ve tam 10 kilo almışım yeniden bu kiloyu vermem lazım ....

tamam ccahide4 ve eylultamer kilolrimizinda birbirine yakin olmasida guzel. bi rekabet olur insallah. gunluk menulerimizide yazalim yanlis yapildiginda biri digerini uyarsin. zaten pazartesi gunleri kilo bildirimi yapiliyor ordanda kimin kac kilo verdigini takip ederiz.

yarinden itibaren menumu yazarim.

tamamdır anlaştık ... ben varım , aynen böyle bi takım çalışmasına ihtiyacım vardı gerçekten , çok çok iyi oldu ,
motive olur hem .... e o zaman gazamız mübarek olsun :))

bugün diyette 3. günüm.kızlar şu adet dönemim bitsin tartılayım ben de katılmak istiyorum aranıza.kilolarımız da hemen hemen aynı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…