Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

ben varım ben ben ben kasım da nikahım var en az 6-7 kilo vermem gerekli

insallah. ben dun tekrar dikkat etmeye basladim. 67 kilo ile basladim. 10 ekimde 63 olcam insallah. sen kac kilosun?

tamamdır anlaştık ... ben varım , aynen böyle bi takım çalışmasına ihtiyacım vardı gerçekten , çok çok iyi oldu ,
motive olur hem .... e o zaman gazamız mübarek olsun :))

1 hafta bitti ve tam 2kg gitti:):)hemde arada kacamak yapmama ragmen

ben de varım kızlar 66 kilodan 55 düşmem lazım birbirimizedestek olalım motive edelim böyle bi başına olmuyor

bugün diyette 3. günüm.kızlar şu adet dönemim bitsin tartılayım ben de katılmak istiyorum aranıza.kilolarımız da hemen hemen aynı gibi
merhaba kızlar bende bu diyetle kilo verdim mayıs ayında başlamıştım 2 ayda verdim şimdi tekrar bayladım birbirimize destek olursak başaracağımızı düşünüyorum ben şimdi 74 kiloyum 64 olmak istiyorum en az bayrama kadar 6 kilo vermek istiyorum hepimize kolay gelsin

merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor.benim gayet iyi.zorlanmıyorum.ancak bu diyeti daha önce uygulamış arkadaşlara sormak istiyorum.1.menü,2.menü diye liste var ya ben sıkılmamak için bir gün birini birgün diğerini uyguluyorum.sakıncası olmaz dimi.birde kıymalı dolma var evde yarın öğlen 3 köfte yerine 1 tane küçük dolma yesem içindeki kıyma nede olsa.bir sakıncası olumu siz böyle değişimler yapıyormusunuz.tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim.çok vaktim olmadığı için baştan sona okuyamıyorum topiği.öptüm hepinizi.kolaylıklar diliyorum...

kızlr yaparken zorlanan oldumu ? benım bütün diyetlerim en fazla iki gün sürüyor dayanamıorum normalde yemedişğim şeyleri bile yiesim gelio

merhaba bayanlar aranızda liste yapmayı falan bilen biri diyet günlüklerinde konu acsın orada toplanalım isterseniz AYCA KAYA diyeti yapanlar topiği ben anlamıyorum fazla o işleribende bu diyeti uygulamaya başlıycam p.tesi şimdi başka bi diet yapıorum hepimize kolay gelsin.topik açarsanız kessinnn ordayım vercem bu kiloları başka yolu yokkk....

ben pilav ve makarnayı hayatımdan kovdum
mutluyum yine doğum öncesi halime döndün.
çevremden çok övgü aldım şımardım daaaaa
zorlandım aç kaldım ama değidiiiiii yaaa
27 bedenim yineeee yuuppppp
kendime aslında pek inanmamıştım ama zorlayınca oluyorrr
geçen kış bahar neydi o halimmmm çok kötüydümmmm

not. bol su için..
ev yogurdu yemeye çalışının
günde 2 fincan yeşil çayyy

Son düzenleme:
dün sabah kahvaltısı : 1 dilim kepek ekmek , peynir ve salatalık - domates ,
öğlen : semizotu ve yoğurt
akşam : tavuklu salata ,

bu sabah yine kepek ekmekli peynirli sandviç ,
öğlen bakalım işyerinde ne çıkacak ? ( çıkan yemeğin pilan ve makarnasını yemiyorum )
akşam yine büyük ihtimal tavuklu salata

kızlar sizin diyet nasıl gidiyor

Merhaba arkadaşlar ben aslında uzun süredir bu topiği takip ediyorum ama kurumsal epostalar aldıkları için daha önce üye olamadım. Şimdi dün gece üye oldum, mail aktivasyonunu bekledim ve şimdi yazabildim. Kilom 60 ve boyum 162. Benim hedefim 52 veya 50 olmak. Ama ben sağlıklı ve zor olmayacak bir şekilde kilo vermek istiyorum. Ayda maksimum 8 kilo vermek istiyorum. Tabi ayda 4-2 kilo de olur :)))). Yarın başlıyorum çünkü 1-2 haftadır yediklerime dikkat etmeye çalıştım ve şuan tatlı krizim tuttu. Ben de o yüzden çikolata yiyorum. Sabah kahvaltım genellikle şöyle olacak;
Yarım büyük domates
İncecik doğranmış 1 küçük salatalık
1 dilim uno kepekli ekmek
1-2 yaprak marul
5-8 zeytin
Yrım kibrit kutusu koyun peyniri ben peynir fazla sevmem de)
Tabi epsini yiyemiyorum çünkü fazla geliyorlar. Sabah kahvaltımı 7:10 da bitiriyorum. Öğlen yemeğimi 12:30 da yiyorum. İkindimi saat 5de akşam yemeğimi de 7.30 8.00 gibi yiyebiliyorum.

merhaba kizlar,

diyet nasil gidiyor. kac gundur internet baglantimda sorun vardi sonunda bugun sorun cozuldu fakat hala internetim cok yavas.
hergun aslinda menumu yazacaktim. neyse artik bugunun menusunu yazarim

sabah: 1 dilim ekmek, peynir, zeytin, tahin, marul, maydanoz

ara: yogurt

oglen: disardaydim dayanamadim biskuvi yedim

aksam: yarim lahmacun, marul, ayran

bugunki menum cokda iyi sayilmaz fakat aksam dayanamadim lahmacun yedim. insallah yarinki menum cok daha iyi olacak

merhaba, ben uzun zamandir bu diyeti uyguluyorum. 94 kilodan 67 kiloya bu diyetle dustum. ilk zamanlar neredeyse harfiyyen uydum diyete sadece ekmegi sabah yedim digerlerini aynen uyguladim. sonralari yemek yeme aliskanligi oturdu kendime gore degisiklikler yaptim. yani ilk zamanlar kofte yaziyorsa kesinlikle ordaki yazanlari yaptim sonralari kofte yerine dolma yedigimde oldu.

teşekkürler asude.bende bugün 66 kilo çıktım.moralim bozuldu ama yılmak yok devam edeceğim.gerçi adetimin son günü yinede şişlik var mıdır bilmem.ama devam edeceğim.ben ayda 3 kilo verebilsem razıyım normalde yavaş veririm çünkü.sen spor da yaptınmı çok güzel kilo vermişsin.tebrik ederim

GÜNAYDIN KIZLAR ben diyete tekrar dönüş yaptım bugün ramazandı bayramdı derken dikkat etmedim tekrar 68leri gördüm malesef ama bugün itibariyle tekrar aranızdayım inşallah

Merhaba :) bugün sabah domates salatalık 1 dilim kepek ekmeği 5 zeytin 2 küçük bardak portakal suyu yedim, içtim. Fakat öğlen köfte(adetini hatırlamıyorum max 8) 3 yemek kaşığı bulgur pilavı, 3 yemek kaşığı sumaklı soğan ve salata yedim. Ha 8 adet de patates kızartması, 3 küçük browni(hini eti küçükleri 9lu satıyor ya onlardan) ve ayran içtim. Şuan çok şiştim göbeğim davul gibi oldu. Pişmanım ama anoreksiya hastaları gibi de kusmaya niyetim yok. Akşam ceza olarak 1 tabak yoğurdu ve küp küp doğranmış salatalığı karıştırıp yicem. Yarın görüşürük, herkese kolay gelsin :)))

merhaba kizlar,

nasilsiniz?

dun siteye giris yapabildim fakat konuya cevap ver bolumunden bir turlu birseyler yazamadim. zaten yazacaklarimda cok ic acici degildi cunku diyetim cok kotu durumda. iki gundur diyet falan yapamadim dahada kotusu cok abur cubur yedim bide cok fazla yedim. butun diyet mahvoldu. ufffffff
neyse yarin kaldigim yerden devam.

günaydın kızlar isveç diyetinden çıkıp buraya geldim. bu sabah bende başlıyorum hatta başladım da diyebilirim.artık gelişmeleri yazarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…