ben bıraktım canım 2 ay kadarr ara verdim ama almadım kilo hatta 2 kiloda öyle diyetsiz verdim ama 1,5 kilosunu geri aldım
canım ben günümün 1 saatini spora ayırıyordum 30 dk yürüyüş 20 dk plates 10 bisiklete biniyordum
bu gün reql oldum şişkinliyim var kilo bildirimi yapamıyorum siz nerdesiz kızlar?
ben kilo veremedim sevacım ama bugun tam manasıyla basladım diyete basladığım kiloyu yazıyorum 75.5 kiloyum haftaya yazarım
haftaya iyi haberlerini bekliyorum canım inş ikimizde en az 1 kilo vermiş oluruzamma kaçamak yokkkk
insllah canım sen spor falan yapıyormusun yapıyorsan neler yapıyon ne kaadar yapıyorsun
hayır ne yazık ki yapmıyorum bi ara spor salonuna yazıldım 2 aya kadar getdimve bırakmak zorunda kaldım oğlum benim dışımda kimseye alışamıyor hep ağlıyor evden çıkınca evde bi şeyler yapmaya çalışıyorum sabahları cocuk oyanmadan 6 felan bazan yürüyüşe çıkıyorum amma devamlı deyil çünkü sabahları 6 kalkmak zor oluyor benim için
sevacım düğünden dolayı nete girme fırsatım olmadı o yüzden kilo bildirimi yapamadım 60.9 kiloyum şuanda yolumu yarıladım 15 kilo verdim kaldı 15 kilo hadi hayırlısı :)
teşekkürler canım şuan ki kilo verişimden çok memnunum 10 gündür diyet yapmıyordum sabah öğle akşam hep yedim tabi düğün koşturmacası sayesinde 1 kilo yememe rağmen gitti kiloların az az gitmesi çok daha iyi geçenlerde okudum bir yazıda yağlarla birlikte kaslarda da erime oluyormuş ve bu kalp kaslarını bile eritiyormuş hızlı kilo kayıpları az ama öz vermek sağlıklı vermek daha iyi 1 yıl içinde 30 kilo vermiş olucam hesaplarım tutar ve kilo vermem bu şekilde devam ederse:)
kızlarrr bende 1.73 boyunda 63 kiloyum 5 kilo vermek istiyorum ne yapabilirim? bu diyet faydalı oldumu acaaba ama basenleriden vermek istiyorumm
selam kızlar...
bugün liseden kızlarla bende kahvaltı yaptık
tabi ben koşturmacadan pek yiyemedim
regl döneminde ben pek bişey yiyemem zaten
zayıfladığımı hissediyorum ama bakalım ptesi değişiklik olacakmı tartıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?