10 Gnde 5 Kilo Diyeti - Diyetform.com Türkiye'nin En Güncel Diyet Sitesi
asudecim bu linke tıkla diyet form sitesinde 10 günde 5 kilo ver diyetini buldum amma kopyalamak olmuyorbi göz atsana beyenirsen eger birlikte uygulayalım olmazsa başka diyetlere göz atarız
tama insallah pazartesi tartilalim ve bu diyetede basliyalim.
bu sabah 68 oldum
bende 68.8. naptin yeni diyete basladinmi bugun
gunaydin kizlar,
kilo bildirimi: 67,5 olmusum :)
selam kızlar ben de bu diyete dün başladım. boyum 163 cm daha önce hayatımda hiç 55 in üzerine çıkmamıştım ama hamilelik sırasında 76 kilo oldum. 1 yıl içinde 58 e düştüm.ama 58den 1 gram aşağı inemiyorum.bu diyetle normal kilom olan 50 ye inmek istiyorum inşallah inerim.
bu diyeti tam anlamıyla 1 ay uygulayıp 8 kilo veren oldu mu? eğer olduysa tecrübelerini bizimle paylaşması bizi motive eder.
canım benim de senin gibi boyum 163 .ben de hep 54-55 kilo idim eskiden ama evlenip çocuk doğurunca işler değişti.evlendim 55 ten 68 e çıkTIm üstüne bir de hamilelik ile gelen 20 kilo.anlıyacagın 88 kılo oldum.doğumdan sonra 75 kıloya düştüm 3 ay içinde(hiçbişey yapmadan galiba emzirmenin faydasını gördüm)kızım 7 aylıkken de diyetisyene gittim ve 3 ayda 60 kıloya düştüm.fakat 1 senedir yine kilo aldım çok saldım kendımı ve şu an 70 kıloyum.sen bence çok çok iyi bir kilodasın.çünkü ben doğumdan sonra diyetisyene gittiğimde 2 farklı diyetisyen de hesapladı.163 boy için uygun kılo 58 miş.ikisi de aynı şeyi söyledi.eminim 58 kılo ile gayet hoş görünüyosundur.inşallah darısı başıma.yarın bu diyete başlıyacağım Allah nasip ederse.60 bari olsam bana yeter.sen de bence ideal kılondasın kafana hiç takma güzelim.gayet fitsin bence.
ben bugun başladım sabah domates salatalık yiyemedim sadece bir dilim peynir bir yumurta ve minik poğaca yedim hazırlıksız yakalandım bugun unutmuşum başlayacağımı. arada türk kahvesi içtim öğlen kereviz yedim yanında bir kase yoğurtla ikindide süt içicem masamda duruyor akşamda bol salata ve pırasa yemeği iyi mi sizce bu liste?
konu başlığı açılalı baya olmuş düzenli yapıp gerçekten ayda 8 kilo veren varmı merak eettiğimdiğer şey ise bu diyet bir ay yapılıp bırakılıyormuyoksa devam ediyormusun devamedip de daha fazla kilo veren varmı lütfen cevap verin kızlar eşimle iddaya girdim 2 ayda 15 kilo vermem lazım
Kızlar bende 1.67 boyunda ve 80 kiloyum son 4 yıldır sürekli kilo problemim var uygulamadığın diyet yöntem kalmadı sanırım hedefim 65 kilo( ve artık bu listeyi bayramdan sonra uyguluycam tabii sizin desteğinizle
evet verenler oldu canımamma çok dikkat ve kararlılık gerekdiriyor çok kararlıysan seni desteklerim benimde vermem gereken kilolar var yaklaşık 6 kilo vermem gerekiyor hedefim 60 olmak şu an 66 dayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?