Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

liste için teşekkürler.bakalım kilom konusunda neler olacak.

aLeStA sen 3 sene önce 86 kilomuydun 76 ya düştün geri hiç kilo almadıysan bu büyük bir başarı seni tebrik ederim.

arkadaşlar sizi yanlış yönlendirmek istemem ama ben o kadar hızlı kilo vermek istemiyorum. yavaş yavaş kilo vermenin daha kalıcı olduğunu düşünüyorum. ayda 3-4 kilo benim için daha sağlıklı olacak.ve vermeyi başarırsam bu benim için devrim olacak

selammm millettt

işlerin yoğunluğundan yazamadım bikaç gündür ,,,
veee 3 kilo gitti kızlar
66 ile başladım , 63 oldum hiyaaaaaaaaa
devammm
57-58 olana kadar

selammm millettt

işlerin yoğunluğundan yazamadım bikaç gündür ,,,
veee 3 kilo gitti kızlar
66 ile başladım , 63 oldum hiyaaaaaaaaa
devammm
57-58 olana kadar

tebrik ederim canım

ben tatilden sonra bir türlü kendimi toparlıyamıyorum kaçamaklar yapıyorum bu gün çok kararlı uyandım kaçamak yapmamak konusunda bakalım ne olucak

tebrik ederim canım

ben tatilden sonra bir türlü kendimi toparlıyamıyorum kaçamaklar yapıyorum bu gün çok kararlı uyandım kaçamak yapmamak konusunda bakalım ne olucak

teşekkür ederim canım
olsun toparlarsın umarım :)) kasım da nikahım olacak bu beni iyice motive ediyo , o günü düşünerek gaza getiriyorum kendimi ...

salmak yok kendinizi kızlar , zararın neresinden dönersek kardır

hadi bende yarın 1 haftada 3.5 kilo verdirene başlıyorum hayırlısı olsun hepimize :)

seni çok iyi anlıyorum bende dügünümde çok güzel ve zayıf olmak istiyordumdüğün günü tam 58 kiloydumsonra kilo aldım şişmiş balona döndümsonra diyet felan yapınca 66 düştüm amma hedefim 60 kilo olmak

slm kizlar,

nasilsiniz?

ben kotuyum maalesef. gecen hafta diyetim cok guzel gecmisti fakat bu hafta bi o kadar kotu gecti :)

neyse kaldigim yerden devam ediyorum. bu kacamaklarin kilomu nasil etkiledigni bilmiyorum cunku pazartesiye kadar tartiya cikmicam. pazartesi insallah tartiya cikinca sok olmam.

asude aynan senin gibi benimde haftam çok kötü keçdi kendimi heç kontrol edemedim çok üzgün ve sinirliyim canım

selam bayanlar ben bu diyete başlamak istiyorum
benide aranıza alır ve yardımcı olursanız sevinirim
bi 15-20 kilo vermem lazım ne yazıkki

selam bayanlar ben bu diyete başlamak istiyorum
benide aranıza alır ve yardımcı olursanız sevinirim
bi 15-20 kilo vermem lazım ne yazıkki

hoş geldin zayıflamak hem çok kolay hemde çok zor bir işgerçekten karalıysan eger aramızda kal yavaş-yavaş her hafta bazen 1 kilo bazen 2 kilo bazen heç kilo veremiye bilirsin amma bu senin moralini pozmamalı çünkü zaten bi günde almadık bu kiloları bi günde verelim deyilmi?pazar erteleri tartılma günlerimiz kararlıysan hemen şimdi başla ve ya bu gün istediyini ye yarın sabahdan başla

Son düzenleme:
merhaba kizlar,

nasilsiniz?
bugun tartiya ciktim ve 2 kilo almisim. evet 1 haftada 2 kilo. nasil basardim bilmiyorum ama basarmisim neyse suanki kilom 68

selam kızlar benimde diyetimin bugun 5 ci günü olucak ve 1 kilo 500 gram civarında falan verdimm inşallaahh devamıda gelirr bırakmam umarım yanlız sporlada desteklemem lazımm sizin yaptğınızz veya önerebileceğiniiz bi spor varmı yardımcıı olursanızz çokk sevinirimm yaaa

napcaz sevacim. kendimizi nasil toparlayacaz?

ufff son kilolari kolay veririm hedefe ulasmak uzereyken daha bi azimli olurum diye dusunuyordum tam tersi oldu.

asude canım heç moralini pozma ve kendini sakın bırakma şu an için sabrdan başka yapa bileceyimiz bi iş yok ben diyorum ki içtiyimiz suyun miktarını çokaltmak lazımhemde yeni bi diyet uygulasak bir hafta için nasıl olur sence?buraya kadar gelmişken kendimizi bıraksak sonumuz olur kilolar geri dönür baksana bir az boş bulunan gibi 2 kilo ladık ikimizde

merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza.fakat bu listeyi ve sizin verdiğiniz kilolorı ilk günden beri hep okuyorum.artık bende zayıflamak istiyorum.motivasyona ihtiyacım var.ciddi olarak pazartesi diyete başladım.beni de aranıza alır msınız? kilom 77

haklisin canim. peki hangi diyeti uygulayalim? yok pes etmek yok. mutlaka devam edecez. uygulamayi dusundugun bi diyet varmi bi hafta icin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…