kızlarr bende yarın baslamak istiyorumm suan 76 kıloyumm 50 kıloya dusmek istiyorum bayrama kadar 5 kılo versem bıle yeterlı olacakk. bundan 3 sene önce falan burdan bı dıyet programı uygulamıstım ve tam 10 kılo vermıstım inş. yine veririm
selammm millettt
işlerin yoğunluğundan yazamadım bikaç gündür ,,,
veee 3 kilo gitti kızlar
66 ile başladım , 63 oldum hiyaaaaaaaaa
devammm
57-58 olana kadar
tebrik ederim canım
ben tatilden sonra bir türlü kendimi toparlıyamıyorum kaçamaklar yapıyorumbu gün çok kararlı uyandım kaçamak yapmamak konusunda bakalım ne olucak
hadi bende yarın 1 haftada 3.5 kilo verdirene başlıyorum hayırlısı olsun hepimize :)
slm kizlar,
nasilsiniz?
ben kotuyum maalesef. gecen hafta diyetim cok guzel gecmisti fakat bu hafta bi o kadar kotu gecti:)
neyse kaldigim yerden devam ediyorum. bu kacamaklarin kilomu nasil etkiledigni bilmiyorum cunku pazartesiye kadar tartiya cikmicam. pazartesi insallah tartiya cikinca sok olmam.
selam bayanlar ben bu diyete başlamak istiyorum
benide aranıza alır ve yardımcı olursanız sevinirim
bi 15-20 kilo vermem lazım ne yazıkki
merhaba kizlar,
nasilsiniz?
bugun tartiya ciktim ve 2 kilo almisim. evet 1 haftada 2 kilo. nasil basardim bilmiyorum ama basarmisimneyse suanki kilom 68
asudecim aynan senin gibi bende 2 kilo aldım ve şu an 68
napcaz sevacim. kendimizi nasil toparlayacaz?
ufff son kilolari kolay veririm hedefe ulasmak uzereyken daha bi azimli olurum diye dusunuyordum tam tersi oldu.
asude canım heç moralini pozma ve kendini sakın bırakma şu an için sabrdan başka yapa bileceyimiz bi iş yokben diyorum ki içtiyimiz suyun miktarını çokaltmak lazım hemde yeni bi diyet uygulasak bir hafta için nasıl olur sence?buraya kadar gelmişken kendimizi bıraksak sonumuz olur kilolar geri dönür baksana bir az boş bulunan gibi 2 kilo ladık ikimizde
haklisin canim. peki hangi diyeti uygulayalim? yok pes etmek yok. mutlaka devam edecez. uygulamayi dusundugun bi diyet varmi bi hafta icin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?