Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

birde birşey daha sorucam bu diyet haftada 3,2 kilomu verdiriyor ayda 8 mi?kişi belli bir kilo verdiğinde beyin sinyal gönderiyormuş ve kıtlık durumuna geçiyormuş o yüzden bir süre koruma programına alıyormuş bünye.ben o yüzden sordum biliyorum tabi metobolizmaya göre değişir ama diyete tam uyup bir ayda ve iki ayda toplamda kaç kilo verdiniz?

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum..

yarın 1 kasım.. ve bu diyete başlamak istiyorum.

bende yeni üye oldum direk bu konu dikkatımı çekti ihii :) bugun başladım direk şuan 1.75 boyum kilom 85 fazlalığım baya var yani umarım başarlı olurum :)

ben birşeyi farkettim bu diyet amerikan kalp vakfı diyeti-2 nin çok ama çok benzeri bir iki şey dışında aynısı hatta:44:

AMERİKAN KALP VAKFI DİYETİ - 2

Hedef: 1 ayda ortalama 10 kilo
Günlük kalori: 1300 Kcal

10 kilo fazlası olanların yapabileceği bu diyet tüm besin öğelerini içeriyor. Bu diyette erkekler, günlük porsiyonu yüzde 50 artırabilir. 4 haftada 10 kilo vermek mümkün.

Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.

BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ

30 GÜN BOYUNCA

Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.

Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)

İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta

Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek

Gece : 2 porsiyon meyve.

AHA nedir bilmiyorum ama nette gezinirken amerikan kalp vakfı diyeti2 yazıyordu tıkladım ve şaşırdım ayça kayanın diyetinden pek farkı yok ve bu diyet uzun yıllardırda varmış bir zamanlar çok popülermiş

selam kızlar hepiniz hoş geldiniz ben konu sahipiyim yaklaşık 2.3 gün oldu nete girmediyim yoksa hep burdayım evet yaklaşık 30 bayandan ibaret bi topikimz vardı amma zamanla hepsi pes etdiler biliyorsunuz diyet yapmak için çok güclü irade lazımbu diyetle gerçekten çok sağlıklı olarak haftada 3.5 diyor amma en az 2 kilo vereceyiniz qaranti amma gerçekten harfi-harfine uyarsanız egermesela bol suyunuzu ve yeşil çayınızıda içerseniz gerçekten çok başarılı olursunuzben burdayım kızlar heç merak etmeyin 10 kilo verdim sonra 10. günde 4.500 verdim amma kızlar desteyim ve iradem yok diye hep kilolarımı geri alıyorum çünkü bir az zayıfladığımı görünce yiyeceklere saldırıyorumkızlar bu diyete devam etmek istiyen varsa ben burdayım pazar erteleri tartılma günümüz olsunve devam etmek istiyen varsa başlanğıc kilonuzu yazın listeye ekleyim isminizi

merhaba bu diyete bende başladım. sabahtan beri baya iyi gidiyorum. acıkmadım . yeme krizlerine girmedim . inşallah böyle devam ederim. tam 10 kilo vermem gerek . hadi hep beraber bu işi bitirelim. ben varım diyorum.

merhaba bu diyete bende başladım. sabahtan beri baya iyi gidiyorum. acıkmadım . yeme krizlerine girmedim . inşallah böyle devam ederim. tam 10 kilo vermem gerek . hadi hep beraber bu işi bitirelim. ben varım diyorum.

:hoş geldin canım bende varımyalnız bu gün iyice kaçırdım sabahdan varım
bu diyeti yaparken yeşil çayının içine keklik otu kakule karanfil ve ya rezene koyarsın aclık hissini iyice kapatcak yalnız yeşil çayı acken içme yemekden sonra ve yemeye getmemişden 20 dak felan önce çünkü yeşil çay tek başına içildiyinde çok aclık hissi veriyor ve tonsiyonu aşağı salıyor

evet bende varım umarım yarı yolda bırakmam şimdilik öyle niyetim yok kilom72,6 hedef 57 herkese başarılar kızlar destek olun bana nolur

seva merhaba ben bu topigi uzun süredir akip ediyorum sne hep buradasınn.
sen toplamda 10 kilo vermişsin dimi dogru anlamışım?
birebir uydun mu bu listeye ban ekmek oranı biraz fazla geldi sanki özellikle bu ikindi vakti tost mesela
yada tek tip diyetlere alıştıgımız için bu liste fazla geliyor bilmiyorum.

canım ben günde 3 defa ekmek kulandımfakat her öyünde 2 dilim ekmek deyil 1 ekmek kulandım mesela sabah 1 ögle 1 akşam1 canım ikindi vakti tost yemeden ayran ve ya yoğurt içtim

Son düzenleme:
kızlar bu gün yediklerim

sabah
1d ilim çavdar ekmek az peynir domates ve salatalık 1 bardak şekersiz çay

ögle
haşlanmış tavuk sebze yoğurt 1 d ekmek yemeyi düşünüyorum

seva bende senin gibiyim birz kilo veriyim sonra hemen yemeye başlıyorum bu huyumdan nefret ediyorum. ben çocukluğumdan beri kiloluydum takii 17 yaşıma kadar boyum 1.59 ve o zamanlar 77 kiloydum. Bir azimle spora başladım, akşam yemek yemedim, abur cubur'u çıkardım hayatımdan. 60 kiloya düştüm hayatımda ilk kez. ama sonra saldım kendimi şuan 63-64 gidip geliyorum. yazılarınızı 1 aydır takip ediyordum 1 kasımdan itibaren yapmaya başladım bu sabah tartıldım 62.9 kiloyum benide aranıza alınn, hedefim 55

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…