birde birşey daha sorucam bu diyet haftada 3,2 kilomu verdiriyor ayda 8 mi?kişi belli bir kilo verdiğinde beyin sinyal gönderiyormuş ve kıtlık durumuna geçiyormuş o yüzden bir süre koruma programına alıyormuş bünye.ben o yüzden sordum biliyorum tabi metobolizmaya göre değişir ama diyete tam uyup bir ayda ve iki ayda toplamda kaç kilo verdiniz?
ben birşeyi farkettim bu diyet amerikan kalp vakfı diyeti-2 nin çok ama çok benzeri bir iki şey dışında aynısı hatta:44:
AHA nedir bilmiyorum ama nette gezinirken amerikan kalp vakfı diyeti2 yazıyordu tıkladım ve şaşırdım ayça kayanın diyetinden pek farkı yok ve bu diyet uzun yıllardırda varmış bir zamanlar çok popülermiş
bu sorunun cevabını bende merak ediyorum..
yarın 1 kasım.. ve bu diyete başlamak istiyorum.
merhaba bu diyete bende başladım. sabahtan beri baya iyi gidiyorum. acıkmadım . yeme krizlerine girmedim . inşallah böyle devam ederim. tam 10 kilo vermem gerek . hadi hep beraber bu işi bitirelim. ben varım diyorum.
selam kızlar hepiniz hoş geldiniz ben konu sahipiyim yaklaşık 2.3 gün oldu nete girmediyim yoksa hep burdayım evet yaklaşık 30 bayandan ibaret bi topikimz vardı amma zamanla hepsi pes etdilerbiliyorsunuz diyet yapmak için çok güclü irade lazım bu diyetle gerçekten çok sağlıklı olarak haftada 3.5 diyor amma en az 2 kilo vereceyiniz qaranti amma gerçekten harfi-harfine uyarsanız eger mesela bol suyunuzu ve yeşil çayınızıda içerseniz gerçekten çok başarılı olursunuz ben burdayım kızlar heç merak etmeyin 10 kilo verdim sonra 10. günde 4.500 verdim amma kızlar desteyim ve iradem yok diye hep kilolarımı geri alıyorum çünkü bir az zayıfladığımı görünce yiyeceklere saldırıyorum kızlar bu diyete devam etmek istiyen varsa ben burdayım pazar erteleri tartılma günümüz olsun ve devam etmek istiyen varsa başlanğıc kilonuzu yazın listeye ekleyim isminizi
seva merhaba ben bu topigi uzun süredir akip ediyorum sne hep buradasınn.
sen toplamda 10 kilo vermişsin dimi dogru anlamışım?
birebir uydun mu bu listeye ben ekmek oranı biraz fazla geldi sanki özellikle bu ikindi vakti tost mesela
yada tek tip diyetlere alıştıgımız için bu liste fazla geliyor bilmiyorum.
evet bende varım umarım yarı yolda bırakmam şimdilik öyle niyetim yok kilom72,6 hedef 57 herkese başarılar kızlar destek olun bana nolur
ben destek olurum sanaamma asl sen destek ol kendine bu işi kafanda bitir önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?