Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

kızlar sabah 1 dilim ekmek şekersiz çay domates salatalık bir azda peynir yedim

ögle yağsız yumurtalı omlet yoğurt 1 dilim cavdar ekmek salata yedim

akşamada yeşil mercimek ve salata yemeyi düşünüyorum

kızlar ben bu diyetin denildiği gibi kilo verdirdiğine daha inanamadım arada diyeti bozsamda çok hassasiyet gösterdiğim zamanlarda daha çok kilo vermem lazımdı yerimde sayıyorum ama son kez bir hafta hiç şasırmadan deniycem bende mi problem yoksa başka birşeydemi görecem

Daha ilk günden çok güzel başladığım diyetim kayınvalidemin sabotesi ile bozuldu.
akşam 1 gözleme yedim. Çok yağlı değildi ama nasıl eriticem bilmiyorum. :26:

ben geldim :))

ara biraz uzadi fakat ancak geldim. o kadar yogundumki. bilgisayarimdada sorun var arada takiliyor vaktimde cok olmayinca yazamadim ama ilk firsatta geldim.
iki gundur yediklerime dikkat etmeye calisiyorum. her ne kadar tam istedigim gibi bir liste olusturamasamda olcak zamanla.

bugunki menum:

sabah: cok acil evden ciktim ancak disarda kahve icebildim.

oglen: sebze corbasi, 3 kasik dolma

ara: 2 hurma, azicik muz

aksam: 1 dolma, 3 kasik yogurt

ara: azicik cekirdek

herkese merhabaaaa kızlarr kac aydın iremiyorum internetim yoktu beni unutmuşsunuzdur kesin diyete bayagıdır ara verdim 87 kilodan 71 kiloya inmiştim ama bu gunlerde tekrar 3 kilo aldım ama yarın tekrar diyete başlıcam kararlıyım busefer ideal kiloma ulasmadan bırakmıcam artık iyice rahatsız olmya başladım eşim hani zayıflayacaktın deyip duruyor sinirlerim bozuk sporla desteklemem gerek inşallah bu sefer basarıcam herkese kolay gelsin

günaydın kızlar,

yazmaya yüzüm yok arkadaşlar bana bişeyler oldu yiyor yiyor yiyorum.kendime engel olamıyorum.hergün yarın böyle olmıcak diyorum aslında öğlen ve gündüz de fena gitmiyorum ne oluyorsa işte akşam oluyor.offff yaaa toparlanmalıyım.:18:

Yaklaşık 2,5 gündür yapıyorum diyeti...Diyetle birlikte hayatımda olan değişiklikleri sayayım önce....
1. Beyaz ekmek yerken,hayır diyip burun kıvırdığım buğday ekmeğine başladım...Tok tutuyormuş insanı anlamış oldum...
2. Çayıma 3 şeker atarken 1, çayıma 2, ikinci çayıma tek şeker atarak içtim...
3. Günde muhakkak 1 paket tutku yiyen ben,tamamen bıraktım...

Bugün yediklerimse şunlar.
Kahvaltı... 1 dilim buğday ekmeği,
1 kibrit kutusu peynir,
Domates,salatalık,
1 haşlanmış yumurta
2 çay...
Bugün tartılıcam.Kilomu bilmiyorum tam olarak.72 civarı diye düşünüyorum.Bakalım ne olacak...Tutkuyu akşam yatmadan yiyordum ve su içip yatıyordum.Varın szin düşünün nasıl şiştiğimi...Bunun nedenide kocamın akşam evde olmaması.Can sıkıntısı...Ama artık yemiyorum.Akşam yemeğinden sonrada bir şey yememeye çalışıyorum...Ha bol su içiyorum....Zayıflıycam biliyorum...heyyoo....

günaydın arkadaşlar
sabah 2 dilim kepekli ekmek az peynir ve maydanoz yedim
ara 1 mandalina
öğle
salata
akşam
yumurtalı ıspanak
akşam yatmadan önce 1 kase yoğurt yiyorum
muhakkak yiyorum .
kızlar bugün kaçamak günü 1 çikolatalı gofret yemeği düşünüyorum
menülere eksiksiz uymaya çalışıyorum
dünden bugüne aynıyım ama olsun bozmadan devam

Ha birde spor olarak kızımın peşindeki koşturmaları saymazsam Lesli yapıyorum.Öğleden sonra...Sıkılaştıracak vücudumu biliyorum....

günaydınnnn kızlarr; bugün ki kahvaltım
1 dilim kızarmış ekmek , 1 adet çeri domates , 2 zeytin , 1 adet salatalık
açımmmmmmmmmm kızlarr çok açımmmm :18::18:

hayır canım unutmadık seni hoş geldin

ya aynan ben de senin gibiyim en zayıf tarafım akşamlartüm günü diyet çok iyi gediyor akşam oldumu canım olmazları çekiyor offffffffffffffffffffffen kötüsü bu durum bende deyişmiyorne olardı sanki sabahları canım bi şey çekseydi o zaman akşama kadar spor yürüyüş yapıb telafi ederdim amma akşamlar olmuyor tüm günü iş-güc cocukların elinden çok yoruluyorumzaten canımın akşamları bi şey çekmesinin sebebide budur cocuklar uyuyor tüm işlerimi akşama kadar görmüş oluyorum ve rahatlıyınca tv karşısına keçib bi şeyler atıştırmak istiyorum

kızlar bu gün atışdırmak günüydü deyilmi ben kendim için krem-şantiden dondurma yaptım bide canımın en çok çekdiyi şey günlerdir pitzayı bu gün yemeyi düşünüyorumamma gerçekten çok utanıyorum bunu kendime reva gördüyüm için amma haftada bi kere heç olmazsa kaçamak olmazsa hayat keçmezki

amma kaçamak yapmak uğrumda deyil ehtiyacım yok diyenler çok şanslı ve çarşamba gününü kendine kaçamak günü seçmesinler

Selam kızlar,
Dün akşamki kaçamaktan sonra bugün diyetime tam uyucam inşallah. Dün akşam yediğim sanırım bana uzun süre yeter.

bugün sanırım güzel gidicem benim mmenüm.

sabah
çeyrek yufka az peynir domates, salatalık, limonlu otlar

Öğle
Çupra ızgara
salata
1 dilim kepekli ekmek

5 gibi de 1 kase sebze çorbası ve salata yerim ara öğün olarak ana öğün gibi oldu ama

7-8 arası 1 saat yüzücem

sonra da yine 1 kase çorba ve salata yerim.

selam kızlar
ögle salatanın yanında 1 dilim tramaisu yedim. bu da benim kaçak olsun . dahada bişey yemem .
akşama takatim pek olmuyor spor haftasonuna kalacak

Öğle 1 baget,bir kase yoğurt,1 dilim ekmek yedim.Şimdi bolca su içme zamanı.Ve leslie yapıcam birazdan...Eşimide ikna ettim her gün ne yiyorsam onada vericem.Ha bir de tartıldım 72 kiloyum...Eşimde 120 :) Haftaya sonuçları bildircem heyecanla bekliyorum nolcak diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…