canım aynen bende çok merak ediyorum kilomu ama pazartesiye kadar tartılmıcam inş:))mrb kızlar bu sabah kahvaltıda kendime yağsız bi tost yaptım şekersiz çayla birlikte
öğlen bir elma ve bir kase yoğurt yedim ama akşam yemeğinde yağsız makarna yapıcam peynirle yicem bi tabak çok canım istiyo.pazartesi sabahını iple çekiorum acaba kilo verebildim mi çok erak ediyorumm.tartılamamk için kendimi zor tutuyorum
bende çok merak ediyorum sonucuuuuu:)Tam gaz devam...Sabah 1 çay,1 dilim ekmek,salatalık domates,peynir,yumurta yedim.Öğlen 1 baget 1 kase yoğurt,1 dilim ekmek yedim.Saat 4 gibi tost,ayran ve portakal yiycem sonrada akşam yemeği...Canım tatlı çekiyor :) Başetmeye çalışıyorum ama kararlıyım yemiycem yemiycem yemiycem...Birazdan sporumuda yapıcam...Ben çarşamba tartıldığım için haftayada çarşamba tartılcam.Çok merak ediyorum sonucu yaa...
inş herkes hedefine ulaşır canım::)selam kızlar bu gün yediklerim
sabah sebze domates dilim eklmek şekersiz çay azacık penir
arada 1 hayva yedim
öglen haşlanmış tavuk sebze yoğurt 2.3 kaşık karabuğday pilav
inş bu gün asla kaçamak yapmıyacağım
hedefim yeni yıl başına kadar 60 olmak
Şu ilk yazan diyetlemi 15 kilo verdin? hadi ya...Ay bak daha heveslendim şimdi...Nedense hiç zorlanmıyorum.Beni en çok zorlayacak şey çikolatasızlık :) Çarşamba kaçamak gününü bekliyorum.Daha yeni başladım o yüzden haftaya...Ya zaten bu şekilde bir düzen istiyordum kendime.Çok iyi oldu...İnşallah sağlıkla kilolarımızı veririz...
merhaba kızlar
sabah tartıldım 500 gr artıdaydım .moralman sıfırdım . o sinirle bir güzel yarım ekmek le yapılmış tost yedim. az helva tırtıkladım.
yesemde aynı yemesemde kilo alıyorum dedim. öğlene doğru beni aldı pişmanlık . olsun elbet bir yerde vücut pes edecek . eritecek o yağları dedim. öğlen yemek yemedim. 1 tane greyfurt yedim. bana ceza akşamda salata ve çorba başka birşey yokk.
ya canım aylardır aldığın kiloları 1.2 haftadamı vermek istiyorsun sabırlı ol bir azinş kilo vermen hızlanır
Haklısın ama ben bir yıldır kilo isleriyle uğraşıyorum 72kilo ile başladım 61 e kadar düştüm 65e kadar geri çektim ciktim moralim bozuluyor eski hevesim azmim yok böyle de mutlu değilim kilo işi bende resmen takıntı oldu durum bu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?