Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Ben kendimi aç hissetmiyorum,çünkü normalde 2 öğün yiyordum,şimdi 4 öğün oldu.dengeledim tam anlamıyla.Gerçi yeni başladım belki ileriki zamanlarda acıkırım bilmem :)

bende diyete başladığımdan beri aç hisediyorum psikolojikte olabilir.şu pazartesi gelsede baksak kilomuza:)

supersin canım valla ama yılmak yok devam hep beraber verecez kiloları daha öncede yaptım ben bu diyeti 15 kilo verdim şimdide 10 kilo vermem lazım 64 kilo olmak istiyorum artık ilk gunler zor geciyor ama 1 hafta sonra vucut alısıyor böyle yemeye ve artık yasam tarzı haline dönuyor daha sonrasında bile yaglı yemekler yiyemiyorsun zaten ekmek fazla sevmiyorsun pasta börek pek cazip gelmiyor zaten iş 1 haftayı atlatmakta
evet canım bozmak yok arada kacamak yapabiliriz ama bu diyetimizin bozulduugu anlamına gelmez ögundeki baska bir seyi yemeyiz o kadar

Ben kendimi aç hissetmiyorum,çünkü normalde 2 öğün yiyordum,şimdi 4 öğün oldu.dengeledim tam anlamıyla.Gerçi yeni başladım belki ileriki zamanlarda acıkırım bilmem :)

yok canım ilerki zamanda vucut alısıyor hiç açlık hissetmiyorsun aksine iştah kaybı baslıyorözellikle yaglı yemeklere tatlı turlerine karsı

kızlar bu gunki diyet listemi yazayım aslında birazda kalori hesabı yaparakta veriyorum kiloları
sabah: 1 haslanmıs yumurta
3 zeytin
1 közlenmiş biber
1 dilim ekmek
1 bardak az sekerli yesil çay
1 kasık pekmez
ögle : 5mercimek köfesi
salata ayran
aksam :kabak yemegi
3 kasık pilav
ayran
ve yatmadan 1 saat öncede elma ve mandalina
spor olarakta .: 30dk yürüyüş 10 dk bisiklet

Şu ilk yazan diyetlemi 15 kilo verdin? hadi ya...Ay bak daha heveslendim şimdi...Nedense hiç zorlanmıyorum.Beni en çok zorlayacak şey çikolatasızlık :) Çarşamba kaçamak gününü bekliyorum.Daha yeni başladım o yüzden haftaya...Ya zaten bu şekilde bir düzen istiyordum kendime.Çok iyi oldu...İnşallah sağlıkla kilolarımızı veririz...

Tostumu,salatamı yedim ayranımı içtim.portakal yemedim şuan yemek istemedi canım.Akşam yemekten sonra yerim onu...

Bende bu gün arada tost falan yerine sebze çorbası ve yoğurtlu salata yedim. Akşam yüzmeye gitmeden biraz yiyimde dedim sonra çok fazla yemem. Hatta inşallah hiç yemem.

Son düzenleme:
selam kızlar bu gün yediklerim
sabah sebze domates dilim eklmek şekersiz çay azacık penir
arada 1 hayva yedim
öglen haşlanmış tavuk sebze yoğurt 2.3 kaşık karabuğday pilav

inş bu gün asla kaçamak yapmıyacağım

selam kızlar bu gün yediklerim
sabah sebze domates dilim eklmek şekersiz çay azacık penir
arada 1 hayva yedim
öglen haşlanmış tavuk sebze yoğurt 2.3 kaşık karabuğday pilav

inş bu gün asla kaçamak yapmıyacağım

hedefim yeni yıl başına kadar 60 olmak

mrb kızlar bu sabah kahvaltıda kendime yağsız bi tost yaptım şekersiz çayla birlikte
öğlen bir elma ve bir kase yoğurt yedim ama akşam yemeğinde yağsız makarna yapıcam peynirle yicem bi tabak çok canım istiyo.pazartesi sabahını iple çekiorum acaba kilo verebildim mi çok erak ediyorumm.tartılamamk için kendimi zor tutuyorum

Kızlar önce dün akşamdan başlayayım. Gündüz gayet güzel uymama rağmen akşam yüzdükten sonra eve gittim ki evde hamsi tava varmış. Neyse yedim artık gine. Sabah kalktım değişmemiş neyse ki yine tartı. Gündüz her şey çok güzel gidiyor akşam olunca sapıtıyorum. Neyse bu akşam için kendime kıvırcık doğradım akşam canım atıştırmak isterse kıvırcıkları kemircem

kızlar ben bugün oruçluyum . akşama ne yerim hiç bilöiyorum.bakalım ne bulursam a rtık

Tam gaz devam...Sabah 1 çay,1 dilim ekmek,salatalık domates,peynir,yumurta yedim.Öğlen 1 baget 1 kase yoğurt,1 dilim ekmek yedim.Saat 4 gibi tost,ayran ve portakal yiycem sonrada akşam yemeği...Canım tatlı çekiyor :) Başetmeye çalışıyorum ama kararlıyım yemiycem yemiycem yemiycem...Birazdan sporumuda yapıcam...Ben çarşamba tartıldığım için haftayada çarşamba tartılcam.Çok merak ediyorum sonucu yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…