supersin canım valla ama yılmak yok devam hep beraber verecez kiloları daha öncede yaptım ben bu diyeti 15 kilo verdim şimdide 10 kilo vermem lazım 64 kilo olmak istiyorum artık ilk gunler zor geciyor ama 1 hafta sonra vucut alısıyor böyle yemeye ve artık yasam tarzı haline dönuyor daha sonrasında bile yaglı yemekler yiyemiyorsun zaten ekmek fazla sevmiyorsun pasta börek pek cazip gelmiyor zaten iş 1 haftayı atlatmaktaYaklaşık 2,5 gündür yapıyorum diyeti...Diyetle birlikte hayatımda olan değişiklikleri sayayım önce....
1. Beyaz ekmek yerken,hayır diyip burun kıvırdığım buğday ekmeğine başladım...Tok tutuyormuş insanı anlamış oldum...
2. Çayıma 3 şeker atarken 1, çayıma 2, ikinci çayıma tek şeker atarak içtim...
3. Günde muhakkak 1 paket tutku yiyen ben,tamamen bıraktım...
Bugün yediklerimse şunlar.
Kahvaltı... 1 dilim buğday ekmeği,
1 kibrit kutusu peynir,
Domates,salatalık,
1 haşlanmış yumurta
2 çay...
Bugün tartılıcam.Kilomu bilmiyorum tam olarak.72 civarı diye düşünüyorum.Bakalım ne olacak...Tutkuyu akşam yatmadan yiyordum ve su içip yatıyordum.Varın szin düşünün nasıl şiştiğimi...Bunun nedenide kocamın akşam evde olmaması.Can sıkıntısı...Ama artık yemiyorum.Akşam yemeğinden sonrada bir şey yememeye çalışıyorum...Ha bol su içiyorum....Zayıflıycam biliyorum...heyyoo....
evet canım bozmak yok arada kacamak yapabiliriz ama bu diyetimizin bozulduugu anlamına gelmez ögundeki baska bir seyi yemeyiz o kadargünaydın arkadaşlar
sabah 2 dilim kepekli ekmek az peynir ve maydanoz yedim
ara 1 mandalina
öğle
salata
akşam
yumurtalı ıspanak
akşam yatmadan önce 1 kase yoğurt yiyorum
muhakkak yiyorum .
kızlar bugün kaçamak günü 1 çikolatalı gofret yemeği düşünüyorum
menülere eksiksiz uymaya çalışıyorum
dünden bugüne aynıyım ama olsun bozmadan devam
Ben kendimi aç hissetmiyorum,çünkü normalde 2 öğün yiyordum,şimdi 4 öğün oldu.dengeledim tam anlamıyla.Gerçi yeni başladım belki ileriki zamanlarda acıkırım bilmem :)
hayır canım unutmadık seni hoş geldin
aç olmaktan nefret ediyorum!!!!!!!!
aç olmaktan nefret ediyorum!!!!!!!!
supersin canım valla ama yılmak yok devam hep beraber verecez kiloları daha öncede yaptım ben bu diyeti 15 kilo verdim şimdide 10 kilo vermem lazım 64 kilo olmak istiyorum artık ilk gunler zor geciyor ama 1 hafta sonra vucut alısıyor böyle yemeye ve artık yasam tarzı haline dönuyor daha sonrasında bile yaglı yemekler yiyemiyorsun zaten ekmek fazla sevmiyorsun pasta börek pek cazip gelmiyor zaten iş 1 haftayı atlatmakta
Bu diyete gerçekten uyuyormusun. Çünkü uyduğunda pek aç kalma şansın olmaz. Baksana tost bile var. Kendini aç bırakmak çok yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?