hoşgeldin canım inş hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz:)Arkadaşlar selam,
Bende katılmak istiyorum aranıza. Sürekli bakıp duruyorum, bir kaç kez de niyetlendim ama bir türlü başlayamamıştım. Bu sefer başlamak istiyorum artık. Beni de listenize eklerseniz sevinirim.
Kilom: 55
Boy: 1,55
Hedefim de 48 kilo olmak. Hemen söyleyeyim boy kısa olduğu için 48 kiloya düşmek istiyorum. Aslında evet aman aan fazlalığım yok ama ben ideal kilomda olmak istiyorum ve kendimi saldım mı iyice ipin ucunu kaçırıyorum.
kaçamak günü olsunda farketmez:))kızlar kaçamak günümüz Carsamba mı olsun yoksa perşembe?
bayanlar kilo bildirimlerinizi yapın listeye eklemem lazım
yeni gelenler hoş geldiniz
seva canım ben geçen hafta 63.7
bu hafta 62.9
Demk burdaydın he. gizli gizli ayça Kaya yapıyormuşsun. Benden kaçarmı takipteyim
teşekkür ederidm:)sevacım bişey sorcam kaçamak gününde herşey serbest değil dimi :)))biliyorum canım sabah okuyub listeye eklemişdim
teşekkür ederidm:)sevacım bişey sorcam kaçamak gününde herşey serbest değil dimi :)))
Boyum 1 60 kilom 72 idi en son ama sanırım aldım bir kaç kilo daha....Ben bu diyeti yapmak istiyorum.Ama sabah o kadar erken kalkamıyorum.Ne yapmam nasıl hareket etmem gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.En büyük zaafım çikolata.Günde muhakka bir tane tutku yiyorum...Yardımcı olun çok kilo almaya başladım.Midemde çok büyüdü yiyorum doymuyorum...Destekle olacak bu iş biliyorum...
diyetler nasil gidiyor?
bugunki menum:
sabah: 1 dilim ekmek, peynir, 2 zeytin, maydanoz, rokka, ve kucuk pogaca ( maalesef)
ara: kahve, yarim elma
oglen: bruksel lahana, 4 kasik yogurt, 3 kasik yayla corbasi( canim istmedi)
ara: yarim elma, 3 badem
aksama 1 kase yayla corbasi ve yanina salata dusunuyorum
kac kalorilik bi liste oldu bu hesaplayabilen varmi??
iimiş:))sanki diyet böyle daha kolay olacak:))ellbetde serbest canım yoksa ne anlamı olurhafta içinde canının en çok çekdiyi yiyecekleri kaçamak günümüze saklıyarak o günün tadını çıkarmak lazım sonra
Perşembe
cuma
şenbe
pazar
en güzel şekilde diyetimize devam etmemiz lazım
canım öncelikle hoşgeldin :)erken kalkmak çok önemli önce bunu değiştirmelisin hayatından.tutkuya gelince birden vazgeçmek çok zor ama yakar76 arkadaşımızında dediği gibi emeğine yazık.çarşamba kaçamak günü ogün abartmadan azaltmaya çalışarak yiyebilirsin.öğünleri atlamayınca aslında kolay bi diyet herşey beyinde bitiyo tabi.hareket konusuna gelince en kolayı galiba yürümek...Boyum 1 60 kilom 72 idi en son ama sanırım aldım bir kaç kilo daha....Ben bu diyeti yapmak istiyorum.Ama sabah o kadar erken kalkamıyorum.Ne yapmam nasıl hareket etmem gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.En büyük zaafım çikolata.Günde muhakka bir tane tutku yiyorum...Yardımcı olun çok kilo almaya başladım.Midemde çok büyüdü yiyorum doymuyorum...Destekle olacak bu iş biliyorum...
diyetler nasil gidiyor?
bugunki menum:
sabah: 1 dilim ekmek, peynir, 2 zeytin, maydanoz, rokka, ve kucuk pogaca ( maalesef)
ara: kahve, yarim elma
oglen: bruksel lahana, 4 kasik yogurt, 3 kasik yayla corbasi( canim istmedi)
ara: yarim elma, 3 badem
aksama 1 kase yayla corbasi ve yanina salata dusunuyorum
kac kalorilik bi liste oldu bu hesaplayabilen varmi??
Allah cc kabul etsin canım bizede dua et:))Kızlar bugün oruçluyum akşamda ne yiceğimi bilmiyorum.ama fazla abartmadan bişeyler yicem.herkese iyi akşamlar.yarın görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?