Aslında bence hiçbirimizin diyet listesine uyup uymamak konusunda bi sıkıntısı yok bu motivasyonsuzluk bizim vazgeçmemize sebep oluyor..hepimizin kilo vemekte acelesi olduğu için hemen cevap alamayınca gardımızda düşüyor..İşte bu nedenle diyetin bu safhalarına hazırlıklı olmalıyız..ben sırf artık moralim bozulmasın diye tartılmıyorum yada diyetin biraz dışına çıktım diye hırpalamıyorum kendimi..süreç zaten yıpratıcı birde biz moralsiz olursak bu iş katlanılmaz hale gelir.. yarının daha iyi olacağını düşünüp yola devam etmek en iyisi:)))
Merhabalar ben de doğumdan sonra çok kilo aldım ve biran önce kurtulmak istiyorum sayfanın en başındaki listeleri mi uyguladınız acaba?
ben de listeye girebilir miyimtek başıma olmuyor umarım bu sefer başarabilrim şuan 59 kilodayım
hoş geldin canım 3 listeden hankini beyeniyorsun onu uyğula heç fark etmezmesela ben karışık yapıyorum sabahları listedeki yiyeceklerin hankisi varsa onu kullanıyorum ögle de 3 listedeki yiyeceklerden hanki varsa evde onu yiyorum hem bıkdırıcı olmuyor hem seçim daha renkli oluyor
vallahi bende hep birinci listeden gidiyorum.. üşenmiyorum her öğlen ve akşam için kendime ayrı yemek hazırlıyorum.. bugün 4. gün bitti acaip alıştım ben :)) hiç aç kalmıyorum ama umarım kiloda verebilirim :)
ayrıca tatlı isteğimi bastırmak için 1,5 litrelik pet şişeye suyumu doldurup bir kabuk tarçin atıyorum kızlar.. günde iki defa içiyorum böyle toplam 3 lt içmiş oluyorum... 10 kilom gideceeeeekkkkk başka yolu yok... çok hırs yaptım çokkk...
ayrıca ben sadece pazartesi tartılmak yerine 2 günde bir tartılıyorum acaip motive oluyorum kızlarrr :) gerçi çok bişey gitmedi henüz ama gramlar bile gidince mutlu oluyorum valla...bıktım üzerime hiç bişey olmamasından..
bu arada kızlar canım tatlı çekince hemen gidip eski kıyafetlerimi deniyorum istek falan kalmıyo ondan sonraaa :))) tavsiyemdir
ne güzel cnm motive olman ben haftalık dietini yapıyorum arada aksamalarım çok oluyo ama 3 buçuk kilo verdim
benim de hedefim 10 kılo yaaaaaaaaaa:18:
inş vereceğiz biz bu gazla neler yaparız neler
Doğum yaptıktan sonra millet kilo verir emzirdikçe bende aldıkça aldım..artık okadar bunaldımki vermek istiyorumm biran önce..Cnm bu 3,5 kiloyu ne kadar zamanda verdin peki?
vericez bu kiloları ve yaza tiril tiril elbiseleri giycez dolaşıcaz hiç kafamıza takmayalımm :)
ii geceler kızlar bugün ve dün hatta bu hafta çook yedim ama aklım başıma geldi nasıl mı?kocabın bana "okadar spor yapıyosun boşuna!!"demesiyle hemde suçlayıcı bir tavırla..Allah cc izin verirse bundan sonra gerçekten başladım!
diyetle birlikte 20 dk yürüyüş ve 30 dk vücut şekillendirme egzersizleri inşaallah.bu sabah tartıldığımda 59.1 di ama çoooook yediğim için 2 kilo felan almışımdır. hedefe ulaşana kadar durmak yok inşaallah....
cemrem teşekkür ederim canım inşaallah hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz.doğum sonrasında eski kilomda olsan bile daha bi şişman duruyorum evlendiimdede ben 38 dim ama 36 olmayı istiyorum heralde hayatımda hiç 36 beden bişeyim olmadı en son lisede heralde.kocamında ısrarıyla bu yola girdim baklaım:))listeyi uygulayamıyorum kendime uyarlıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?