Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

ne güzel yazmışsın arkadaşım biraz diet kaçınca otomatikman düşüyo benimde performansım
bide benim şansıma ben diete başalrım ya biri gelir bende kalır diet biter yada ben evde hiç duramam diet yalan olur
ben ayça kaya dieti ile 3 buçuk kilo vermitim ne güzel 2 haftadır yalan oldu ama bu gün tekrar başlıyorum ve artık yazabilirsem yediğim menüyüde yazıcam
pazartesi tartılıp buraya yazıcaminş hepimz sağlıklı kilo veririz cnm

Merhabalar ben de doğumdan sonra çok kilo aldım ve biran önce kurtulmak istiyorum sayfanın en başındaki listeleri mi uyguladınız acaba?

hoş geldin canım 3 listeden hankini beyeniyorsun onu uyğula heç fark etmezmesela ben karışık yapıyorum sabahları listedeki yiyeceklerin hankisi varsa onu kullanıyorumögle de 3 listedeki yiyeceklerden hanki varsa evde onu yiyorum hem bıkdırıcı olmuyor hem seçim daha renkli oluyor

kızlar yeni yılda ne yapmayı düşünüyorsunuz ?fazla kaçamak yapmayın sonra çekdiyimiz eziyyetler boşuna getmesin hem yediyiniz içtiyiniz sadece o güne aid olsun sabah uykudan uyanınca tam qaz diyetinize devam edin olurmu canlarım benim vakit nasıl keçiyor zaten anlamıyoruz bi diyoruz yeni yıla fıstık gibi incecik gireceyiz bi bakıyorsun ki yeni yıl geldi biz hala yerimizde sayıyoruz o yüzden gelin vaktimizi zaten bize zararlı olan böyreklere pitzalara pastalara kolalara harclayınca sağlklı olub yaza kadar vaktimizin boş getmesine izin vermiyelim gerçekten kilo verelim fıstık gibi olalım her geydiyimiz libas pantalon bize yakışsın

Son düzenleme:
yılbaşında hiçbişey yapmayı düşünmüyorum klasik bigün olcak benim için necip fazılın bi sözü var 7 hristiyan bir kurbana girmedikçe ben yılbaşını kutlamam....

Tamam canım teşekürler

benim içinde yılbaşı diye bişey yokkkkkkk
zaten hergün gibi bi gün olacak
hiçbir özelliği yok benden yana anlıcanız

benim de 7 kilo vermem lazım. ama diyete uyamıyorum ben ya. sıkılıyorum. hemen koyveriyorum. bi yandan da sinirimi bozuyo kilolar. biran önce doğumdan önceki halime dönmem lazım.

bende aranıza katılmak istiyorumm 69 dan 76 kiloya çıktım ve bu artışa son vermem gerektiğini yeni farkettim benim en büyük sorunum gece abur cubur

• sabah: 2 diilim ekmek,biraz beyaz peynir, bol maydonoz
  • ara: 1 çay bardağı süt
  • öğle: bol salata,1 yumurta,2 dilim ekmek,bir bardak ayran
  • ara: yoğurt,portakal,çok az müsli
  • akşam: bi kase çorba,4 yemek kaşığı fasulye,yoğurt
  • 3 lt su 1 saat yürüyüş ,eşimle akşam şekersiz çay
    ve bitki çayı

Kızlar iyi akşamlar öncelikle hepinize.

Birkaç sorum olacaktı yardımcı olursanız çok sevinirim ;

Daha önceki sayfaları okuduğumda iki kişinin çok iyi kilolar verdiğini okudum ama bu kişiler hep birinci diyet listesini kullanmışlar ikinci listeyi kullanan yok mu ?

Ben öğrenci olduğum için ikinci liste bana daha uygun özellikle kahvaltısı.. Yalnız bu kahvaltıda bahsedilen yulaf yerine nesfit tarzı ürünler olur mu yoksa gidip yulaf ezmesi alayım mı tecrübeli ve bilgili arkadaşlar aydınlatabilir mi ?

Kilo veren arkadaşlar ne kadar sürede verdiniz ne kadar verdiniz ve listeyi aynen uyguladınız mı ?

Yardımcı olursanız çok makbule geçer.. Acemiye yardım :)

vallahi bende hep birinci listeden gidiyorum.. üşenmiyorum her öğlen ve akşam için kendime ayrı yemek hazırlıyorum.. bugün 4. gün bitti acaip alıştım ben :)) hiç aç kalmıyorum ama umarım kiloda verebilirim :)
ayrıca tatlı isteğimi bastırmak için 1,5 litrelik pet şişeye suyumu doldurup bir kabuk tarçin atıyorum kızlar.. günde iki defa içiyorum böyle toplam 3 lt içmiş oluyorum... 10 kilom gideceeeeekkkkk başka yolu yok... çok hırs yaptım çokkk...
ayrıca ben sadece pazartesi tartılmak yerine 2 günde bir tartılıyorum acaip motive oluyorum kızlarrr :) gerçi çok bişey gitmedi henüz ama gramlar bile gidince mutlu oluyorum valla...bıktım üzerime hiç bişey olmamasından..
bu arada kızlar canım tatlı çekince hemen gidip eski kıyafetlerimi deniyorum istek falan kalmıyo ondan sonraaa :))) tavsiyemdir

ne güzel cnm motive olman ben haftalık dietini yapıyorum arada aksamalarım çok oluyo ama 3 buçuk kilo verdim
benim de hedefim 10 kılo yaaaaaaaaaa:18:
inş vereceğiz biz bu gazla neler yaparız neler

ne güzel cnm motive olman ben haftalık dietini yapıyorum arada aksamalarım çok oluyo ama 3 buçuk kilo verdim
benim de hedefim 10 kılo yaaaaaaaaaa:18:
inş vereceğiz biz bu gazla neler yaparız neler

Doğum yaptıktan sonra millet kilo verir emzirdikçe bende aldıkça aldım..artık okadar bunaldımki vermek istiyorumm biran önce..Cnm bu 3,5 kiloyu ne kadar zamanda verdin peki?
vericez bu kiloları ve yaza tiril tiril elbiseleri giycez dolaşıcaz hiç kafamıza takmayalımm :)

selam kızlar ben bu diyetle arada kaçamaklarıma rağmen 2 ayda 8 kilo verdim,aslında daha çok verirdim ama tiroid bezlerim yavaş çalıştığı için anca bu kadar oldu..doğum sonrası 86 kiloydum şu an 78 e düştüm..hedefim 65 ..inşallah kızımın doğumgününe kadar incecik olucam.. ..youtubeda bu egsersizi günde 8 dakika yapın diye bir video var onunla birlikte göbek bölgemde şekillenmeye başladı,,tavsiye ederim..inanıyorum hepimiz istediği kiloya kavuşacağız..sadece biraz azimm..bide zayıf old bir resmimi buzdolabıma ve telefonuma ve masaüstüme koydum..motivasyonumu arttırıyor..

ii geceler kızlar bugün ve dün hatta bu hafta çook yedim ama aklım başıma geldi nasıl mı?kocabın bana "okadar spor yapıyosun boşuna!!"demesiyle hemde suçlayıcı bir tavırla..Allah cc izin verirse bundan sonra gerçekten başladım!
diyetle birlikte 20 dk yürüyüş ve 30 dk vücut şekillendirme egzersizleri inşaallah.bu sabah tartıldığımda 59.1 di ama çoooook yediğim için 2 kilo felan almışımdır. hedefe ulaşana kadar durmak yok inşaallah....

cnm bebişin analı babalı büyüsün
darısı bana ve benim gibi evlat hasretiyle yananlara inş
cnm ben bu dieti aslında haftalık diye seçtim benim için daha ii oluyo
3 buçuk kiloyu 2 haftada verdim aslında bi haftada veriliyoda ben tam yapamadım
evde olmaınca diet tam olmuyo
ama artık disiplinli olacağım bu pazartesi, tartılıp yazacağım bundan sonra diet tam yapılacak o kadar

yaparsın cnmmmmm hem senin kilon abartılı değil sanki 50 lerdesin
benim gibi 80 lerde olsan ne yapardın cnm
inş bundan sonra daha sıkı ve daha motive olarAK devam edersin diete
sen aylık dieti mi yapıyorsun cnm :26:

cemrem teşekkür ederim canım inşaallah hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz.doğum sonrasında eski kilomda olsan bile daha bi şişman duruyorum evlendiimdede ben 38 dim ama 36 olmayı istiyorum heralde hayatımda hiç 36 beden bişeyim olmadı en son lisede heralde.kocamında ısrarıyla bu yola girdim baklaım:))listeyi uygulayamıyorum kendime uyarlıyorum:))

olsun cnm kendine uyarlaman da ii bence hiç değilse çabalıyorsun ne güzel bebişin var demek
allh ( c.c.) analı babalı büyütsün inş
evet istedikten sonra 36 beden olurusn niye olmasın ki
eşinin desteğiyle daha çabuk verirsin birisi motive edince dah çok kilo veriliyo
ben hayatımda 40 bedenden aşağı görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…