Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

selam kızlar nasılsınız diyetler nasıl gediyor?benim reql olmama 1 hafta kaldı kendimi şişmiş baLON GİBİ HİSS EDİYORUM AYRICA SABAH EKMEK ÇOK YEDİM BİDE HURMA YEDİM TAM 3 TANE

YARIN SADECE SEBZE PENİR VE YA HAŞLANMIŞ YUMURTA YİYERİM SABAH KAHVALTIDA

Son düzenleme:
Allah cc razı olsun canım benim evet bebişim 3.5 aylık emzirince daha çok acıkıyo insan :)bakalım bugünden itibaren dikkat ediyorum inşaallah :)canım senide bundan sonra yakından takip edecem inşaallah ii haberlerini bekliyorum:)

kocişe inat 36 olcam inşaallah

selam canım afiyet olsunn ohh.kendini cezalandırma yarın diyet listesinde ne varsa onları uygulamaya başla arada mutlaka olcak kaçamak insanız sonuçta sadece biraz daha spor ekle hayatına

hanımlar küçük bir tüyo: yürüyüşü en az 40 dk ritmik yapın.yani belli bir hızla.20 dk yetmez vücut ancak ısınır.mevcut yağları yakmak için 40 dk az yürümemek lazım.ve en iyi sonuç sabah aç karınla yapılandır.üzerinede 20 dk kardio pilates mükemmel sonuç verir diyetle

günde 5 ince dilimden fazla ekmek tüketmeyin
1 kepçe çorba,2 kaşık pilav yada makarna 1 dilim ekmek demektir.
çorba içerseniz yada makarna bu ölçüde yerseniz hemen ekmek dilimlerini azaltmalısınız.
günde 3 ana- 3 ara öğün beslenmelisiniz.
kahvaltı ne kadar erken yapılırsa metabolizma o kadar erken uyanır.
aynı saatlerde yemeye özen gösterin
en az 8 bardak su içmelisiniz
nane-maydanoz-dereotu-roka zayıflamada etkendir.bol bol tüketin.
öglen ve akşam öğünlerine 1 su bardağı ayran yada yoğurt muhakkak ekleyin
etlerin fırınlama yada haşlama-ızgara tercih edin
kahvaltıda zeytin 3-4 adet muhakkak olmalı iyi yağlar barındırıri
aynı diyeti haftalık değiştirin
imesela kahvaltıya yumurta peynir zeytini aynı anda koyun metabolizma rutinleşmesin

günlük kalori ihtiyacınızı belirlemek için

665 +(9.6*kilo)+(1.8*boy)-(4.7*yaş)= çıkan rakamı 1.3 ile çarpın

Canım bebişin daha çok küçükmüş yaaa...sütün azalmasın sonraa..

canım üzülme boşver... verirsin hemen.. internette ayça hanımın bi videosu var.. bir gün önce yenilenlerin kalorisini silmek için 1 günlük diyet programı bu 1 günlük diyet programıyla 1 kilo verebiliyomuşsun.. ama sürekli diyet olarak önermiyolarmış araştırdım biraz.. sadece çok kaçırdığımız günün ertesinde bu diyeti yapıyomuşsun.. bence sende bunu yapp olsun bitsin tatlımm.. üzülmene değmez :)

cnm üzülme bi sonraki gün telafi edersin sennnnn
arada kaçamak olması doğal bünye bazen istiyo şekerde hamur işide
yani yarından sonra kilolara savaş açarsınnnnnnn

oy ne tatlıdır cnm şimdi o mis gibi süt kokuyordur (maşallah )
et cnm beni takip et eğer veremezsem kız bana
evet sen kocişine inat 36 BEDEN OLACAKSINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
birbirimizin peşindeyiz heeeeeeee ona göre

canım bende duymuştum 30. dk dan sonra yakmaya başlıyomuş ama yürüme bandında bebişle yürüyünce çabuk yoruluyorum hem biraz alışıyım belki artırırım

sağol canım aynen öyle:)kesinlikle 36 beden hedefim :)
süpersin canım bizbu işi kıvırcaz inşaallah:))

kızlaaaaaaaaarrr yardımmmm!!! ya ben nerde hata yapıyorum.. 6. gün oldu bir gün kaçamak yapmadım 1 kez olsun liste dışı beslenmedim buna rağmen bugün tartıldım 600 gr. verebilmişim sadece.. görünce şok geçirdimm... nerde yanlış yaptım anlamıyorum...
ama bu kilolarımı vericem motivasyonumu hiç bir şekilde bozmıycammmm...
yardımm edinnn önerebileceğiniz bişey varmı????

cnm bazen metabolizma yavaşlıyo sen o devrede olabilirsin
cnm yoksa adet dönemde yaklaştıysa öle oluyo
sıkma cnnı verrirsin sen bu yola baş koydun yazgeçmezsinnnnnnnn

cnm bazen metabolizma yavaşlıyo sen o devrede olabilirsin
cnm yoksa adet dönemde yaklaştıysa öle oluyo
sıkma cnnı verrirsin sen bu yola baş koydun yazgeçmezsinnnnnnnn

valla canım vazgeçmeye niyetim yok.. ama adet döneminde değilim doğumdan sonra adet görmedim halaa süt koruyo hala anlayacağın.. oyüzden napsam bilemedim yaa...

saol canım ilgin için
Dr. Ayça Kaya'dan İmdat Diyeti

SABAH

1 kase yoğurt
2 yk yulaf ezmesi
1 meyve

ÖĞLEN

salata
yoğurt

İKİNDİ

1 tane yağsız tost
ayran

AKŞAM

sebze çorbası (ev yapımı olacak)
yoğurt ya da cacık

canım bu listeden mi bahsediyorsun?

yazdım buraya belki kaçamak yapanlara yardımcı olur

CANIM payşastiğin ıcın bn sana tesekkur ederım zayıflamaya ıhtıyacı olan herhalde bır tek ben değilim ve sundan emınımkı zayıflmam gerekıor 170 boyunda 110 kıloyum ve bu dıyete baslıcam yarın hafta hafta sıze yazacağimm bu sekılde daha motıve oluruzzz lutfen sızde paylasın ıstemek basarmanın yarrısı :2: ınsallah verırım 3 yıldır vermek ıstıorum ama hep oyaladım kendımı sımdı 110 oldummm

süperrrsin canımm yaa.. evet aynen bu listeden bahsediyorumm.. bir önceki günün kalorilerini siliyormuş... aklımızda olsunda kaçamaklardan sonra uygularız..
gerçi benim 6. günüm liste dışına hiç çıkmadım ona rağmen 600 gr. verebildim...pofff birden moralim bozuldum

canım su yeterince içiyomusun bide yeşil çay.tam uyuyosan daha fazla vermeliydin bencede.spor eklerssen bu yaptıklarına daha ii sonuç alırsın inşaallah

canım su yeterince içiyomusun bide yeşil çay.tam uyuyosan daha fazla vermeliydin bencede.spor eklerssen bu yaptıklarına daha ii sonuç alırsın inşaallah

canım valla günde 3 lt su, 2 kupa yeşilçay, 2 kupa 9lu çay içiyorum... vallahi içim dışıma çıktı ama yinede bi işe yaramadı... benimde moralim bozuldu bende daha fazla veririrm diye düşünüyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…