Allah cc razı olsun canım benim evet bebişim 3.5 aylık emzirince daha çok acıkıyo insan :)bakalım bugünden itibaren dikkat ediyorum inşaallah :)canım senide bundan sonra yakından takip edecem inşaallah ii haberlerini bekliyorum:)olsun cnm kendine uyarlaman da ii bence hiç değilse çabalıyorsun ne güzel bebişin var demek
allh ( c.c.) analı babalı büyütsün inş
evet istedikten sonra 36 beden olurusn niye olmasın ki
eşinin desteğiyle daha çabuk verirsin birisi motive edince dah çok kilo veriliyo
ben hayatımda 40 bedenden aşağı görmedim
selam canım afiyet olsunn ohh.kendini cezalandırma yarın diyet listesinde ne varsa onları uygulamaya başla arada mutlaka olcak kaçamak insanız sonuçta sadece biraz daha spor ekle hayatınaselam kızlar nasılsınız diyetler nasıl gediyor?benim reql olmama 1 hafta kaldı kendimi şişmiş baLON GİBİ HİSS EDİYORUM AYRICA SABAH EKMEK ÇOK YEDİM BİDE HURMA YEDİM TAM 3 TANE
YARIN SADECE SEBZE PENİR VE YA HAŞLANMIŞ YUMURTA YİYERİM SABAH KAHVALTIDA
Allah cc razı olsun canım benim evet bebişim 3.5 aylık emzirince daha çok acıkıyo insan :)bakalım bugünden itibaren dikkat ediyorum inşaallah :)canım senide bundan sonra yakından takip edecem inşaallah ii haberlerini bekliyorum:)
kocişe inat 36 olcam inşaallah
selam kızlar nasılsınız diyetler nasıl gediyor?benim reql olmama 1 hafta kaldı kendimi şişmiş baLON GİBİ HİSS EDİYORUM AYRICA SABAH EKMEK ÇOK YEDİM BİDE HURMA YEDİM TAM 3 TANE
cnm üzülme bi sonraki gün telafi edersin sennnnnselam kızlar nasılsınız diyetler nasıl gediyor?benim reql olmama 1 hafta kaldı kendimi şişmiş baLON GİBİ HİSS EDİYORUM AYRICA SABAH EKMEK ÇOK YEDİM BİDE HURMA YEDİM TAM 3 TANE
Allah cc razı olsun canım benim evet bebişim 3.5 aylık emzirince daha çok acıkıyo insan :)bakalım bugünden itibaren dikkat ediyorum inşaallah :)canım senide bundan sonra yakından takip edecem inşaallah ii haberlerini bekliyorum:)
kocişe inat 36 olcam inşaallah
sağol canım aynen öyle:)kesinlikle 36 beden hedefim :)cnm üzülme bi sonraki gün telafi edersin sennnnn
arada kaçamak olması doğal bünye bazen istiyo şekerde hamur işide
yani yarından sonra kilolara savaş açarsınnnnnnn
oy ne tatlıdır cnm şimdi o mis gibi süt kokuyordur (maşallah )
et cnm beni takip et eğer veremezsem kız bana
evet sen kocişine inat 36 BEDEN OLACAKSINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
birbirimizin peşindeyiz heeeeeeee ona göre
canım azalma biraz oldu ama bebişe yetiyo şükür süte engel olsa yapmam bebişten önemli değil:))Canım bebişin daha çok küçükmüş yaaa...sütün azalmasın sonraa..
kızlaaaaaaaaarrr yardımmmm!!! ya ben nerde hata yapıyorum.. 6. gün oldu bir gün kaçamak yapmadım 1 kez olsun liste dışı beslenmedim buna rağmen bugün tartıldım 600 gr. verebilmişim sadece.. görünce şok geçirdimm... nerde yanlış yaptım anlamıyorum...
ama bu kilolarımı vericem motivasyonumu hiç bir şekilde bozmıycammmm...
yardımm edinnn önerebileceğiniz bişey varmı????
cnm bazen metabolizma yavaşlıyo sen o devrede olabilirsin
cnm yoksa adet dönemde yaklaştıysa öle oluyo
sıkma cnnı verrirsin sen bu yola baş koydun yazgeçmezsinnnnnnnn
canım üzülme boşver... verirsin hemen.. internette ayça hanımın bi videosu var.. bir gün önce yenilenlerin kalorisini silmek için 1 günlük diyet programı bu 1 günlük diyet programıyla 1 kilo verebiliyomuşsun.. ama sürekli diyet olarak önermiyolarmış araştırdım biraz.. sadece çok kaçırdığımız günün ertesinde bu diyeti yapıyomuşsun.. bence sende bunu yapp olsun bitsin tatlımm.. üzülmene değmez :)
[video=youtube_share;OZI3RDe0uK4]http://youtu.be/OZI3RDe0uK4[/video]
KIZLAR BEN BU LİSTEYİ KEÇEN CUMA GÜNÜ DOKTORUM PROGRAMINDAN BULDUM
VE BENCE HARİKA Bİ DİYET AMMA TEK BAŞIMA YAPAMIYACAĞIMA GÖRE SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUMKIZLAR GELİN BİRLİKDE YAPALIM HEM DİYETSİYENİN VERDİYİ Bİ LİSTE O YÜZDEN ZARARI OLMAZ VİDEO LİNKİ KOYDUM KIZLAR BAKIN
VE KARARLARINIZI BANA BİLDİRİN BENİMLE AYNI GÜNDE BAŞLAMAK İSTİYEN VARMI ?VARSA BİR-BİRİMİZE DESTEK OLALIM HAFTADA 2 KİLO VERDİRİYORMİŞ LİSTE DİYETSİYEN SÖZLERİNE GÖRE 1 AYDA TAM 8 KİLO SUPER DEYİLMİ YA LÜTFEN KIZLAR BİRLİKDE DENEYELİM CEVABLARINIZI BEKLİYORUM[/B]
Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi
1.BESLENME LİSTESİ
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
2.BESLENME LİSTESİ:
SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal
ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt
İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem
AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
----------------------------------------------------------------------------------
Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)
Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran
İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)
Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve
Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
videoyu izlemek istiyenler için link koyuyorum
Bir haftada 3.5 kilo verdiren diyet / Zayıflama ve Diyet / Sağlıklı Beslenme / Doktorum.kanald.com.tr
saol canım ilgin için
Dr. Ayça Kaya'dan İmdat Diyeti
SABAH
1 kase yoğurt
2 yk yulaf ezmesi
1 meyve
ÖĞLEN
salata
yoğurt
İKİNDİ
1 tane yağsız tost
ayran
AKŞAM
sebze çorbası (ev yapımı olacak)
yoğurt ya da cacık
canım bu listeden mi bahsediyorsun?
yazdım buraya belki kaçamak yapanlara yardımcı olur
canım su yeterince içiyomusun bide yeşil çay.tam uyuyosan daha fazla vermeliydin bencede.spor eklerssen bu yaptıklarına daha ii sonuç alırsın inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?