Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

:)) kaç gündür bakıyorum denk gelmiyorum kimseyle,kim var kim yok anlayamadım :)) artık bu yolun yolcusu olduğumdan takım arkdaşlarımı tanımak isterim :)) ilgine teşekkürler cemrem

evt cnm bu topik pek yoğun değil ama bende 2 yada 3 kişiyi biliyorum yani ara sıra yazanlardan
evet inş sağlıkla kilolar gider hepimizden
pazartesi kilo bildirimi yapıcan mı cnm :26:

herkese selam ben yeni üyeyim aslında bir kaç yıldır takip ediyordum fakat üye olmak bu güne nasipmiş ben rejim yapamayanlardanım 5 kilo fazlam var çok yediğimde söylenemez ama yinede kilo alıyorum tüm sayfalara bakamadım ama umarım kolay kilo verdiren bir yöntem bulurum yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba hanımlar...ilk sayfayı okuyabildim sadece ve bende bu yolda uğraşan biri olarak yaşadıklarımı paylaşmak istedim.

Bu yaşıma (33) kadar hiç rejim yapmayı denememiştim ve her düşündüğümde yapamam diyordum.Ama bir gün kilolarımdan sıkılıp beslenme uzmanına gittim. Buna benzer bir listeyle 3 ana 4 ara öğün ve günde 6-7 dilim ekmek (ruşeymli) yiyerek hiç açlık hissetmeden 1 ayda 5,5 kg.verdim. 4,5 kg. depo yağlardan 1 kg. çevresel yağlardan.Su sevmeyen biri olduğum için sadece öğünlerden sonra 1 bardak su içmemi şart koştu.ikinci ay doktora gittiğimde listeme haftada 2 gün tatlı da ekledi. Fakat ben bir süre sonra sıkıldım tam anlamıyla saatlere öğünlere uymamaya başladım ve ikinci ay sadece 1,5 kg. verdim, 3. ay da tamamen uymayarak 1 kilo daha verdim ve toplamda 8 kilo verdim.2 aydır hiç uymuyorum desem yeridir ama yinede öğrendiğim kadarıyla dikkat ederek kilomu koruyorum.Şimdi ise amacım ilk listeme tekrar başlayıp 9-10 kilo daha vermek.87 kg. ile başladım 79 kg.olabildim anca. Ama geçen sene 90 kg. görmüşlüğüm de var Bende pko ve insülin direnci olmasına rağmen çok rahat bir şekilde kilo verebiliyormuşum tabii ki listeme uyduğum sürece. Kas ve su kaybetmediğim, sadece yağlardan verdiğim için kilo verdiğim farkediliyor ve 6 sene önce olmuyor diye bir kenera attığım kot pantolanumu bile giymeye başladım. Doktorumun bana öğrettiği bir kaç şeyi de paylaşmak istiyorum. Yemekleri oturup bir çırpıda bitirmemek.Yavaş yiyip çok çiğnemek gerekiyor ve inanın böyle yaptığınızda zamanla karnınızda ki şişlikte gidiyor.Ayrıca kesinlikle diyet lafını akıldan çıkarmak ve sağlıklı beslenme olarak düşünmek gerekiyor.Ayrıca evimde 1 senedir koşu bandım var ve 1 ay düzenli kullanmamışımdır.Eğer kullanacak olursanız bildiğimizin aksine hızlı değilde düşük (3,5- 4 gibi) seviyede her gün yarım saat kalça ve bacakları tam anlamıyla kullanarak yürümek.Bunu birkaç kez denedim ve hızlı yürümekten daha çok yoruyor...

Şimdilik aklıma gelenler bunlar...Aslında istedikten sonra olmayacak hiçbir şey yok...Kilo vermekle uğraşan herkese Allah kolaylıklar versin...İyi geceler...

günaydın arkadaşlar...ben de kendi çabımda diyete devam ediyorum ...sabahları ılık ballı sirkeli su içiyorum..ondan önce aç karnına bir bardak kefir içiyorum...sonra bu karışımı üzerine de iki bardak su içiyorum..bir dilim ekmeği kızartıp biraz beyaz peynir ve bol limonlu yeşillik yiyorum..yeşillik serbest....saat 10 gibi bir elma yiyorum..öğle yemeğinde de ne varsa yemeklerden biraz yiyorum öğle yemeğinde ekmek yemiyorum....2-3 gibi yeşil çay içmeye dikkat ediyorum.....akşam da yine yemeklerden azar azar yiyorum....sonra da yine meyve....ama ben yoğurt yemiyorum aslında yağ yakıcı özelliği olduğunu söylüyor diyetisyenler ama unutuyorum ben....bu hafta regli oldum sanırım bu hafta durdu..geçen hafta 2 kilo vermiştim bu hafta ancak yarım kilo verebildim...yarı yıl tatilinden önce 59 kiloya düşmek istiyorum umarım olur...spor yapmaya da fırsatım olmuyor...bi ara baya sıkı yaptım ama leslie ve plates ancak geri bıraktım...çalışıyorum evde de iki buçuk yaşında bir kızım var onunla uğraşmakta baya yoruyoro yüzden spora zamanım olmuyor....regliden sonra umarım daha çok veririm...herkese kolay gelsin.....sanırım bir ayda 8 kilo olmayacak ama yine de elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.....sevgilerle.....

Bu saatte günaydın denmez ama iyi günler denizx66 :)) gayet güzel azimli görünüyorsun,sabah o kadar sıvı üst üste miden kötü olmuyormu? senin mide sağlam sanırım maşallah sana :)) diyette yoğurt ve yeşil çayın çok etkisi var kilo vermeye,yoğurt bağırsak düzenini sağlıyo ve karın yağlarının yakılmasında etkili olduğunu biliyorum,yanlışsan bilen arkadaşlar düzeltsinler bilgiyi :)) kısa zamanda inş. dilediğin kiloya gelirsin

slm kızlar....bende çabuk kilo alanlardanım şimdiye kadar bir çok diyet yaptım ama bir süre sonra sıkıldım yada istediğim kiloya düşünce nasılsa zayıfladım diyerek şımarıp bir anda eski kiloma geri döndüm ( şimdiye kadar en çabuk kilo verdiğim diyette, basküle çıktığımda kendimi 6 kg vermiş olarak gördüğümde şok olmuştum :) hamurişinden uzak durdum hiç yemedim değil az yedim sadece ve öğün aralarında badem yemiş yedim ve su bol içtim.ana öğünlerimi hiç atlamadım ve bol limonlu ve peynirli tavuklu salata yedim acayip tok tutuyordu...ekmeği her ana öğünde 1 dilim yedim ama bir hafta sonra o bile çok gelmeye başlamıştı...ve ben bu dyete başlamadan önce kan şekerim çok düşerdi birden açlık hissyle baygınlık hissi gelirdi ellerim titrerdi ve ben hamurişini bıraktıktan sonra bu şikayetimdende kurtuldum çok rahatladım..bu sabahtan itibaren yine başladım diyetime aslında diyet dememem lazım sağlılıklı beslenmeye...kahvaltımda 2 haşlanmış yumurta ve biraz peynir yedim bir fincan yeşil çay...hepsi bu ve şimdi sanki bir kuzuyu yutmuş gibi tokluk hissediyorum ekmek yemediğim içinde hemen acıkmıcam....öğlende mercimek çorbası yapmıştım taze taze bir kase onu içtim ardından bir porsiyon türlü....ve arada 4-5 tane badem atıştırdım üstüne bol su inanın kuruyemişlerden en çok tok tutanı badem kebap yemiş gibi yapıyor insanı :))) akşama yine öğlene yediğim yemeklerden yicem ve bol salata tabikide :))) ben geçen sene böyle beslenerek 2 ay olmadan tam 6 kilo verdim ve hiç ama hiç açlık çekmedim ve tartıya çıktığımda şok olmuştum :)) günlere oturmalara gitmeden öncede evde biraz atıştırıp öyle gittim ve herşeyden azcık yedim :))) Umarım sizinde işinize yarar.....

ben nasekafe kullanıyorum sütle amma şekersiz akşamlar pirinçli heç bi şey hazırlamıyorum yemek içinmercimek çorbası sebze çorbası veya bulgurlu çorbada yapıyorum amma mesela sadece 2 yemek kaşığı bulgur tavuk suyuna ekleyib içinede bol bol sebze koyuyorum ve ekmeksiz yoğurt ve salatayla yiyorum

çorba yapmadığım zaman haşlanmış tavuk ve ya küfte salatayla yiyorum bazen haşlanmış karnabaharın üzerine yoğurt sumak ekleyib ekmeksiz yiyorum ve inanılmaz bi şey oluyor sabah en az 500 qr eksik oyanıyorum ben bunu doktor ayça kayadan duymuştum amma her zaman karnabahar yemeyi sevmediyimden az kullanıyorum

bi de sana aclık çekdiyin zaman ve canın tatlı istediyin zaman bu isteyini bastırmak için ayva kullan diyecem çünkü ben günde sadece 1 meyva yiyorum ayva ne vakit acıksam ve ya tatlı istesem 1 dilim ayva kesib yiyorum ayvanı biliyorsun bi oturumda yemek mümkün deyil insanın medeseini şişirtiyor bu yüzden 1 ayvanı bi güne yeyib yetiremiyorum bazen ve sadece 63 kaloridir bir ayva

(
Ayva mide ve bağırsakları sağlamlaştırır.Çok çalıştırır ishali azaltır fakat çok tüketilirse kabız da yapabilir.Karaciğerin tembelleşmesini önler, bu sebeple kanın temizlenmesine yardımcı olur.Çarpıntıya iyi gelir.Bronşite ve vereme karşı da etkilidir.Gelişmekte olan kişilerin kemik gelişmesine fayda sağlar.

100 gr Ayva 63 kalori’lik enerjiye sahiptir.

Son düzenleme:
kızlar ayvanın ne kadar hayırlı meyva olduğunu öyrenmek için bu siteye girin
Ayva Kaç Kalori? | OnikiBilgi.Com

Son düzenleme:
Ilk doğumum da 27 kilo aldım 63 ile başladığım hamileliğime 90 la bitirdim. Sonra 73 e indim 2. Hamileliğim de de 26 kilo alarak 99 ile hamileliğin bitti 3 ay diyetisyene gittim. 83 e düştüm bir haftadır bu. diyeti yapıyorum ve 2 kilo 600 gr verdim umarım boyle istikrarlı giderim bugün üye oldum ve listeye beni de eklerseniz sevinirim herkese iyi kilo vermeler

Merhabalar yine benim. Ara verdim ama tekrar basladim. Maalesef yalniz diyet yapamiyorum . Bugunden itibaren tekrar diyete basladim. Kesinlikle dikkat edecem. Maaaaalesef cok kilo aldim bu arada suan 74.4 kiloyum fakat en kisa bi donemde geri vercem. Sagliksiz yemeye baslayinca hoooop kilolar hemen geri gelio. Neyse geri dondum ve artik ayrilmicam.aslinda baglantimdan dolayi ara vermistim ama bana hiiic iyi gelmedi. Sunu anlamis oldum sizsiz olmuyor arkadaslar

h.geldin asude :)) en kısa zamanda inş. istediğin kilona ulaşırsın,ipin ucunu sıkı tutmak gerekiyo yoksa sonuç içler acısı bi hal alıyo, paylaşımlar önemli bu konuda destek olabilmek için

Arkadaşlar beni de ekleyin listenize lütfen. Buradan kilo paylaşımında bulunmanın beni motive edeceğini düşünüyorum
Bol miktarda pazar kaçamakları yaptıktan sonra yarından itibaren işi sıkı tutmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…