geçmiş olsun canımmerhaba kızlar topiği çok sevdim ve burayı bırakmayı düşünmüyorum.kilo bildirimi ve diyet yapamıyorum.2 haftadır hastanede yatıyordum yeni çıktım.ani ve ölümcül bir hastalık atlattım.zorunlu olarak 5 gün oral hiçbirşey yemedim.yağsız ve sıvı beslenmem gerekiyor artık.mart sonu gibi ameliyat olduktan sonra tekrar aranıza katılmak isterim.o zamana kadar beni listeden çıkarabilirsiniz.ama sizi herzaman takip edicem.görüşürüz.
merhaba kızlar topiği çok sevdim ve burayı bırakmayı düşünmüyorum.kilo bildirimi ve diyet yapamıyorum.2 haftadır hastanede yatıyordum yeni çıktım.ani ve ölümcül bir hastalık atlattım.zorunlu olarak 5 gün oral hiçbirşey yemedim.yağsız ve sıvı beslenmem gerekiyor artık.mart sonu gibi ameliyat olduktan sonra tekrar aranıza katılmak isterim.o zamana kadar beni listeden çıkarabilirsiniz.ama sizi herzaman takip edicem.görüşürüz.
canım bir kaç gün önce 66.800 idim bu sabah 68 gösterdi yine lanete gelmiş tartıya ben hep böyleyim aylardır 68 ve 67 arası gedib gelmek alın yazım gibi olmuş sanki taze 66.800 olmuşken yeniden yaptığım kaçamaklar yüzünden 68 oldum her neyse ikimizde 68 kiloyuz ikimizede başarılar canım hoş geldin pazarerteleri tartılma günleridir ve kilo bildirimi yapmak gerekiyor
bu diyeti birkaç gün yapan arkadaşlarım var bir sıkıntı olmada ama 3,4 gün falan sadece birinde bahsettiğim olumsuzlukları yaşayan oldu oda korkup gece bozmuş.evet zaman zaman ayak parmaklarında yaşadım fakat çok değil. 3 kilo verdim. Sanırım o diyet her bünyede farklı etki yapıyor, bazılarında ise hiçbir şikayete neden olmadan kilo veriyorlar ve mutlular. Sizlerden ya da tanıdıklarınızdan yapan var mı?
selam canım hoş geldin evvela bilmen gereken sadece yeşil çayı günde 3.5 bardak içe bilirsin siyah çay ise sadece 1.2 kere kullana bilirsin çünkü siyah çay vucudunuzdakı suları dışarı atar ve o ise ki zayıflamak içon bol suya ehtiyacımız var su derken 3 fazladan fazlasıda zararlıdır zaten amma 2.litre mecburidir bunu bilgelelim ekmek konusuna günde 3 dilim ekmek mutlakdır bunu tüm diyetsiyenler söylüyor amma en fazla 4 dilim olacak tatlandırıcılar zaten kilo aldırıyor kullanmaman gerekiyor diyelim ki çay içerken boş içemiyorsunuz o zaman cıkolata yerine 1 kaysı kurusu ve ya 5 taneye kadar üzüm kurusu yiye bilirsin ve ya kalorisi onlara eş bi yiyecek yani kendi ellerinde kilo vermen canım spor konusuna gelince ise yaptığın her spor yapmamakdansa çok daha iyidir
canım nişanlın konusuna gelince ise evvela kendin için zayıfla sonra onu düşün nişanlın bi şey söylemese yani kilolarınla barışık kalacakmısın?tez ve ya hec başına bela olacak kilolardan yavaş-yavaş bizimle zayıfla kurtul canım başarılar sana
merhaba kızlar topiği çok sevdim ve burayı bırakmayı düşünmüyorum.kilo bildirimi ve diyet yapamıyorum.2 haftadır hastanede yatıyordum yeni çıktım.ani ve ölümcül bir hastalık atlattım.zorunlu olarak 5 gün oral hiçbirşey yemedim.yağsız ve sıvı beslenmem gerekiyor artık.mart sonu gibi ameliyat olduktan sonra tekrar aranıza katılmak isterim.o zamana kadar beni listeden çıkarabilirsiniz.ama sizi herzaman takip edicem.görüşürüz.
aynen cnm benimde hayatım kilo al ver ile geçti :26:Bende gecen Aralıkta bunun neredeyse aynı diyet listesi uyguladım. Saglıklı bir diyet. Hersey var..
Ben 66'dan 53'e indim 6 ayda. Ama yemek yemeyi cok sevdigimden bu aralar yine 60a cıktım. Benim hayatım böyle gececek heralde ye zayıfla ye zayıfla
Pazartesi baslıyorum sizlerle insallah.
aynen cnm benimde hayatım kilo al ver ile geçti :26:
bende bakalım bu aralar sıkı tutmaya başladım işi
hadi hayırlısı inş pazartesiden sonra sağlıklı bi şekilde kilolarrrr giderrrrrrrrr
ben zayıf insanları görünce cok imreniyorum diyorum heralde hic yemek yemiyorlar.Kendimi yine çöp kovası gibi hissediyorum yemin ederim. 2 haftadır baslayamadım baslıcam diyorum olmuyo yiyorum yine. Kafa da bitirmek cok önemli.Tatilde cekindigiğim fotograflarda o kadar zayıfmısım ki, o zamanlar bunun farkında degildim. Hic zayıflamamısım gibi geliyordu. Bu sebeple yarın foto da cekinecegim.
İnsallah kilo veririz yaza kadar, birlikten kuvvet dogar. Destek olalım birbirimizeee
inan ki zayıflarda yiyor ama almıyolar benim kızkardeşim 46 kilo yaaaa
bide çocuğu var ama benn...........
inş vereceğizzzz destek heppppp olmalı zaten önemli olan motive olabilmek cnm ya bismillah başladık
hade kolay gele
bende diyordum ki bu topikteki arkadaşlar nerde :)) kimsecikler yok iki lafın belini kırıp muhabbet edelim,relax olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?