Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

geçmiş olsun canım((

Boşaltım sistemi ile ilgili sorun yaşadım. Eğer kabızlığa yatkınlık varsa yapılmaması gereken bi diyet, Meyve de bol lif var ve diyetin ilk 2 evresinde bu yaklaşık benim için 180 gün meyve yok ve bu benim gibi yatkınlığı olanları olumsuz etkiliyor . kilo vermek için başka diyete bakmak gerekiyor. işin ilginç tarafı diyete başlamadan önce bu sayfayı incelemiştim fakat kısa sürede hızlı ve kolay çözüm için diğer diyeti seçmiştim.

Canım çok geçmiş olsun.cevbın için sağol kabızlıksa sadece biryere kadar.el ayak uçlarında soğuma sinir veya uyuyamama gibi belirtilerde olabiliyormuş böyle birşey yaşadın mı ve kaç kilo verdin bu diyetle?

Evet zaman zaman ayak parmaklarında yaşadım fakat çok değil. 3 kilo verdim. sanırım o diyet her bünyede farklı etki yapıyor, bazılarında ise hiçbir şikayete neden olmadan kilo veriyorlar ve mutlular. sizlerden ya da tanıdıklarınızdan yapan var mı?

cnm çok geçmiş olsun allhım ( c.c ) sağlıktan ayırmasın

canım bende bazen aynı kiloda takılıp kalıyorum.. diyete devam etsemde inemiyorum.. bu gibi durumlarda 1 güne mahsus protein diyeti yapıyorum sonra kilo verme normale dönüyor.. ben çok kilo veremiyorum ama verdiğim kiloyu çok şükür geri almıyorum.. haftada 300-400 gramda versem kaçamak dahi yapsam geri almıyorum.. sende arada böyle yapabilirsin istersen...

bu diyeti birkaç gün yapan arkadaşlarım var bir sıkıntı olmada ama 3,4 gün falan sadece birinde bahsettiğim olumsuzlukları yaşayan oldu oda korkup gece bozmuş.

Kızlar merhaba,

Uzun süredir yazamadım kusura bakmayın. İlk ay verdiğim kiloyu 2. ayda aynı ölçüde veremedim ama şu an ki kilom 72. Yani 2 ayda toplam 13 kilo vermiş oldum.

Başarılar herkese.

herkese güzel günler :)))
kervana yeni katılmış biri olarak bugün yediklerimi paylaşmak istedim :))
güne koccaman bir bardak su ile başladım ve sabah kahvaltısı yetiştiremediğim için bir avuç fındık yedim
öğlen ise listeye uygun değil ama yağsız kepek ekmeğinden tost yedim şekersiz çay eşliğinde
ara öğün olarak bir adet meyve yiyceğim şimdi
akşama ise 3 köfte az çorba ve salata olabilir yanında yada yoğurt olarak devam edicem :))

2 gündür diyetim çok iyi gediyorbol-bol su içiyorum
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek sebze şekersiz çay
ara 1 bardak şekersiz sütlü kahve
ögle izqara tavuk yoğurt salata
akşam çorba salata yemeyi düşünüyorum

Son düzenleme:

Selam,

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Anlıyorum ki siyah çayla vedalaşma zamanı (( Neyse şu 20 kiloyu vereyim bir şekilde çay içmesem de olur artık naapalım...
Bu arada süte karıştırılacak kahve türk kahvesi mi yoksa diğer kahvelerden mi acaba sen ne kullanıyorsun, bir de mercimek,şehriye,pirinç de karbonhidrat var bildiğim kadarıyla, akşam öğününde içilecek çorbalara ne kullanmak lazım tiyo verebilir misin
Ben pazartesi itibariyle kilo bildirimiyle listenize giriyor ve Allah'ın izniyle diyete başlıyorummm. Umarım sizler gibi başarılı olurum.
Hadi herkese kolay gelsin, görüşmek ve güzel haberler alıp vermek dileğimle :)

kızlar lahana ve biberiye yagı kullanmış olan varmı aranızda. göbek bölgesine sürüp streçle sarın diolar. ben lut gölü tuzu sürüp korse giyiorum ama tuzdan dahamı etkili olur acaba?

Son düzenleme:

Çok çok geçmiş olsun arkadaşım. Umarım bir an önce sağlığına kavuşursun Allah'ın izniyle...

Bende gecen Aralıkta bunun neredeyse aynı diyet listesi uyguladım. Saglıklı bir diyet. Hersey var..
Ben 66'dan 53'e indim 6 ayda. Ama yemek yemeyi cok sevdigimden bu aralar yine 60a cıktım. Benim hayatım böyle gececek heralde ye zayıfla ye zayıfla
Pazartesi baslıyorum sizlerle insallah.

aynen cnm benimde hayatım kilo al ver ile geçti :26:
bende bakalım bu aralar sıkı tutmaya başladım işi
hadi hayırlısı inş pazartesiden sonra sağlıklı bi şekilde kilolarrrr giderrrrrrrrr

aynen cnm benimde hayatım kilo al ver ile geçti :26:
bende bakalım bu aralar sıkı tutmaya başladım işi
hadi hayırlısı inş pazartesiden sonra sağlıklı bi şekilde kilolarrrr giderrrrrrrrr

ben zayıf insanları görünce cok imreniyorum diyorum heralde hic yemek yemiyorlar. Kendimi yine çöp kovası gibi hissediyorum yemin ederim. 2 haftadır baslayamadım baslıcam diyorum olmuyo yiyorum yine. Kafa da bitirmek cok önemli.Tatilde cekindigiğim fotograflarda o kadar zayıfmısım ki, o zamanlar bunun farkında degildim. Hic zayıflamamısım gibi geliyordu. Bu sebeple yarın foto da cekinecegim.

İnsallah kilo veririz yaza kadar, birlikten kuvvet dogar. Destek olalım birbirimizeee

inan ki zayıflarda yiyor ama almıyolar benim kızkardeşim 46 kilo yaaaa
bide çocuğu var ama benn...........
inş vereceğizzzz destek heppppp olmalı zaten önemli olan motive olabilmek cnm ya bismillah başladık
hade kolay gele

isyeeeeaaaan! ediyorum o zaman canım.
hadi insallah, pazartesi buradayım! Görüşürüz canım

bende diyordum ki bu topikteki arkadaşlar nerde :)) kimsecikler yok iki lafın belini kırıp muhabbet edelim,relax olalım
bu arada ne yediğimden bahsedeyim,haftasonu olduğundan geç kalktım 2,5 dilim kepek ekmeği az peynir 1 lokma bal ile kahvaltı yaptım branç gibi :)) arada bir avuç fındık yedim ve bitki çayı içtim. Akşam ise canım çooooooookk kısır çekti bol yeşillikli ve ekşili bir tabak yedim. Çayımı içerim birazdan ve 9 gibi meyvemi yerim,gecede belki tarçınlı az yağlı süt içerim :)) bu arada suyu ihmal etmiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…