kızlar beni de yazarmısınız lütfen..ben de bu diyete başlıyorum yarın lütfen bana da destek olun... kilo 76
selam kızlar nasılsınız?kilo veren her kesi tebrik ediyorum ve sizedeymesin diyorum ben kaç gündür iyi diyet yapamadım misafirlerim vardı diye amma bu sabah spor yaptım ve tam qaz devam ediyorum diyetime
Merhaba,
Burada ismi geçen bir sürü arkadaşı tebrik ediyorum başarılarından dolayı. Yeni başlayanlara, devam edenlere ve başlamayı düşünenlere kolay gelsin :)
Benim boyum 1,70 kilom 79,8 ve 20 kilo vermem lazım. Allah nasip ederse yaza evlenicem, nişanlım yurtdışında ve her akşam internette benim aldığım kiloları eleştirip moralimi bozuyor.
Ben de diyete başlamayı düşünüyorum reglimin bitişini takiben ( inşallah 1-2 güne kadar ). Ama sormak istediğim birşeyler var. Yardımcı olursanız sevinirim.
1. Bu diyeti uygulayıp kilo veren arkadaşlar spor da yapıyor mu, yapıyorsa süresi - türü - sıklığı nedir ? ( Örneğin her gün yarım saat koşuyorum gibi )
2. Videoyu izlediğimde diyetisyen hanım sadece sabah kahvaltısında yiyeceklerin yanında şekersiz çay dedi. Bense gün içinde en az 8-10 bardak ( kupa ) çay içiyorum ve şekersiz içmem mümkün değil, ne yapacağım tatlandırıcı serbest mi, serbestse hangisini kullanmalı ve herhangibir miktar sınırlaması var mı ?
3. Bir de ; bu kadar ekmek tüketmeyen biri olarak diyetteki ekmekleri yersem sonu daha kötü olmasın ?
merhaba bende 68 kiloyum hedefim 55 olmak doğumdan sonra zayıflamak gerekiyo hadi herkese bol şans herkes ne kadar kilo verdiğini yazsında birbirirmizi gaza getirelim az yiyeli:)))
kızlar uzun zamandır kilo bildirimi yapmayan arkadaşların isimlerini listeden sildim kusura bakmasınlar amma aylardır silmedim belki nete girememişler veya nese problem yüzünden yazamamışlarbu bi zayıflama sitesi bayanlar sitesi her kesi istediyi topike katılmasında serbest amma topikten hoşlanmadıysa ve ya başka topiki terciye etdiyse en azından bunu yazarak bildire bilir deyilmi?listeden silinmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?