Anladım canım ozaman dolu dolu geçir annenle günlerini ne derse desin bizim iyiliğimiz için hepsi ben şimdi anlıyorum çünkü bende aynısını yapıyorum yeri geliyor büyüğün arkasında geziyorum birşeyler daha tikistirmak için yeri geliyor tabagindaki son lokmayı yemedi diye çizgi film acmiyorum valla zor annelik
--------------------------------------------------------------Arkadaşlar anneme sinir olmaya başladım noolu beni sakinleştirin. DAha iki haftadır rejim yapıyorum alt tarafı 2,8 kg verdim , kadın gidip gelip " hiç bişey yemeden olmaz kızım, salata ye , yoğurt ye, hiçbişey yemiyosun......" diyip duruyo. Allahaşkına size yediklerimi yazayım siz söyleyin annem mi gıcıklık yapıyo yoksa ben gerçekten hiçbişey yemiyo muyum
Sabah : 1 su bardağı ılık sirkeli su,
2 dilim çavdar ekmeği , 1 büyük dilim beyaz peynir ( kibrit kutusu benim dişimin kovuğuna yetmiyo ben peynir manyağıyım çünkü )
maydonoz ve dereotu limonlu, 4 adet yeşil zeytin, şekersiz çay,
Ara : 1 çay bardağı süt + 1 çay kaşığı kahve,
2 kupa yeşil çay,
Öğlen : 1 dilim hindi göğüs ızgara, 1 büyük kase limonlu marul maydonoz salatası ( ki sürekli kendisi yıkayıp buzdolabına benim için ayrı koyuyor ),
1 küçük kase yoğurt ( ki kendisi günaşırı yoğurt yapıyor )
İkindi : 1 küçük kase yoğurt
Akşam : 1 küçük kase çorba , 1 küçük kase yoğurt , 1 tabak sebze yemeği
3 kupa yeşil çay
Bunları da listede olmamalarına rağmen gece oturmaya devam ediyorum diye ilave ediyorum;
2 adet ceviz, 1 adet kuru kayısı
1 orta boy elma
2 tane sade soda
--------------------------------------------------------------
ara : 1 çay bardağı süt + 1 çay kaşığı kahve,
2 kupa yeşil çay,
arkadaşım ya yeşil çay veya sütlü kahve içeceksin ikisi bi arada olmaz allah göstermesin tansionun ya fırlar ya da düşersen yeşil çayı ve sütlü kahveni farkı aralarda kulansan daha sağlıklı olur diye düşünürüm
---------------------------------------------------------------------------
bunları da listede olmamalarına rağmen gece oturmaya devam ediyorum diye ilave ediyorum;
1 orta boy elma
2 tane sade soda
akşam oturmağa devam edersin eger o zaman yazdığın menyuden elmayı çıkar ve ya tam eksine kalanlarını çıkarelmayı sakla akşam yediyin her şeyin kalorisi 2 kat sayılıyormuş
annene sinir olma tüm anneler öyle aslında amma biz onları kırmadan doğru bildiyimizi yapalım çünkü sonunda artık kiloyu taşıyan bizim vücudumuz deyilmi
--------------------------------------------------------------
Ara : 1 çay bardağı süt + 1 çay kaşığı kahve,
2 kupa yeşil çay,
arkadaşım ya yeşil çay veya sütlü kahve içeceksin ikisi bi arada olmaz allah göstermesin tansionun ya fırlar ya da düşersen yeşil çayı ve sütlü kahveni farkı aralarda kulansan daha sağlıklı olur diye düşünürüm
---------------------------------------------------------------------------
Bunları da listede olmamalarına rağmen gece oturmaya devam ediyorum diye ilave ediyorum;
1 orta boy elma
2 tane sade soda
akşam oturmağa devam edersin eger o zaman yazdığın menyuden elmayı çıkar ve ya tam eksine kalanlarını çıkarelmayı sakla akşam yediyin her şeyin kalorisi 2 kat sayılıyormuş
annene sinir olma tüm anneler öyle aslında amma biz onları kırmadan doğru bildiyimizi yapalım çünkü sonunda artık kiloyu taşıyan bizim vücudumuz deyilmi
Kullanıcı kontrol paneli yok reklamlar cikiyor ya yanlarda onlar bile yok
Arkadaşlar merhaba,
Angel...baby arkadaşımıza teşekkür ediyorum onun sayesinde öğrendiğim Leslie Sansone Yürü ve İncel Programı ile iki gündür spor yapmaya başladım. Dün 30 dk lık 2miles videosuna eşlik etmiştim, bugün kendimi aşayım bakalım ne olacak dedim ve 45 dk lık 3miles videosuna eşlik ettim, ama inanılmaz hareketli ve terletici bir program bütün kaslarımın yandığını hissettim resmen canına okuyo insanın. Insanity workout a henüz cesaret edemedim onun videolarına biraz baktım da sanki o kadarını şimdilik yapamazmışım gibi geldi, belki vücudum biraz harekete alıştıktan sonra onu da denemek lazım.
Şu Leslie Sansone Yürü ve İncel Programını herkese tavsiye ederim, özellikle benim gibi oturarak çalışmış / çalışan ve dışarda yürüyüş yapma veya spor salonuna gitme imkanı olmayan, hatta evişi / çocuk bakmak gibi ağır sorumluluğu olmadığı için evde de hareketsiz kalan arkadaşlar için evde boş bulduğunuz küçük bir alanda dahi yapılabilecek bir egzersiz
Haftayı yarıladık Allahın izniyle ama gr gr gidiyor kilolar ???? tartıda artık gülmeye başladım kendime ; bigün sabah bakıyorum 200 gr vermişim, ertesi gün 400 gr almışım , ertesi gün 500 gr vermişim...
ya tartı benle dalga geçiyo ya vücudum
hergün tartılmayın derler ya hakkaten doğru herhalde insanın psikolojisini etkiliyor...
Canım bende bir terslik yok gibi görünüyor ama bilemedim sende niye öyle bir şey oldu.
Tekrar açtığında yine aynı şey olursa sitenin bir yönetimi vardır nasıl olsa onlara mesaj yazıp sorsan nasıl olur
Arkadaşlar merhaba,
Angel...baby arkadaşımıza teşekkür ediyorum onun sayesinde öğrendiğim Leslie Sansone Yürü ve İncel Programı ile iki gündür spor yapmaya başladım. Dün 30 dk lık 2miles videosuna eşlik etmiştim, bugün kendimi aşayım bakalım ne olacak dedim ve 45 dk lık 3miles videosuna eşlik ettim, ama inanılmaz hareketli ve terletici bir program bütün kaslarımın yandığını hissettim resmen canına okuyo insanın. Insanity workout a henüz cesaret edemedim onun videolarına biraz baktım da sanki o kadarını şimdilik yapamazmışım gibi geldi, belki vücudum biraz harekete alıştıktan sonra onu da denemek lazım.
Şu Leslie Sansone Yürü ve İncel Programını herkese tavsiye ederim, özellikle benim gibi oturarak çalışmış / çalışan ve dışarda yürüyüş yapma veya spor salonuna gitme imkanı olmayan, hatta evişi / çocuk bakmak gibi ağır sorumluluğu olmadığı için evde de hareketsiz kalan arkadaşlar için evde boş bulduğunuz küçük bir alanda dahi yapılabilecek bir egzersiz
Haftayı yarıladık Allahın izniyle ama gr gr gidiyor kilolar ???? tartıda artık gülmeye başladım kendime ; bigün sabah bakıyorum 200 gr vermişim, ertesi gün 400 gr almışım , ertesi gün 500 gr vermişim...
ya tartı benle dalga geçiyo ya vücudum
hergün tartılmayın derler ya hakkaten doğru herhalde insanın psikolojisini etkiliyor...
aynen sabah kalkip tartiliyorum 3 gundur bi almisim bi vermisim inan psikolojikman cokertiyo insani bu hafta sanki duraklamaya girdi vucudum bakalim pazartesi anlayacagim canim birde su yaptigin sporun sitesini atarmisin
haklısın katılıyorum sana banada aynı şeyler oluyor her sabah tartılmamak lazım ya artık tartı hastası oldum ya gece uyuyuorum sabah ilk işim tartılmak oluyor haftada 1 kes tartılmak en doğrusu
selam kızlar nasılsınız göruyorumkı moreller cok ıyı aman allah dahada ıyı etsın ınsss ben dunden beri yatıyorum hıc bısey yapamadım ama yedıklerıme dıkkat ettım 2 kılo gıtmıs bıle dunden berı ınatla tartılıyorum ve 2 kılo yok kesın amam ben ayca dıyetını uygulayamadımkızlar daha dıgrusu kendım bı liste yaptım kendıme hanı kendı yapınca ınsan daha gayretlı oluyo anladım ıns bu lısteyle haftada 4 kılo vermeyı hesaplıyorum ıns sonucuda oyle olur bakalım su ana kadar hersey yolunda regl bıtsın dahada hızlanıcam
selam kızlar nasılsınız göruyorumkı moreller cok ıyı aman allah dahada ıyı etsın ınsss ben dunden beri yatıyorum hıc bısey yapamadım ama yedıklerıme dıkkat ettım 2 kılo gıtmıs bıle dunden berı ınatla tartılıyorum ve 2 kılo yok kesın amam ben ayca dıyetını uygulayamadımkızlar daha dıgrusu kendım bı liste yaptım kendıme hanı kendı yapınca ınsan daha gayretlı oluyo anladım ıns bu lısteyle haftada 4 kılo vermeyı hesaplıyorum ıns sonucuda oyle olur bakalım su ana kadar hersey yolunda regl bıtsın dahada hızlanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?