Kızlar koşu bandım az önce kuruldu çok şükür. Bundan sonra inşallah daha rahat kilo vericem
hadi bakalim gozunaydin kim tutar seni
hayırlı olsun canım
Kızlar koşu bandım az önce kuruldu çok şükür. Bundan sonra inşallah daha rahat kilo vericem
hayırlı olsun canım bol bol kosmalar sana
Evet kızlar , bugün nihayet Fitnaz ve Karamelek ile tanıştım. Kendileri beni gayet sıcak karşıladılar, ilk sefer için fena sayılmayacak bir süre muhabbet ettik, ısrar ettiler ama ben bugünlük yeter diyip vedalaştım, şampuan-duşjeli ve sıcak su ile randevuma gittim :)))
Şimdi ne diyor bu diyorsunuz değil mi
Müsaadenizle önce yeni arkadaşlarımı tanıştırayım sizinle, sonra muhabbetimizin detaylarına gireyim.
Efendim Fitnaz yeni koşu bandım , ve Karamelek te yeni terleme eşofmanım olur ... ( Sevdiğim ve benim için kıymetli olan bazı eşyalarıma lakap takmayı severim ben)
Bugünkü tanışma turumuzda ;
İlk 5 dk 3 ve 5 km , sonraki 55 dk 5,5 km hızda olmak üzere toplam 60 dkyürüyüş yapıp,
5,05 km mesafe katetmek suretiyle 278 kalori harcamış bulunmaktayım
Bugünkü gıda alımım ise ;
Sabah : 2 küçük dilim kızarmış çavdar ekmeği, 1 adet yağsız teflon tavada pişirilmiş yumurta , 1 kase maydonoz , 2 lokma peynir , 2 kupa tatlandırıcılı çay,
Öğlen : 1 kase çorba , iki lokma ekmek
Akşam : 1 kase çorba , 4 adet yağsız kıymadan yapılmış ve yağsız teflon tavada pişirilmiş köfte ( annem sağolsun kıyamadı bana ) , 1 büyük kase yeşil salata
Şimdi : 3 kupa yeşil çay.
İşte bugünün özeti böyle
sevgiyle ve umutla kalın efeeeem...
kızlar dün ögle 3 haşlanmış küçükboy köfte yoğurt beyaz lahana salatası 1 dilim ekmek yedimakşam ayni menyunu tekrarladım acaba yanlış yaptım ?bi günde 2 defa kırmızı et çok fazla olldu gibi geldi bana
kızlar dün ögle 3 haşlanmış küçükboy köfte yoğurt beyaz lahana salatası 1 dilim ekmek yedimakşam ayni menyunu tekrarladım acaba yanlış yaptım ?bi günde 2 defa kırmızı et çok fazla olldu gibi geldi bana
2 ogunde evet fazla olmus ama haslamissin kofteleri ordan kurtarirsin bide lahana zaten hem ödem atıcı hem zayıflatıci özellikte hiç takilma
Ben bu akşam ölçüyü biraz kaçırdım sanırım.
1 kase çorba, 2 köfte , 1 büyük kase salata , 1 tabak kereviz yemeği yedim
Yarın sabah tartıda görücem bakalım ...
selam kızlar bugun yıne tartıldım ve regl oldugum ıcın cok yapamadım dıyetımı bı haftada 2 kılo vermısım 87 dım ve 85 oldum bı haftada yarın sabah ıns egzersızlere baslıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?