Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

hayırlı olsun canım

Teşekkür ederim Seva cım. Bu pazartesiye yetişmez ama inşallah 11 şubattaki kilo bildiriminden itibaren en azından haftada 2 kg dan daha yüksek bir kilo düşüşü bildirmeyi hedefliyorum.
bunun için elimden geleni yapıcam inşallah aleti bozmam

Evet kızlar , bugün nihayet Fitnaz ve Karamelek ile tanıştım. Kendileri beni gayet sıcak karşıladılar, ilk sefer için fena sayılmayacak bir süre muhabbet ettik, ısrar ettiler ama ben bugünlük yeter diyip vedalaştım, şampuan-duşjeli ve sıcak su ile randevuma gittim :)))

Şimdi ne diyor bu diyorsunuz değil mi

Müsaadenizle önce yeni arkadaşlarımı tanıştırayım sizinle, sonra muhabbetimizin detaylarına gireyim.
Efendim Fitnaz yeni koşu bandım , ve Karamelek te yeni terleme eşofmanım olur ... ( Sevdiğim ve benim için kıymetli olan bazı eşyalarıma lakap takmayı severim ben )

Bugünkü tanışma turumuzda ;
İlk 5 dk 3 ve 5 km , sonraki 55 dk 5,5 km hızda olmak üzere toplam 60 dk yürüyüş yapıp,
5,05 km mesafe katetmek suretiyle 278 kalori harcamış bulunmaktayım

Bugünkü gıda alımım ise ;
Sabah : 2 küçük dilim kızarmış çavdar ekmeği, 1 adet yağsız teflon tavada pişirilmiş yumurta , 1 kase maydonoz , 2 lokma peynir , 2 kupa tatlandırıcılı çay,
Öğlen : 1 kase çorba , iki lokma ekmek
Akşam : 1 kase çorba , 4 adet yağsız kıymadan yapılmış ve yağsız teflon tavada pişirilmiş köfte ( annem sağolsun kıyamadı bana ) , 1 büyük kase yeşil salata
Şimdi : 3 kupa yeşil çay.

İşte bugünün özeti böyle
sevgiyle ve umutla kalın efeeeem...

ahahahhayt bayıldm canım sen cok corba ıcıyosun bak sonra metebolızman durucak dıkkat et

kızlar dün ögle 3 haşlanmış küçükboy köfte yoğurt beyaz lahana salatası 1 dilim ekmek yedimakşam ayni menyunu tekrarladım acaba yanlış yaptım ?bi günde 2 defa kırmızı et çok fazla olldu gibi geldi bana

Son düzenleme:

Selam,

E öyle çok yememişsin ama hem de haşlanmış.Daha zararlı kaçamaklardan sa protein iyidir diye düşünüyorum...

2 ogunde evet fazla olmus ama haslamissin kofteleri ordan kurtarirsin bide lahana zaten hem ödem atıcı hem zayıflatıci özellikte hiç takilma

Son düzenleme:

Köfteyi nasıl hazırladın ve haşladın, tarifini yazar mısın rica etsem :)

Merhabalar,

Bu hafta aslinda dune kadar iyi gidiordu. Dun yine irademe sahip olamadim. Bugun tekrar dikkat etmeye basladim. Kaldigim yerden yola devam.

Ben bu akşam ölçüyü biraz kaçırdım sanırım.
1 kase çorba, 2 köfte , 1 büyük kase salata , 1 tabak kereviz yemeği yedim
Yarın sabah tartıda görücem bakalım ...

selam kızlar bugun yıne tartıldım ve regl oldugum ıcın cok yapamadım dıyetımı bı haftada 2 kılo vermısım 87 dım ve 85 oldum bı haftada yarın sabah ıns egzersızlere baslıyorum

Ben bu akşam ölçüyü biraz kaçırdım sanırım.
1 kase çorba, 2 köfte , 1 büyük kase salata , 1 tabak kereviz yemeği yedim
Yarın sabah tartıda görücem bakalım ...

öyle dusunme ama öglen yeseydın daha ıyı olurdu amam olsun arada olucak ama sen sureklı corba ıcseydın zaten ıstesende kılo vermen durucaktı canım degısıklı beslen kı metebolızman sasırsın ve duraksamaya gırmesın

Selam kizlar oncelikle herkese basarilar.Bu diyeti tamamen yapip sonuc alan varmi ve sonradan aldilarmi geri merak ediyorum biraz baktim liste cok guzel kalabalik ac kalinmaz ona gore baslamak istiyorum.

evet vermısım valla dedım ya aslında bunyemcok musaıt vermeye bı baslasam tozunu attrırım simdi yarından sonra bakalım neler olucak ıns bı 4 kıloda verırım ayda rahat 10kıloya denk gelır ınss yarın kı menunuz ne olucak arkadaslar paylasalım burda hem fıkır verırız bırbırımıze hemde yanlıs dogru ne bılırız ? yada baska bı topikte menulerımızı yazalım burda sadece kıloya vermeye devam edelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…