hımm ıns bende verıcem bunyem cok musaıt benım vermeye aslında benım elımde ama saldımıste cayıra ben sabahları lesi yapıyorum bu hafta bunu yapıcam sadece cunku cok hamlamısım haftaya da insanity baslıyorumcoketkılı vucudu sekıllendırmeye yag yakımını arttırtmaya
Kaç kilosun canım eminim benim gibi dogum kilolaridir
Canım platesmi yağ yakımını arttıran anlayamad im bende bi donem yaptım harika bişey pilates bende başlıycam
yok canım plates yapmıyorum ebru benı sınırlendırıyo sureklı püüff püff yapması bıde ıslevı cok az yatıgı seyler etkı etmıyo bıle yaglı vucuda ben sabahları lesi yapıyorum once ve ögleden sonra daha uzun olan yuruyusu yaıyorum bunu bı hafta yapıcam hemen egzersız yamak ıstemıyorum cunku cimento gıbı donarım bu vucudu yorarsam hafta pazartesı ınsanıty workout ta baslıcam cok etkılı yapanlar 60 gunde cok degısıyo sürekli cardıo dusun gunde bır kılo gıder rahat
canım leslie sansone yürü ve ıncel rogramı hanı yuruyuse cıkamıyosun ya mesela bunu evde yapıyosun aynı dısarda yurumus gıbı ve dahada fazla kas calıstırıyo bacak basen sırt kısmına cok etkili insanity workout buda cardio programı sabah lesi yap yuru evde butun kasları calıstır ısın sonra da insanity yap sürekli bır sekilli enerjı sarfedıyosun netten bak canım daha ıyı anlıcaksın
Bugün bizim topik coştu sevaaaaa nerdesin
burdayım canım reql olduğumdan ağrım sancım vardı canım hep uyumak istiyordune güzel aramıza kararlı arkadaşlar katılmışlar çok sevindim hepsi hoş gelmişler
amma nedense kilo bildirimi yapanlar çok az nerdeler acaba.
Arkadaşlar anneme sinir olmaya başladım noolu beni sakinleştirin. DAha iki haftadır rejim yapıyorum alt tarafı 2,8 kg verdim , kadın gidip gelip " hiç bişey yemeden olmaz kızım, salata ye , yoğurt ye, hiçbişey yemiyosun......" diyip duruyo. Allahaşkına size yediklerimi yazayım siz söyleyin annem mi gıcıklık yapıyo yoksa ben gerçekten hiçbişey yemiyo muyum
Sabah : 1 su bardağı ılık sirkeli su,
2 dilim çavdar ekmeği , 1 büyük dilim beyaz peynir ( kibrit kutusu benim dişimin kovuğuna yetmiyo ben peynir manyağıyım çünkü )
maydonoz ve dereotu limonlu, 4 adet yeşil zeytin, şekersiz çay,
Ara : 1 çay bardağı süt + 1 çay kaşığı kahve,
2 kupa yeşil çay,
Öğlen : 1 dilim hindi göğüs ızgara, 1 büyük kase limonlu marul maydonoz salatası ( ki sürekli kendisi yıkayıp buzdolabına benim için ayrı koyuyor ),
1 küçük kase yoğurt ( ki kendisi günaşırı yoğurt yapıyor )
İkindi : 1 küçük kase yoğurt
Akşam : 1 küçük kase çorba , 1 küçük kase yoğurt , 1 tabak sebze yemeği
3 kupa yeşil çay
Bunları da listede olmamalarına rağmen gece oturmaya devam ediyorum diye ilave ediyorum;
2 adet ceviz, 1 adet kuru kayısı
1 orta boy elma
2 tane sade soda
Ah ah ancak evlenince anlarsin annenin kıymetini elma ma kadar soyarak dilimler getirirdi simdi ayni şehirde bile değiliz iki çocuk birşeylerin hazır gelmesini birak eşime dilimliyor çocuklardan bitanesine pure yapiyor bir diğerine sıkıyorum. Ne güzelmiş o gunler eve gel yemek hazır çamaşırın yıkanmış katlanmış dolabind a bide evde olduğumda kahve yapardı karşılıklı neguzelde içerdik valla çok ariycaksin benim kiz dis çıkartıyor bi akşam uyursa biaksam ayakta ayni şehirde olsak annem gündüz gelip beni dinlendirirdi bazen çok bunaliyorum ne kızar dim anneme çok karisiyo diye illa o tabaktaki meyveleri bitittirirdi bitmesin yarım saat konuşurdu hele benim gibi gurbette olursan çok daha iyi anlarsın
bende kiolarımdan kurtulmak istiyorum tam78 kilo olmuşum ya yuhh bana iyice saldım kendimi
Canım ben 16 yaşımdan beri gurbetteyim , o yaşta üniversite için İstanbul'a gittim ve gidiş o gidiş iş güç hayat derken tam 22,5 yıl dile kolay , çok iyi anlarım o yüzden. Bakma şu anda annemlerin yanında olma sebebim birkaç ay sonra allahın izniyle evlenip Londra'ya yerleşeceğim ve İstanbulda yaşarkenkinden çok daha az görüşebileceğimiz için(
sen ıyısın gene bana göreben 87 dusun yaslı hıssedıyorum kendımı yha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?